Ben mesajı yazıp sildim ne yazdın dedi sinirle bişey yazıp sildim gerçek olmayan düşüncemi dedimİyi de ilk vazgeçen/ayrılan sizsiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben mesajı yazıp sildim ne yazdın dedi sinirle bişey yazıp sildim gerçek olmayan düşüncemi dedimİyi de ilk vazgeçen/ayrılan sizsiniz.
Neden böyle dedinizİyi de ilk vazgeçen/ayrılan sizsiniz.
2 ay önce bi kız ile takipleşti kim diye sordum eski arkadaşım hatta bi erkek arkadaşımın sevgilisiydi dedi bende twitterda geçmişde konuşmalarını gördüm şarkı paylaşmış kız agzıma dolayana teşekkürler yazmış bende nasıl bi arkadaş bu diye delirdim madem arkadaşın sevgili yapınca neden seni sildi ve geri ekleyebiliyor dedim biz bunu daha önce konuştuk diye delirdi çok yersiz saçma bi kıskançlık degildi bana göre buna ragmen adım attımBu birazda kıskançlık sebebine bağlı. Nasıl bir durum oldu neler yaşandı da bu denli bir tepki verdiniz mesela.
Ayrılmaya dair ilk mesajı konu sahibi atmış, sonra silmiş.Neden böyle dediniz
O iş öyle değil Ya... bitip yeniden Başlayan bir çok ilişki gördüm her türlü ilişki hem de.. hayat bu kadar düz değil kiAyrılmaya dair ilk mesajı konu sahibi atmış, sonra silmiş.
Demek ki sevmemiş aklına hemen ayrılmak gelmiş.
Böyle de düşünülebilir değil migoles ?
EvetAyrılmaya dair ilk mesajı konu sahibi atmış, sonra silmiş.
Demek ki sevmemiş aklına hemen ayrılmak gelmiş.
Böyle de düşünülebilir değil migoles ?
Kıskançlık nedenimi bi üstte belirttim benim yerimde kim olsa buna takılırdı diye düşünüyorumO iş öyle değil Ya... bitip yeniden Başlayan bir çok ilişki gördüm her türlü ilişki hem de.. hayat bu kadar düz değil ki
Kıskançlık nedeniniz de haklı olabilirsiniz ama karşı taraf haksız olduğunuzu düşünüp size rest çekiyor.Kıskançlık nedenimi bi üstte belirttim benim yerimde kim olsa buna takılırdı diye düşünüyorum
Böyle ilişkilere ben hoş bakmıyorum.O iş öyle değil Ya... bitip yeniden Başlayan bir çok ilişki gördüm her türlü ilişki hem de.. hayat bu kadar düz değil ki
E yalan söylemiş ama. Üstüne sen ayrılalım dedin soğudum demesi de cilası olmuş. Siz adım atmayın artık bekleyin. Sakinleşip adam akıllı düşününce belki anlar.2 ay önce bi kız ile takipleşti kim diye sordum eski arkadaşım hatta bi erkek arkadaşımın sevgilisiydi dedi bende twitterda geçmişde konuşmalarını gördüm şarkı paylaşmış kız agzıma dolayana teşekkürler yazmış bende nasıl bi arkadaş bu diye delirdim madem arkadaşın sevgili yapınca neden seni sildi ve geri ekleyebiliyor dedim biz bunu daha önce konuştuk diye delirdi çok yersiz saçma bi kıskançlık degildi bana göre buna ragmen adım attım
Yani ben sorgulayınca madem yakın arkadaşın sevgili yapınca neden siliyor deyince sinir yaptı ben zaten yazmıyorum son diceklerimi dedim kapattım herşeyiE yalan söylemiş ama. Üstüne sen ayrılalım dedin soğudum demesi de cilası olmuş. Siz adım atmayın artık bekleyin. Sakinleşip adam akıllı düşününce belki anlar.
26 yaşındayım oda 34 yaşındaYaşlarınız kaç ikinizin de ?
aramıyorum hiç bi şekilde hatta numarasını da sildim bahane oldugunu düşündüğümü söyleyerek .Düşününce çok seviyor da olsam ayrılık tehdidi geçtiği anda ben de soğurdum karşımdaki insandan. Siz de onun güvenini kırmışsınız muhtemelen. Sürekli arayıp konuşmaya çalışmak yerine biraz durumun soğumasını bekleyin.