laf sokan kayinbaba, kaynana, koca

bu arada gereksiz konuşan insanlara kulağımı hep tıkarım kayınbaban laf ediyor diye onun söylediği kefeye düşmüyorsun sisi Allah görüyor ,o yeter zaten..ama o insanlar için kapandıysanız (kabu görmek için) bilemem..fakat yinede sizin kendinize saygınız olsun cahil insanın çenesi durmaz.

Kapalı olmam dert,okuduğum roman dert, eğitimime devam etmem dert, çocuk yapmiyorum dert... Bana laf sokulmasina dayanamiyorum adam gibi geç karsima ne sorunun varsa konuş ne diye laf sokuyosun? Kocam da başka bi dunyada zaten hep ben yanlis anliyorum. İçim fesat

Bende evlendikten sonra kapandim bir farklilik gormedim kayinbabaniz kanimca cani siklmis sizinde canininizi sikmak istemis
Yasina ver onemseme ben olsam boyle bir soz komik gelir bana gul ve gec

Meyve veren ağaç taşlanıyor maalesef. Takma, gül geç kudursunlar

Yok öyle, madem birseye aliniyorsun, hemen aninda alindigini belli edeceksin, sonradan sizlanmakla olmaz bu is.
Cok büyük marifetmis gibi, herkes antidepresan aliyor, ama kimse bilmiyorki her gün insani aptallastiran birsey o.
Sen dert görmemissin be güzelim. Evin ayri, yuvan ayri, esine ve yuvana odaklan.
Calisiyormusun? Bana sanki bir ugrasin gerektigi kafana baska seylere yönlendirmen gerektigini hissettim.

Ya ne takiyorsun?
Bosversene.. Dili olan konuşuyor işte. ..

Aman boş sözlere sinirlenme. Birde abuk sabuk diyalogları eşine aktarma. Gerek yok. Sen kendin için kapanmadan mı. Öyleyse salla geç.

Açık olunca ne oluyormuş kapanmayabilirdin de ! Sonra derler ki biz açık kapalı ayrımı yapmadık siz çıkarsınız bunu ! Açık olana imansız,namussuz gözüyle bakan tek MEDENİ toplum olmayı şiddetle kınıyorum!

O kadar yogunum ki anlatamam hem öğretmenim hem yukseklisansa gidiyorum ama dert ediyorum bu yasta insanlar benle neden ugrasiyo diye. Esas sorun kocam aslinda dese ki ya karicim yasli insan öyle demiş iste fazla takma dese tamam. Dediği laflar beni mahvediyor. Sen fesatsin sen benim kardesimi kiskaniyosun sen kotu niyetlisin .. Yav ne yapiyorum neeee? Susuyorum dilimi yutmuş gibi. Kotu niyetli olayim da bari laflari boşa gitmesin..

Benim esimin ailesi de boyledir kv, kp, kaynim herseyimize karisirlar. Cocugumun kilosuna evde yediklerimize, tirnagimizi nerede kestigimize bile. Farkli sehirlerdeyiz Allah'tan. Bazen cevap veriyorum bazen vermiyorum karakterleri boyle az susuyorlar sonra yine ayni. Sizi cok iyi anliyorum yapabileceginiz sey olabilxigince az gorusmek

laf sokulur elbet ama bu kadar da komik derece laf sokmak olmaz...

insan azıcık aklını kullanır...
sen sevmiyorlar demek ki kızım, kendini sevdirememişsin iş yerine falan diyerek size laf edeydi; evet insan üzülür ama tutup kapalılıkla uzaktan yakından alakası olmayan bir mevzuyla konuşması komik olmuş...

içinde demek ki tutuyordu bu mevzuyu, bir anda salıverdi gitti..

ne yani sen şimdi laf mı soktun ahahah diye gülünesi zavallıca bir durum..

Mesela puzzle yapıyordum çok seviyorum puzzle yapmayi. Kocam artik almiyo ne yapacan bi sürü para diyo ben gidip aldigimda laf ediyor. Kendisi bütün gün bilgisayar basindan kalkmiyo. Bende puzzle yapip ondan ilgi falan beklemiyordum. Kaynanayla kayinbaba ona da laf etti. Ne gerek varmis almayin napacaksiniz diye o zamandan beri tek hobimden de oldum

Allahim anasiyla babasi tuvalete gitme içinde tut deseler kocam gitmeyecek tuvalete o kadar oldu. Dayanamıyorum yaa anlattikca bi baskasi aklima geliyor

Ben kocama bi kaç ay sonra bu durumu analattim. sana öyle gelmiştir benim babam öyle şey söylemez sen ne kadar art niyetli kotu kalpli bi insansin dedi.. :)
ne varki bu dediginde ben neler duydum kayınbabadan hakaret bile etti kızının çayını bile getirmemi bekledi çalışıo diee en sonda toplu yerde hakaret etti koydum tepkimi 3 ay oldu gitmiom kafam çok rahat oh ama benm kayınbaba böle olsa el üstünde tutardm şşükret haline eşin için bazı şeyleri duymazdan gel şahsına hakaret küfür etmedikten sonra çok takma

Ben kocama bi kaç ay sonra bu durumu analattim. sana öyle gelmiştir benim babam öyle şey söylemez sen ne kadar art niyetli kotu kalpli bi insansin dedi.. :)
kocanda o adamin kanini sonucta tasiyor kuzum, tabiki ne cvp bekliyordunki ondan:)
yanliz birazda suc sende, cunku bu sekilde cahilce bir konusmayi cok ciddiye almissin. gercekten mantik disi bir dusunce bunlarinki, bu yuzden kafana takmaman gerekirdir.

esinde surekli onlari boyle koruyacaksa, seni ois yapacaksa bos ver hic bir sey soyleme,
sinirlendikce, buraya yazar paylasir, rahatlarsin. yoksa kotu olan hep sen olursun boyle cahilerin gozunde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…