laf sokan kayinbaba, kaynana, koca

ufak şeyleri duymayın ve yavaş yavaş kendi evinizi alın ve kendi yuvanızı kurun.bu kadar basit

ne cahil bi adam o oyle kapanmanin sonrasi oncesimi olur ya ne bicim insan bu adam

Artık kapalılarda ikiye ayrıldı.
önceden kapananlar ve sonradan kapananlar diye.
Allah akıl fikir versin böyle dengesizlere

En başından kapalısın ne demek? Sanki anasının karnından çıktığında türbanla mı doğmuş? Üstelik din başına taktığın şeyde değil baştadır.

Kiskaniyorlar.

Kayınpederiniz bununla övünüyorsa onu hiç ciddiyete almayın bence kendi cahilliğinde boğulsun, eşinizle iyi olmaya çalışın.

Terbiyesiz , bosver boyle sacma bir lafa cevap vermeye degmez ...

ulkedeki su zihniyete yaziklar olsun diyorum...ne demek kapalisin seni severler...ah din tuccarlari ah !

Ben kayinpederinin yerinde olsam alnından öperim ne elestirmesi çünkü o kültürde yetişen biri zaten kapalı yetişiyor ama sizin yaptığınız asıl yigitlik.acaba kendi kızı iradesiyle böyle bir şeye karar verebilir miydi? İnsan büyük konuştuğunu yaşamadan ölmez,kızı bir gün baba ben turbanimi cikaricam diye karşısına çıkarsa korkarım kayinpederin kalp krizi geçirir.musluman insan yaptigiyla ovunmez diğer insanları ozendirir,yazıklar olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…