• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laf taşıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Z P

Mucizelerimmm🥰
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2016
9.329
En iyi cevaplar
1
12.169
148
Merhaba kızlar. Sürekli laf tasıyan biri var herkesi birbirine düşürüyor . Konu bizide ilgilendiriyor. Ama bunu hiç uyaran olmamıs. Ben uyarmak istiyorum çünkü bizede zarar veriyor. Sizcr ona ne yazmalıyım. Nasıl bir uslupla konusmalıyım

Merhaba kızlar. Sürekli laf tasıyan biri var herkesi birbirine düşürüyor . Konu bizide ilgilendiriyor. Ama bunu hiç uyaran olmamıs. Ben uyarmak istiyorum çünkü bizede zarar veriyor. Sizcr ona ne yazmalıyım. Nasıl bir uslupla konusmalıyım
Uyarsanda değişen bise olacağını zannetmiyorum
En güzeli eline koz vermemek

Çevremde bol özellikle iş yeri dedikoducu ve lafcilar habitatı olmuş :) artık öyle arkadan çok da gizli cekistirmiyorlar
kimisi fitne fesattan şizofren bağlamış gibi bende muhatap olmayıp uzaktan gözlüyorum.
Yani tam bu konuda belgesel çekmelik.

• Beğen
Reactions: Z P
Topluca cephe almalısınız. Yoksa yine görüşen kişiler arasında laf taşımaya vs devam eder

• Beğen
Laf vermezseniz taşıyamaz, taşıyacak bir şey bulamaz. Ne söylersiniz bilmem ama kulağına gitmesinden rahatsız olduğunuz şeyleri insanların arkasından konuşmazsanız sorununuz kalmaz bence.
Konu bizle alakalı ama bizim hakkımızda laflar söylenmiş onları getirdi hep. Konuyu kısa anlattım yanlıs anlasılmasın

Çevremde bol özellikle iş yeri dedikoducu ve lafcilar habitatı olmuş :) artık öyle arkadan çok da gizli cekistirmiyorlar
kimisi fitne fesattan şizofren bağlamış gibi bende muhatap olmayıp uzaktan gözlüyorum.
Yani tam bu konuda belgesel çekmelik.
Bende uzaktan gözlüyordum ki zaten bana laf getiremiyor onunla okadar mesafeliyim ama annemden cevremdeki arkadaslardan duyuyorum. Artık rahatsız olmaya basladım. Yani sürekli onun yüzünden insanlar birbirine giriyor.

Topluca cephe almalısınız. Yoksa yine görüşen kişiler arasında laf taşımaya vs devam eder
Evet aldık hatta ben numarasını silmiştim ona bu yaptıgının yanlıs oldugunu söylemek için tekrar kaydettim numarasını. sürekli laf duyuyorum hep bizim arkamızdan konusulmus. İnsan duyunca da kötü oluyor . Aynı yemegi yedigimiz insanların arkamızdan konusması insanın zoruna gidiyor

Aynısını düşünüyorum. Tekrar etmiyim :KK19:
Konu biziz canım yani bizim hakkımızda söylenen her sözü bize getirmesi. annem hatta uyarmıs cok kızmıs bize laf getirme diye bu sefer de bizim tanıdıgımız insanlara söylüyor bizim hakkımızda söylrnenleri ister istemez biryerlerden duyuyoruz

Bende uzaktan gözlüyordum ki zaten bana laf getiremiyor onunla okadar mesafeliyim ama annemden cevremdeki arkadaslardan duyuyorum. Artık rahatsız olmaya basladım. Yani sürekli onun yüzünden insanlar birbirine giriyor.
En son 7 kişi danaya girme mevzusu gibi böyle giderse onun başına da gelecek
fitnelik eden kendi fitnesinden de nasibini alır er gec

• Beğen
Hayatınızdan kovmak için neyi bekliyorsunuz ? İt ürür kervan yürür. Havlasın dursun o zaman. Çokta takmam ben olsam. Bence fazla önemsiyorsunuz o kişiyi. Sizce önemli mi bu insan?

