- 12 Temmuz 2020
- 269
- 570
- 33
- Konu Sahibi Zahmet olmazsa
-
İçinizde bi kötülük olmadığı için o an laf soktuklarını anlamıyorsunuz. Herkes karşısındakini kendince bilirmiş... O kadar tanıdık geldi ki bu his bana. Algılarınızı açın bence daha dikkatli bi dinleyici olun o zaman anlarsınız bence ben bu şekilde çözdüm olayı.Benim sorunum bu. Sonradan anlayıp çok üzülüyorum. Özellikle eşimin ailesi her zaman yapıyormuş da ben farkında değilmişim. İki senelik evliyim. Örnek vereyim. Eşimin ailesine gitmiştik. TV programında sunucu karşısındaki adama soru soruyor. Eşinizle nasıl tanıştınız? Ben dayımın kızı ile evlendim. Eşimin annesi eşime dönüp dedi ki: Bak gördün mü dayısının kızıyla evlenmiş. O an bir şey anlamadım. Aslında bu cümlenin devamı şu şekilde mi: Sen niye dayının kızıyla evlenmedim? Ben mi kötü düşünüyorum yoksa. Bir de eşimin ailesi batı Karadenizli ben iç Anadolu. Bana hep dediği şey siz doğulusunuz. Benim sınav zamanlarımı kastederek şu zamanlar Yusuf yusuftun demişti. Ya hiç cevap vermiyorum çünkü bunun art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum o an. Ya da gülerek karşılık veriyorum şakaya vurarak. Ama sonradan o kadar üzülüyorum ki. Nasıl bu yönümü değiştirebilirim?
Bana pek laf sokuluyor gibi gelmedi. Siz art niyetli düşünmüyor değilsiniz, sonradan art niyetli düşünüyorsunuz aslında bence. Böyle bir şey söz konusu olduğunda ne demek istediğini anlamadım diyip açıklama yapmalarını isteyin. Bence biraz fazla kuruyorsunuzBenim sorunum bu. Sonradan anlayıp çok üzülüyorum. Özellikle eşimin ailesi her zaman yapıyormuş da ben farkında değilmişim. İki senelik evliyim. Örnek vereyim. Eşimin ailesine gitmiştik. TV programında sunucu karşısındaki adama soru soruyor. Eşinizle nasıl tanıştınız? Ben dayımın kızı ile evlendim. Eşimin annesi eşime dönüp dedi ki: Bak gördün mü dayısının kızıyla evlenmiş. O an bir şey anlamadım. Aslında bu cümlenin devamı şu şekilde mi: Sen niye dayının kızıyla evlenmedim? Ben mi kötü düşünüyorum yoksa. Bir de eşimin ailesi batı Karadenizli ben iç Anadolu. Bana hep dediği şey siz doğulusunuz. Benim sınav zamanlarımı kastederek şu zamanlar Yusuf yusuftun demişti. Ya hiç cevap vermiyorum çünkü bunun art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum o an. Ya da gülerek karşılık veriyorum şakaya vurarak. Ama sonradan o kadar üzülüyorum ki. Nasıl bu yönümü değiştirebilirim?
Eşimin ailesi genellikle kuzenler arası evlilik yapıyorLaf sokulan yer tam olarak neresi ben anlamadım
Siz fazla kuruyorsunuz gibi geldi bana
Batı Karadeniz de insanlar hep akraba evliliği mi yapıyor? Neden siz kayınvalidenizin dediği şeyi- keşke sende dayı kızıyla evlenseydin- diye anladınız
Bende yeni evliyim tek fark şu laf soktuklarını anlıyorum fakat cevap vermiyorum. Mesela kaynanamı yemeğe bi kaç haftadır çağırmadığım için gelin aldım bi de ben yapsın da yiyim diye der. Açık açık. Cevap versem oğluna eş aldın sen ne gelini derimde huzursuzluk olmasın. Eş ailesi genelde laf sokar bayılır laf sokmaya bariz direk size karşı şahsi söylenmediği sürece cevap vermeyin derim.Benim sorunum bu. Sonradan anlayıp çok üzülüyorum. Özellikle eşimin ailesi her zaman yapıyormuş da ben farkında değilmişim. İki senelik evliyim. Örnek vereyim. Eşimin ailesine gitmiştik. TV programında sunucu karşısındaki adama soru soruyor. Eşinizle nasıl tanıştınız? Ben dayımın kızı ile evlendim. Eşimin annesi eşime dönüp dedi ki: Bak gördün mü dayısının kızıyla evlenmiş. O an bir şey anlamadım. Aslında bu cümlenin devamı şu şekilde mi: Sen niye dayının kızıyla evlenmedim? Ben mi kötü düşünüyorum yoksa. Bir de eşimin ailesi batı Karadenizli ben iç Anadolu. Bana hep dediği şey siz doğulusunuz. Benim sınav zamanlarımı kastederek şu zamanlar Yusuf yusuftun demişti. Ya hiç cevap vermiyorum çünkü bunun art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum o an. Ya da gülerek karşılık veriyorum şakaya vurarak. Ama sonradan o kadar üzülüyorum ki. Nasıl bu yönümü değiştirebilirim?
