laf sokan kayinbaba, kaynana, koca

3746

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
9 Kasım 2014
36
9
3
35
Ben 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Gorumcem: isten izin almam lazim ama verirler mi bilmem.
Kayinbabam: verirler tabi kizim seni severler verirler.
Ben: ayyy ne güzel ya ben izin istesem asla vermezler.
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii

Allah herkesin gönlünü bilir boşverin bu gibi durumlarda Allah kalp kıranları da bilir diyebilirseniz keşke
Ama kocanıza lafınızı söylemekten çekinmeyin bence

Gül geç derim ...saçmasapan hareketler ,
Muhatap alma hiçbirisini ,sevgi pıtırcığı olmak zorunda değilsinizdeğilsiniz

terbiyesiz kayınbaba..yakışıyormu..terbiyesiz adam

Hmm immm kapali olmanin ustunlugu neymis?

Ben kocama bi kaç ay sonra bu durumu analattim. sana öyle gelmiştir benim babam öyle şey söylemez sen ne kadar art niyetli kotu kalpli bi insansin dedi.. :)

Amann canım saçmalamış işte ne alaka yani kapalılıkla izin almak aklınca seni hor görüp kızını yüceltmeye çalışmış sorsaydın sende ne demeye çalışıyorsun baba sadece saç baş kapamakla insan olunmuyor dinimizde birini öveceğim diye diğerini küçültmekte yok deseydin

Aynı evde yaşamıyorsanız çok takmayın
söylesinler ne olacak ?
kayınpederinizin dinle pek alakası yok herhalde
öyle olsa sizi yere göğe sığdıramazdı
sonradan kapanmak önemli değil önemli olan onu layıkıyla taşıyabilmek

Bi gün aldim elime kitabimi roman okuyorum muhatap olmamak için önceden de gördüm kitabima bakiyo kayinbabam. Neyse ben okurken gorumcem de elinde risale geldi oturdu okuyacakmis.
Kayinbabam: aaa kizim ne okuyosun
Gorumcem: risale okuyorum babacigim
Kayinbabam: Aferin kizim bazi bos insanlar roman okuyorlar sen boyle hayirli şeyler oku emi.
Yav eline kaç kitap aldin da okumak için benim okudugum un roman olduğunu bile bile bos insan diyorsun.
Haaaa kocama anlattim tabiki ve cevap ne kadar fesatsin.

Yok yok çok şükür evim barkim ayri bide onlarla otursam çoktan katil olurdum

Valla ben sonradan kapandim diye kiyak falan göremedim belki gorumcem gibi en basindan kapali olsam dediğin olabilirdi :)

sen kapalısın seni severler ne demektir, başı açık olanlardan nefret mi ediyolarmıs? insanın başının açık ya da kapalı oluşu sevilip sevilmemeye etki eder mi

arkadaşım dertsiz başına dert mi arıyorsun gereksiz bir yıldır şu cümleye kin güdüp ilaç kullanıyorsun bi yaşıma daha girdim pes

Yok yok çok şükür evim barkim ayri bide onlarla otursam çoktan katil olurdum
6
Evin ayriysa cok fazla gitme kızının kapalı olmasiyla ogunuyor madem neden kizini çalıştırıyor, kp cok cahilmis o kadar sene boş boş yaşamış hoş görü sıfır boyle insanlar herseyi kendi çıkarına göre yönetir....

Eşine asla anlatma sizlanan kucuk cocuk gibi olursun.

Orada soracaktin bana mi laf vurdun baba diye hem niye baba her roman okuyan bos insan mi. Onyargili olmak insani bos dolu diye ayirmak günah değil mi uzdunuz beni acikcasi diye hemen nazikçe haddini bildirecektin.

Madem ôyle sende cevabı yapıştıracaksın aaa babacım çok haklısın bazıları bunuda yapmıyor anca boş boş konuşuyor deseydin alırdı cevabını

Inanin boyle insanlarin sozlerine bosuna uzuluyorsunuz cevap verseniz de anlamazlar. Gulun gecin icinizden sarki soyleyin duymamazliktan gelin, size yazik. Allah'tan eviniz barkiniz da ayriymis ama esinize gicik oldum ne yani siz mi uyduruyorsunuz bu cumleleri basbayagi babasi soylemis iste

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…