- 25 Ağustos 2014
- 8.558
- 12.752
- 248
ufak şeyleri duymayın ve yavaş yavaş kendi evinizi alın ve kendi yuvanızı kurun.bu kadar basitBen 1 yillik evliyim ve artik dayanamıyorum depresyon ilaclarina basladim biraz daha rahatladim sanki ama yapılanlar aklima geldikçe kutusuyla icsem ilaclari faydasi olmayacak gibi.. Evlendigimde yeni kapanmistim. Kocamin ailesi de kapali bi aile. Bigun kayinbabam ve gorumcem arasında söyle bi diyalog oluştu
Gorumcem: isten izin almam lazim ama verirler mi bilmem.
Kayinbabam: verirler tabi kizim seni severler verirler.
Ben: ayyy ne güzel ya ben izin istesem asla vermezler.
Kayinbabam: (kendi kizina) sen merak etme sen kapalisin seni seviyorlar. ! Hem sen en basindan beri kapalisin sonradan kapanmadin senin isteğini geri çevirmenler.
İnanin agzimi acamadim bu nasil bi cümle yaa ? Sonradan kapaninca suçlu oldum iyi mii
Kiskaniyorlar.O kadar yogunum ki anlatamam hem öğretmenim hem yukseklisansa gidiyorum ama dert ediyorum bu yasta insanlar benle neden ugrasiyo diye. Esas sorun kocam aslinda dese ki ya karicim yasli insan öyle demiş iste fazla takma dese tamam. Dediği laflar beni mahvediyor. Sen fesatsin sen benim kardesimi kiskaniyosun sen kotu niyetlisin .. Yav ne yapiyorum neeee? Susuyorum dilimi yutmuş gibi. Kotu niyetli olayim da bari laflari boşa gitmesin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?