Gül geç derim ...saçmasapan hareketler ,Ben 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Gorumcem: isten izin almam lazim ama verirler mi bilmem.
Kayinbabam: verirler tabi kizim seni severler verirler.
Ben: ayyy ne güzel ya ben izin istesem asla vermezler.
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii
terbiyesiz kayınbaba..yakışıyormu..terbiyesiz adamBen 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii
Hmm immm kapali olmanin ustunlugu neymis?Ben 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Hmm immm kapali olmanin ustunlugu neymis?
Yok yok çok şükür evim barkim ayri bide onlarla otursam çoktan katil olurdumAynı evde yaşamıyorsanız çok takmayın
söylesinler ne olacak ?
kayınpederinizin dinle pek alakası yok herhalde
öyle olsa sizi yere göğe sığdıramazdı
sonradan kapanmak önemli değil önemli olan onu layıkıyla taşıyabilmek
arkadaşım dertsiz başına dert mi arıyorsun gereksiz bir yıldır şu cümleye kin güdüp ilaç kullanıyorsun bi yaşıma daha girdim pesBen 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
6Yok yok çok şükür evim barkim ayri bide onlarla otursam çoktan katil olurdum
Eşine asla anlatma sizlanan kucuk cocuk gibi olursun.Bi gün aldim elime kitabimi roman okuyorum muhatap olmamak için önceden de gördüm kitabima bakiyo kayinbabam. Neyse ben okurken gorumcem de elinde risale geldi oturdu okuyacakmis.
Kayinbabam: aaa kizim ne okuyosun
Gorumcem: risale okuyorum babacigim
Kayinbabam: Aferin kizim bazi bos insanlar roman okuyorlar sen boyle hayirli şeyler oku emi.
Yav eline kaç kitap aldin da okumak için benim okudugum un roman olduğunu bile bile bos insan diyorsun.
Haaaa kocama anlattim tabiki ve cevap ne kadar fesatsin.
Madem ôyle sende cevabı yapıştıracaksın aaa babacım çok haklısın bazıları bunuda yapmıyor anca boş boş konuşuyor deseydin alırdı cevabınıBi gün aldim elime kitabimi roman okuyorum muhatap olmamak için önceden de gördüm kitabima bakiyo kayinbabam. Neyse ben okurken gorumcem de elinde risale geldi oturdu okuyacakmis.
Kayinbabam: aaa kizim ne okuyosun
Gorumcem: risale okuyorum babacigim
Kayinbabam: Aferin kizim bazi bos insanlar roman okuyorlar sen boyle hayirli şeyler oku emi.
Yav eline kaç kitap aldin da okumak için benim okudugum un roman olduğunu bile bile bos insan diyorsun.
Haaaa kocama anlattim tabiki ve cevap ne kadar fesatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?