Konu biziz canım yani bizim hakkımızda söylenen her sözü bize getirmesi. annem hatta uyarmıs cok kızmıs bize laf getirme diye bu sefer de bizim tanıdıgımız insanlara söylüyor bizim hakkımızda söylrnenleri ister istemez biryerlerden duyuyoruz

Görüşmeyin .
Neden açıklama yapmak, yada onu düzeltmekle uğraşıyorsunuz ki?
Başkalarıma söyledikleri icin de x ten duyduğunuz herhangi bir şeyle ilgilenmiyorum diyip, susturun.

• Beğen
Çok kalabalık bir işyerinde çalışıyorum hep de ay buranın dedikodusu bitmez lafları dolanır. 4 yıldır ne kimsenin dedikodusu bana geldi ne benimle ilgili birşey başkasına gitti. Malzeme vermiyorum çünkü. Biri kalkıp başkasına söylese rahatsız olmayacağım şeyleri anlatırım. Günlük hayat, etkinlikler haftasonu planları vs. Asla yöneticilerimi de eleştirmem iş arkadaşlarımı da. Çok rahatım. Başkası da gelip bana anlatmaz çünkü dedikodu yapılacak eğlenceli insan profili de çizmem. Biri gelip biliyor Musun bilmem kim de şöyle demiş şunu yapmış dese “hımmm, hayırlısı” der hevesini kursağında bırakırım 😃

Tavsiye ederim böyle hayat çok zahmetsiz ve sorunsuz

Yazmayın. Yazıyla derdinizi anlatamayabılırsınız veya ne kadar ciddi oldugunuzu gosteremeyebılırsınız.
Bı de sizi engeller lafları agzınıza tıkar, delırırsınız.

Ben yuzyuze konusma taraftarıyım hep.
Bence yuzyuze konusun.

Bu arada mevzu ne kısaca bahsetsenız, kimden neyi tasımıs.?

• Beğen

Dedikoduyu yapandan mu korkmalı yoksa o lafı taşıyanmı dersen , laf taşıyandan kork derim . O yüzden böyle böyle şeyler duydum sana anlatmıştım sadece diyip güzel dille anlatır aranada mesafe koyarsan muhteşem olur 👍🏻

Dedikoduyu yapandan mu korkmalı yoksa o lafı taşıyanmı dersen , laf taşıyandan kork derim . O yüzden böyle böyle şeyler duydum sana anlatmıştım sadece diyip güzel dille anlatır aranada mesafe koyarsan muhteşem olur 👍🏻
Evet cidden dedikodu yapandan degilde asıl tssıyandan asırı korkmaya basladım zaten mesafeliyim numarası bile yoktu sonradan aldım ekledim .

Yazmayın. Yazıyla derdinizi anlatamayabılırsınız veya ne kadar ciddi oldugunuzu gosteremeyebılırsınız.
Bı de sizi engeller lafları agzınıza tıkar, delırırsınız.

Ben yuzyuze konusma taraftarıyım hep.
Bence yuzyuze konusun.

Bu arada mevzu ne kısaca bahsetsenız, kimden neyi tasımıs.?
Mahallede 27 28 30larda cok genç evli var. Biri anneme sürekli küfür ediyormus sesiniher duydugunda annem o kişiyle hiç görüşmüyor. Biride işte biz milletin evini kuruturmusuz mutfagında bişey bırakmazmısız ki sordum o kişiye bizim için böyle dedinmi diye asla dmedim diyor. Ki benim annem 2 tepsi bişey yapar herkese dagıtır asırı yedirir dagıtır herkese. Neyse yani daha cok sey varmısda bana söylemiyorlar. En sonki olayda arkadasım sema secil için dik kafalı demiş. Bunu gitms o laf tasıyan kız seçile söylemiş . Bende bunu duyunca iyice sinirlendm ama ne yazcagmı bilemedim

En son 7 kişi danaya girme mevzusu gibi böyle giderse onun başına da gelecek
fitnelik eden kendi fitnesinden de nasibini alır er gec
Evet fitnelik yapıyor ama yüz yüze gelince ben Allah tan korkarım namaz kılarım asla dedikodu etmem asla laf tasımam diyor. Degişik yani insan yaptıgının yanlıs oldugunu bilmezmi.

Back
X