laftaa güzellik salonu

twixs

Güzel günler göreceğiz ✌
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2014
457
193
83
Arkadaşlar bundan 2 yıl once 2013 de bir güzellik salonunu gidip epilasyon vs için bilgi alacaktım sadece kii oraya gidene kadar aklımda asla böyle bi düşünce yoktu prim yapmak için yalvaran bi çocuk vardı çıktım girdim bende... kadın şeytan gibi o kadar ikna edici konuştu ki kandım saf gibi imza attım ve 2 ay sonra başlayacaktım. tabi 2 saat sonra aklım başıma geldi öğrenci halimle o parayı ödeyemeyceğim. ertesi gün iptal ettirmeye gittim ve iptal etmediler. yerine birini bulcan yada hastane raporu vs vs. dediler. sentte yazan bi maddede 7 gün gecmeden mantıklı bi açıklamayla iptal edilir yazıyodu 2 hafta geçersede %20 si ceza olarak ödenir yazıyodu bu beyinsizlerde beni bilerek 2 hafta sonra aradılar o parayı koparmak için iptal edelim dediler. bu defada ben ne cevap verdim nede paramı verdim haklı olan her türlü benim ki ben şuan 20 yaşındayım o zaman 18im ama tam dolmasına 4 ay falan var . beni ilk yıl arayarak hep rahatsız ettiler 2. yıl tehdit ettiler kağıt vs gonderdiler şu günlerde icraya verileceksiniz mesajları atılıyor. ilk zamanlar çook korkup inanıp ne yapacağımı düşünüyodum ama araştırdım avukata sordum dava edersem ben kazanırmışım bile ki oyle bi yerki zabıta gelmiş kaç defa yasal olmayan afişler vs dagıtıyosunuz diye. bu güzellik salonu hakkında çok şikayet var bide. biraz geç kaldım ama yarın tüketici haklarına dilekçe verip şikayette edicem en azından fazladan bi şikayet gider. bu durumda olanlar varsa sakın korkmasınlar. kendilerini çok akıllı sanıyolar

nefret ediyorum oradan. insanları dolandırıyorlar

Ama insana zorla paket alacaksın demiyorlar ki. Siz kendiniz almışsınız..

Bende izmir bornova da öyle bir yere gittim .aynı dediğin gibi ikna ettiler. Sonra onları öyle bir pişman ettim kii.hakettikleri gibi davranıp tehdit ettim hepsi pisti sonra. Şikayet edicem de o bile yeter susarlar

canısılar çabuk gaza gelmedim 18i tam doldurmamış iyi niyetli bi genç kızı tatlı dille çok iyi kandırabiliyolar ben insanları bilgilendirmek için yazdım ayrıca ben zorla paket almadım ama zorla iğrenç hizmetlerini vermeye çalıştılar senetteki gibi davranmıyolar yoksa kimse bana zorla bişey yaptıramaz

Bende izmir bornova da öyle bir yere gittim .aynı dediğin gibi ikna ettiler. Sonra onları öyle bir pişman ettim kii.hakettikleri gibi davranıp tehdit ettim hepsi pisti sonra. Şikayet edicem de o bile yeter susarlar

naptın peki canım

18den küçükken imzalamışsan imzanın bir bağlayıcılığı yok ki zaten.

yıl olarak 18 ama ay olarak doldurmamıştım evet canım.. adres vs bildikleri için korktum işte acayip bi arama msj tacizleri vardı ..
18den küçükken imzalamışsan imzanın bir bağlayıcılığı yok ki zaten.

Dikkat et de o parayı senden söke söke almasınlar. SOnucta ortada bi anlaşma var, kabul etmişsin. Zorla imzalatmadılar o senetleri değil mi?

Dikkat et de o parayı senden söke söke almasınlar. SOnucta ortada bi anlaşma var, kabul etmişsin. Zorla imzalatmadılar o senetleri değil mi?

evet ortada bi anlaşma var buna uygun davranmadıkları anlaşmada yazan 7 gün içinde iptal etmedikleri için dava açacaktım ama vazgeçtim işte burdada bilgilendiriyim dedim insanları tatlım

zabıtanın yeter artık bu kaçıncı gelişim diğer bi şikayette mühürleyeceğim dediği bir yer bu arada :)

evet ortada bi anlaşma var buna uygun davranmadıkları anlaşmada yazan 7 gün içinde iptal etmedikleri için dava açacaktım ama vazgeçtim işte burdada bilgilendiriyim dedim insanları tatlım
Sizin de onlara yazılı olarak bildirmeniz gerekiyordu, o zaman tüketici hakem heyetine gitseydiniz birşeyler elde ederdiniz TATLIM.

çok şikayet alıyo, zabıtanın bile artık gitmekten bıktığı bi yer ama hiç bi yaptırım yok. memleketim de memleketim.

Bakirkoyde bir yermiydi benimde basima boyle birsey geldide

evet kızlar çooook var böyleleri.. yerlerine ağaç dikseler yeridir. tam tersi işler ama ülkede.

naptın peki canım

benim bazı bölgelerim yanmıştı epilasyondan sonra.Yanığı farkeder farketmez ilk önce doktordan yanık ve iş göremez raporu aldım.Sonra lafta güzellik merkezi olan yere gittim tabi doktora gittiğimden bahsetmedim.Sahibi olan bayan ilk önce alerji olduğunu iddia etti ben su toplayan yerlerimi gösterince yanık olabilir ama imza attınız bu parayı ödemek zorundasınız diye üsteledi.Maaşıma haciz getireceğini ,yanıktan benim sorumlu oldugumu(ayarın yüksek geldiğini söylemem gerekiyormuş) söyleyerek üstüme yürüdübende çantamdan doktor raporunu çıkardım,güzellik salonundan zaten çok şikayet olduğunu ve gidip bu raporla dava açacağımı söyledim.O zaman birden beni ikna etmeye çalıştı hemen çıkardı paramı geri verdi hatta doktor ücretinide ekledi.Birde üstüne güzellik paketleri vermeyi teklif etti,bir daha adımımı bile atmam diyip parayı alıp çıktım.Elimde yazılı bir rapor olması korkuttu onları

oh çok iyi yapmışsınız kaç kişiden duydum böyle şeyler ben. herkese aynı taktikle yaklaşıp dolandırmaya çalışıyolar Allahından bulsun beyinsizler.

Ayni seyi bende yasadım netten o yerle ilgili arastirma yaptim tek iyi bisey yoktu tabi bende saf gibi arastirmadan imza atmistim vazgectigimi soyleynce on odememe ek biraz daha para istediler ve ben tek bir tüyümü aldirmadim cingari cikarttim istanbuldaku merkezine kadar aradim resmen cöktüm üzerlerine:)verdigim parayida aldim sozlesmemide yirtip attim cikip geldim bana bi bakislari vardi sormayim gitsin:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…