• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Laf taşıma

• Konu Sahibi Konu Sahibi Z P
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yazmayın. Yazıyla derdinizi anlatamayabılırsınız veya ne kadar ciddi oldugunuzu gosteremeyebılırsınız.
Bı de sizi engeller lafları agzınıza tıkar, delırırsınız.

Ben yuzyuze konusma taraftarıyım hep.
Bence yuzyuze konusun.

Bu arada mevzu ne kısaca bahsetsenız, kimden neyi tasımıs.?
Bu levele atlamam için ne yapmam lazım sizce. Ben kimseye mesaj dahi atamıyordum olay olcak korkusu vardı bende bunu yendim. artık bi sorunum oldugu zaman kulagıma bişey geldigi zaman direk mesaj yazıyorum ama yüz yüze konusma cesaretim neden yok bilmiyorum

Çok kalabalık bir işyerinde çalışıyorum hep de ay buranın dedikodusu bitmez lafları dolanır. 4 yıldır ne kimsenin dedikodusu bana geldi ne benimle ilgili birşey başkasına gitti. Malzeme vermiyorum çünkü. Biri kalkıp başkasına söylese rahatsız olmayacağım şeyleri anlatırım. Günlük hayat, etkinlikler haftasonu planları vs. Asla yöneticilerimi de eleştirmem iş arkadaşlarımı da. Çok rahatım. Başkası da gelip bana anlatmaz çünkü dedikodu yapılacak eğlenceli insan profili de çizmem. Biri gelip biliyor Musun bilmem kim de şöyle demiş şunu yapmış dese “hımmm, hayırlısı” der hevesini kursağında bırakırım 😃

Tavsiye ederim böyle hayat çok zahmetsiz ve sorunsuz
Süpersin ya. Hmm hayırlsıı :))müthiş bi taktik :-)

Görüşmeyin .
Neden açıklama yapmak, yada onu düzeltmekle uğraşıyorsunuz ki?
Başkalarıma söyledikleri icin de x ten duyduğunuz herhangi bir şeyle ilgilenmiyorum diyip, susturun.
İnsanın zoruna gidiyor her gelen laf malesef bizim için söylenen sözler olunca ister istemez niye dedi diye sinirleniyorum üzerine düşüyrm

Bu levele atlamam için ne yapmam lazım sizce. Ben kimseye mesaj dahi atamıyordum olay olcak korkusu vardı bende bunu yendim. artık bi sorunum oldugu zaman kulagıma bişey geldigi zaman direk mesaj yazıyorum ama yüz yüze konusma cesaretim neden yok bilmiyorum

Yazarak anlasmak zordur. Karsı taraf gulerek hadi canim der, sız sinirlisinizdir hadi canımı rest gibi algılayabılırsınız.
Zaten gununuz de konuşarak anlasmak bile zor.
Yazmak vakit kaybı buyuzden. Bana göre yani.
Ben yuzyuze konusma taraftarıyım buyuzden.

Acaba oyle mi demek istedi boyle mı demek istedi diye kendimi yemiyorum. Tertemiz.

Ha sızın bu konusacagınız insan konusmaya deger biri degıl, yazmaya deger bırı de degıl.
Sızın yerinizde olsam asla muhattap olmam.
Cunku ne derseniz diyin sizi anlamayacak.

• Beğen
Reactions: Z P
Yazarak anlasmak zordur. Karsı taraf gulerek hadi canim der, sız sinirlisinizdir hadi canımı rest gibi algılayabılırsınız.
Zaten gununuz de konuşarak anlasmak bile zor.
Yazmak vakit kaybı buyuzden. Bana göre yani.
Ben yuzyuze konusma taraftarıyım buyuzden.

Acaba oyle mi demek istedi boyle mı demek istedi diye kendimi yemiyorum. Tertemiz.

Ha sızın bu konusacagınız insan konusmaya deger biri degıl, yazmaya deger bırı de degıl.
Sızın yerinizde olsam asla muhattap olmam.
Cunku ne derseniz diyin sizi anlamayacak.
Haklısınız. Ya okadar uzak duruyorum herkesten. Okula gidip geliyorum . Evimden dısarı cıkıpta oturmaya bile gitmiyorum kimseye. Ama tabi bunu uygulayalı 4 5 ay olmustur. Ozaman hep içlerindeydm. Kmse bana cat kapı gelmesin dedim bende kimseye gelmiyim dedim zaten yaramaz bi cocugum var vaktim bile cok cene calmaya. Ama yinede desikodular hep bi yerden kulagıma geliyor

Haklısınız. Ya okadar uzak duruyorum herkesten. Okula gidip geliyorum . Evimden dısarı cıkıpta oturmaya bile gitmiyorum kimseye. Ama tabi bunu uygulayalı 4 5 ay olmustur. Ozaman hep içlerindeydm. Kmse bana cat kapı gelmesin dedim bende kimseye gelmiyim dedim zaten yaramaz bi cocugum var vaktim bile cok cene calmaya. Ama yinede desikodular hep bi yerden kulagıma geliyor
Dedikoduyu getirene, canım bunları duymak istemiyorum cok merak etsem ortama katılırım gordugun uzre uzak duruyorum, bosver biz kahvemizi ıcelım sohbetimize bakalım de kapat.

Herkes onu mimlesin onun yanında ona göre davransın dicemde yoktan da laf var edebilir diye düşünüyorum.

Evet fitnelik yapıyor ama yüz yüze gelince ben Allah tan korkarım namaz kılarım asla dedikodu etmem asla laf tasımam diyor. Degişik yani insan yaptıgının yanlıs oldugunu bilmezmi.
Bilerek yapıyor bunun gibiler birine yumurtlamadan edemez.din iman toz duman onda

Back
X