• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lafmı sokuldu ,

Glsema

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2014
643
559
78
Birkaç haftadır arkadaşın devraldığı şarküteri dkknı işletmesini yapıyoruz. Yan dükkanda giysi-cıncık mağzası var. Sahibesi hanımla hoşbeş biriki kez çay kahve içtik esnaf muhabbeti. Bugün muharrem ayı diye evden malzemelerimi 10 lt. Lik düdüklüme ıslatıp sabah aşuremi yaptım 10 gibi. Dükkan sahibi bende bugün aşure yapıyorum dedi , bişeyler almak için bizim dükkana uğradı nasıl gidiyor aşure işleri dedi , yaptım dedim aaa o kadar azmı ben kazan kazan yapıyorum falan neyse öğle sonu bitirdi gönderdi ben uğradım 30 kg. Alüminyum tencere. Kolay gelsin epey yapmışsınız dedim ,cevap eee biz senin gibi çocuk oynaşır gibi yapmıyoruz ! Bişi demedim ama hiç hoşuma gitmedi kadından anında soğudum çünkü hep aynı film , biri böyle başladımı artık bitmiyor bu sokmalar , lafmı soktu .. Siz olsanız , napardınız , ne derdiniz ...

Son düzenleme:
Allam yareppim, ne görgüsüz bir kadınmış:KK57:

O ne demekmiş ki? Dikkate almadan, dalga geçerek konuşurdum ben kesin.

Birkaç haftadır arkadaşın devraldığı şarktüri dkknı işletmesini yapıyoruz. Yan dükkanda giysi-cıncık mağzası var. Sahibesi hanımla hoşbeş biriki kez çay kahve içtik esnaf muhabbeti. Bugün muharrem ayı diye evden malzemelerimi 10 lt. Lik düdüklüme ıslatıp sabah aşuremi yaptım 10 gibi. Dükkan sahibi bende bugün aşure yapıyorum dedi , bişeyler alnak için bizim dükkana uğradı nasıl gidiyor aşure işleri dedi , yaptım dedim aaa o kadar azmı ben kazan kazan yapıyorum falan neyse öğle sonu bitirdi gönderdi ben uğradım 30 kg. Alüminyum tencere. Kolay gelsin epey yapmışsınız dedim ,cevap eee biz senin gibi çocuk oynaşır gibi yapmıyoruz ! Bişi demedim ama hiç hoşuma gitmedi kadından anında soğudum çünkü hep aynı film , biri böyle başladımı artık bitmiyor bu sokmalar , lafmı soktu .. Siz olsanız , napardınız , ne derdiniz ...

bazı insanlar ne konuştuğunu ,konuştuğu lafın nereye gideceğini ,karşısındakini kırıp kırmayacağını bilmiyorlar.bilerek laf sokmak için demese de yakışıksız olmuş söylediği.cahil bir kadın demek ki.onun dediğine sesinizi çıkartmayarak en doğrusunu yapmışsınız bence.iş yeriniz yan yana yüz yüze bakacaksınız.ama mesafeli olun biraz.çünkü samimiyet ilerlerse patavatsız konuşmaları daha da artabilir.

muhattap olmayın mesafenizi koruyun
kendi ezikliklerini başkalarından çıkarma yatar hep bunun altında
bu ne bıcım bı cumle oldu bende anlamadım ama neyse anladın sen beni :KK6::KK6:

Aşureyi çok severim, yapmayı beceremem maalesef. Herhalde yapabilsem kimselere vermeden hepsini kendim yerdim.
Dükkan komşusuna gelince diyecek bir şey bulamadım.
Ciddi ciddi bunu dediyse çok komik, şaka yaptıysa hiç komik değil. Umursamayın, hani elindeki telefonla, giydiği kıyafetle milleti eziklemeye çalışanları biliyoruzda "aşure miktarı" ile böbürlenmek çok garipmiş. Yazık ne diyelim.

Aklınca kendi yaptığı işi büyütmüş övmüş sizinkini küçültmüş.

Back
X