En iyisi aslında. Zaten amaç sizi kışkırtmak. Hakarete varırsa zaten onu anlar ve cevap verirsiniz.Benim sorunum bu. Sonradan anlayıp çok üzülüyorum. Özellikle eşimin ailesi her zaman yapıyormuş da ben farkında değilmişim. İki senelik evliyim. Örnek vereyim. Eşimin ailesine gitmiştik. TV programında sunucu karşısındaki adama soru soruyor. Eşinizle nasıl tanıştınız? Ben dayımın kızı ile evlendim. Eşimin annesi eşime dönüp dedi ki: Bak gördün mü dayısının kızıyla evlenmiş. O an bir şey anlamadım. Aslında bu cümlenin devamı şu şekilde mi: Sen niye dayının kızıyla evlenmedim? Ben mi kötü düşünüyorum yoksa. Bir de eşimin ailesi batı Karadenizli ben iç Anadolu. Bana hep dediği şey siz doğulusunuz. Benim sınav zamanlarımı kastederek şu zamanlar Yusuf yusuftun demişti. Ya hiç cevap vermiyorum çünkü bunun art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum o an. Ya da gülerek karşılık veriyorum şakaya vurarak. Ama sonradan o kadar üzülüyorum ki. Nasıl bu yönümü değiştirebilirim?
Sonuç olarak eşiniz sizinle evli olduğuna göre kayınvalideniz boş konuşmuşEşimin ailesi genellikle kuzenler arası evlilik yapıyor
Bence degistirmeyin.Benim sorunum bu. Sonradan anlayıp çok üzülüyorum. Özellikle eşimin ailesi her zaman yapıyormuş da ben farkında değilmişim. İki senelik evliyim. Örnek vereyim. Eşimin ailesine gitmiştik. TV programında sunucu karşısındaki adama soru soruyor. Eşinizle nasıl tanıştınız? Ben dayımın kızı ile evlendim. Eşimin annesi eşime dönüp dedi ki: Bak gördün mü dayısının kızıyla evlenmiş. O an bir şey anlamadım. Aslında bu cümlenin devamı şu şekilde mi: Sen niye dayının kızıyla evlenmedim? Ben mi kötü düşünüyorum yoksa. Bir de eşimin ailesi batı Karadenizli ben iç Anadolu. Bana hep dediği şey siz doğulusunuz. Benim sınav zamanlarımı kastederek şu zamanlar Yusuf yusuftun demişti. Ya hiç cevap vermiyorum çünkü bunun art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum o an. Ya da gülerek karşılık veriyorum şakaya vurarak. Ama sonradan o kadar üzülüyorum ki. Nasıl bu yönümü değiştirebilirim?
Değiştirme gerek yok. Takmasana iç anadoluya doğu diyen biriniBenim sorunum bu. Sonradan anlayıp çok üzülüyorum. Özellikle eşimin ailesi her zaman yapıyormuş da ben farkında değilmişim. İki senelik evliyim. Örnek vereyim. Eşimin ailesine gitmiştik. TV programında sunucu karşısındaki adama soru soruyor. Eşinizle nasıl tanıştınız? Ben dayımın kızı ile evlendim. Eşimin annesi eşime dönüp dedi ki: Bak gördün mü dayısının kızıyla evlenmiş. O an bir şey anlamadım. Aslında bu cümlenin devamı şu şekilde mi: Sen niye dayının kızıyla evlenmedim? Ben mi kötü düşünüyorum yoksa. Bir de eşimin ailesi batı Karadenizli ben iç Anadolu. Bana hep dediği şey siz doğulusunuz. Benim sınav zamanlarımı kastederek şu zamanlar Yusuf yusuftun demişti. Ya hiç cevap vermiyorum çünkü bunun art niyetli bir şey olduğunu düşünmüyorum o an. Ya da gülerek karşılık veriyorum şakaya vurarak. Ama sonradan o kadar üzülüyorum ki. Nasıl bu yönümü değiştirebilirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?