laf sokan kayinbaba, kaynana, koca

Sen sustukça tepene çıkmışlar. Tamam alttan alttan yapsalar emin olmadan cevap vermek olmaz ama bu kadar açık açık laf söylüyorlarsa cevaplarını vermen lazım. Hiç kapanmasan neler diyeceklerdi kim bilir. Bir cevap verirsin iki verirsin üçüncüye ağızlarını açamazlar. Kime ne senin inancından zevklerinden? Ağırlığını koy bence iyice tepene çıkmadan.

tamamen saçmalamışlar.baş kapmakla insan mı olunuyorki şöyle ayrım yapan insanlara sinir oluyorum.gerçek
dinini bilen insan zaten bu ayrımı yapmaz ver kalp kırmaz.duymamaya çalış cnm

Ben kocama bi kaç ay sonra bu durumu analattim. sana öyle gelmiştir benim babam öyle şey söylemez sen ne kadar art niyetli kotu kalpli bi insansin dedi.. :)
Kotu kalbi Allah bilir ama benim anladigim biraz alingansin gibi.
zamanla oyle laflar duyacaksin ki bunlar cerezmis diyceksin.her gelinin kaderi malesef.gerci biz gelinlerinde sus pus durdugumuz yok cok sukurhak edene lafi carpar dururuz .ilac kullanmaniz yanlis olmus ama bence kendinize sizi rahatlaticak aktiviteler bulun. Ve inswnlara kafayi takmayin derim

niye kapandınız acaba onlar istiyor diye mi ?

niye kapandınız acaba onlar istiyor diye mi ?
Onlar boyle bisey istemedilerki canim. Eğer illa kapali gelin istiyolarsa öyle biriyle evlendirirlerdi. Ben evlenmeden önce bu karari verdim ama yaz tatili girince kapanabildim. Sonra da evlilik vs.

Onlar boyle bisey istemedilerki canim. Eğer illa kapali gelin istiyolarsa öyle biriyle evlendirirlerdi. Ben evlenmeden önce bu karari verdim ama yaz tatili girince kapanabildim. Sonra da evlilik vs.
anladım. sadece sormak istedim canım yani seni eleştirmek için demedim :) bence kendini öyle bir duruma getir ki sana rahatca laf sokamasınlar. hemen cevabını ver. hep söylüyorum kendimde bu şekilde yaşıyorum HERKES KENDİ ÖMRÜNDEN YİYOR!!!! kimse kimse için yaşamıyor o yüzden önüne gelen sana laf sayamaz yapıştır lafı. bi kaç kez tepki görürsün sonra yanında ağızlarını açamazlar.

Kardeşim birincisi senin sonradan kapanman bastan kapanman yada hic kapanmaman kendi tercihin ALLAHLA senin arandadir senin örtünle ilgili laf sokuyosa utanmaz kayinpederin ALLAHA vericek onun hesabini sen hic canini sıkma..ama seninde elin armut toplamasin sana böyle laf soktularmi sende sok lafini hic utanma yani kendileri utansin..onane senin örtünden okududgun kitaptan ya ne saçma şey

Ne kadar saçma sözler sanki koskoca adam değil de küçük bir çocuk söylemiş gibi.

Kv ve kp hiç bir zaman takma boşver konuşsunlar çok üstüne gelirlerse görüşmeyi kes senin psikolojinden daha önemli değil hiç kimse

kız sen çabuk yaşlanırsın böyle herkesi kendi silahıyla vur bak kendimden örnek vereyim ben de 2 elti var beraber oturuyoruz 10 aylık kızım var geliyo kucağıma yapışıyor bana sarılıyor fln büyük elti dedi ki ay ben çocuğumu hiç böyle bağrıma fln yapıştırmam.kendi oğlu ali 5. sınıf kucağından inmez ben de ^^dedi ali nin annesi dedim^^ diğer elti bi kahkaha attı bunun yüzünü görmelisin sıkma canını kendini yeme sal gitsin

Cok şükür insanlari kirmamak icin hic özen göstermiyorum..
Haketmeyeni de daha görmedim. .

Ne demek Allahaşkına bu ya, sen kapalısın seni severler

Kusura bakmayın ama ilkokul çocuğu muhabbeti gibi.
Valla dinden imandan soğutur böyleleri insanı.
Dinle alakası olmayan dinciler.

evet bu konuda kocanızın hatası çok bu erkeklerin ailelerde sanki bulunmaz hint kumaşı inşallah görümcenizde böyle şeyler çeker kocası onu korumazda anlarlar o zaman elin kızını üzmeyi her sana laf soktuklarında Allahım sana havale ediyorum de kendi kendine eşinede söyleme bence nazikçe hadlerini bildir elinde ekmeğinde var ezemezler seni

siz bu insanlar icin mi kapandiniz
cok yazik
nick iniz bile pismanim
Belki onlar için kapansam daha mı yaranırdım bilmiyorum. Hayır onlar için değil tabiki onlar yokken başlayan bi süreç sadece önceden açık olduğumu biliyorlardı

mantıǧa bak ya :) sen en basindan beri kapalisin sonradan kapali olsaymis sen gibi o nada izin vermezlermis ..ahh canim ya bozma moralini dengesizzzz iste

Amaaan aptallık bende ki insan yerine koyuyorum. Kocamı da ailesini de. Umrumda olmayınca peşimde dolaşan azcık ilgilendiğimde azarlayan kocadan ne bekliyorum ki takmamam sanırım en iyisi.. Ben yeni üye oldum ve iyiki de olmuşum.. Sizler iyi ki varsınız :)

Moral bozucu evet ama moral bozucu olan sey esinin sana inanmamasi. Baska sorunlar olabilir kendi aranizda. Esin seni ara bozucu biri gibi goruyor demek ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…