- 18 Ağustos 2014
- 1.092
- 725
- 163
Kotu kalbi Allah bilir ama benim anladigim biraz alingansin gibi.Ben kocama bi kaç ay sonra bu durumu analattim. sana öyle gelmiştir benim babam öyle şey söylemez sen ne kadar art niyetli kotu kalpli bi insansin dedi.. :)
niye kapandınız acaba onlar istiyor diye mi ?Ben 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Gorumcem: isten izin almam lazim ama verirler mi bilmem.
Kayinbabam: verirler tabi kizim seni severler verirler.
Ben: ayyy ne güzel ya ben izin istesem asla vermezler.
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii
Onlar boyle bisey istemedilerki canim. Eğer illa kapali gelin istiyolarsa öyle biriyle evlendirirlerdi. Ben evlenmeden önce bu karari verdim ama yaz tatili girince kapanabildim. Sonra da evlilik vs.niye kapandınız acaba onlar istiyor diye mi ?
anladım. sadece sormak istedim canım yani seni eleştirmek için demedim :) bence kendini öyle bir duruma getir ki sana rahatca laf sokamasınlar. hemen cevabını ver. hep söylüyorum kendimde bu şekilde yaşıyorum HERKES KENDİ ÖMRÜNDEN YİYOR!!!! kimse kimse için yaşamıyor o yüzden önüne gelen sana laf sayamaz yapıştır lafı. bi kaç kez tepki görürsün sonra yanında ağızlarını açamazlar.Onlar boyle bisey istemedilerki canim. Eğer illa kapali gelin istiyolarsa öyle biriyle evlendirirlerdi. Ben evlenmeden önce bu karari verdim ama yaz tatili girince kapanabildim. Sonra da evlilik vs.
Kardeşim birincisi senin sonradan kapanman bastan kapanman yada hic kapanmaman kendi tercihin ALLAHLA senin arandadir senin örtünle ilgili laf sokuyosa utanmaz kayinpederin ALLAHA vericek onun hesabini sen hic canini sıkma..ama seninde elin armut toplamasin sana böyle laf soktularmi sende sok lafini hic utanma yani kendileri utansin..onane senin örtünden okududgun kitaptan ya ne saçma şeyKapalı olmam dert,okuduğum roman dert, eğitimime devam etmem dert, çocuk yapmiyorum dert... Bana laf sokulmasina dayanamiyorum adam gibi geç karsima ne sorunun varsa konuş ne diye laf sokuyosun? Kocam da başka bi dunyada zaten hep ben yanlis anliyorum. İçim fesat
Kv ve kp hiç bir zaman takma boşver konuşsunlar çok üstüne gelirlerse görüşmeyi kes senin psikolojinden daha önemli değil hiç kimseBen 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Gorumcem: isten izin almam lazim ama verirler mi bilmem.
Kayinbabam: verirler tabi kizim seni severler verirler.
Ben: ayyy ne güzel ya ben izin istesem asla vermezler.
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii
evet bu konuda kocanızın hatası çok bu erkeklerin ailelerde sanki bulunmaz hint kumaşı inşallah görümcenizde böyle şeyler çeker kocası onu korumazda anlarlar o zaman elin kızını üzmeyi her sana laf soktuklarında Allahım sana havale ediyorum de kendi kendine eşinede söyleme bence nazikçe hadlerini bildir elinde ekmeğinde var ezemezler seniO kadar yogunum ki anlatamam hem öğretmenim hem yukseklisansa gidiyorum ama dert ediyorum bu yasta insanlar benle neden ugrasiyo diye. Esas sorun kocam aslinda dese ki ya karicim yasli insan öyle demiş iste fazla takma dese tamam. Dediği laflar beni mahvediyor. Sen fesatsin sen benim kardesimi kiskaniyosun sen kotu niyetlisin .. Yav ne yapiyorum neeee? Susuyorum dilimi yutmuş gibi. Kotu niyetli olayim da bari laflari boşa gitmesin..
Belki onlar için kapansam daha mı yaranırdım bilmiyorum. Hayır onlar için değil tabiki onlar yokken başlayan bi süreç sadece önceden açık olduğumu biliyorlardısiz bu insanlar icin mi kapandiniz
cok yazik
nick iniz bile pismanim
Moral bozucu evet ama moral bozucu olan sey esinin sana inanmamasi. Baska sorunlar olabilir kendi aranizda. Esin seni ara bozucu biri gibi goruyor demek ki.Bi gün aldim elime kitabimi roman okuyorum muhatap olmamak için önceden de gördüm kitabima bakiyo kayinbabam. Neyse ben okurken gorumcem de elinde risale geldi oturdu okuyacakmis.
Kayinbabam: aaa kizim ne okuyosun
Gorumcem: risale okuyorum babacigim
Kayinbabam: Aferin kizim bazi bos insanlar roman okuyorlar sen boyle hayirli şeyler oku emi.
Yav eline kaç kitap aldin da okumak için benim okudugum un roman olduğunu bile bile bos insan diyorsun.
Haaaa kocama anlattim tabiki ve cevap ne kadar fesatsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?