laftaa güzellik salonu

Kimseye yazili olarak bildirmen falan gerekmiyor. 18 yasini doldurmadan once yaptigin hukuki islemler hukumsuzdur. Hicbir sekilde hak iddia edemezler.

Yalniz, 18 yasini doldurmus da olabilirdin. Bu sekilde birkac baslik daha gordum. Kusura bakmayin da, nasil imza atiyorsunuz sonradan pisman olacaksaniz? Hayir diyemiyor musunuz? Ogrenci oldugunuz imza attiktan sonra mi akliniza geliyor? Biraz dikkat edin, her zaman bu kadar sansli olmayabilirsiniz.

Güzellik salonlarına güven olmaz. Üç kurus fazla olsun ama hastane olsun.

bir imza nelere yol açıyor..insanımız artık dolandırıcı olmuş..benimde başıma yıllar evvel gelmişti böyle birşey..
bir zamanlar kapı kapı gezip zarfla dolandırıcılık yapanlara kanmıştım..1 sene taksit dediler ben okumadan güvenip imzayı atmıştım..onlar gittikten sonra baktım senetlere sözleşmeye 6 aylıkmış ödeme süresi...ve bana dedikleri fiyatta da değil daha fazla fiyatmış..dandik kaşık çatalmış..pazarda satılanlar daha kaliteli..hemen iptal için numaralarını aradım çıkan herif bani almasaydınız diye tersledi..ama o bana ders oldu..ondan sonra bir kaçdefa daha çeşitli kişiler geldi resmen kovdum..artık o zarfla dolandırıcılık modası kalmadı şimdi başka şekilde yapıyorlar...asla ve kataa hiç birşey için imza atmıyorum..biz türklerin aklı başına ya s...ken gelir ya koşarken..

haklısınız kızlar aynen yaa benimde suçum var bayağı, aklım başıma geldi zaten ama işte hem kendileri sözleşmeye uymuyolar hemde benim uymamı bekliyolar ki asla aykırı bişey yapmadım korkutuyolar 2,5 senedir akılları sıra.

Canim bu konuyu acip bilinclendirdigin icin oncelikle seni tebrik ediyorum
bu mevzu benimde basima geldi ve ozamanlar resit bile değildim zorla bana imza attirmaya calismislardi serefsizler ama cok şükür atmamistim o aralar baska yerlere borclandigim için

Ama insana zorla paket alacaksın demiyorlar ki. Siz kendiniz almışsınız..

Ama oyle bi baski yapiyolarki artik dayanamayip atabiliyosun, bide basta sen imzayi at vazgecersen iptal ederiz zaten diyolar guven vermeye calisiyolar

Ama oyle bi baski yapiyolarki artik dayanamayip atabiliyosun, bide basta sen imzayi at vazgecersen iptal ederiz zaten diyolar guven vermeye calisiyolar

Bu devirdr babana bile guvenmeyeceksin. Bende bi iki kere girdim. Kene gibiler ama brn dinlemiyorum sadrce hayir hayir hayir diyordum hahahaah sonradan onlar pes etmisti

Bu devirdr babana bile guvenmeyeceksin. Bende bi iki kere girdim. Kene gibiler ama brn dinlemiyorum sadrce hayir hayir hayir diyordum hahahaah sonradan onlar pes etmisti

Ben reşit bile degildim ozaman, ay ne kadar korkmustum soguk terler döktüm iyi ağlayarak çikmadim

sağol canm güzel yorumun için... aynen nasıl bir dil varsa ikna ediyolar asla cayma hakkınız yok demiyolar vede imza atarken. iptal edebilrsiniz diyolar ve etmiyolar Allahtan farkındayım tüm haklarımın BLÖF yaptıklarını öğrendim iyi oldu korkuyodum rahatım

Ya bazı yorumlara hırsızın hiç mi suçu yok demek geldi içimden hani şu an bilinçlenmişsin tecrübe olmuş tekrar böyle bişey yaşasan enayisin denir, yuh sana denir vs vs de, 18 yaşında da pek toy oluyo insan ya kendi uymadıkları sözleşmeye sen mi uycaksın hem hiiç de bişey yapamazlar. Eşkiya bunlar ya taktik bu artık haklı göremem hiç birisini de. Lazer için de güzellik merkezlerine güvenmemişimdir hiç zaten, hastanede yaptırmak lazım en olmadı poliklinik. Tavuk derisi tütsüler gibi haşır huşur yakıyolar yoksa önüne gelen lazerci olmuş

Güzellik salonlarına hiç inanmıyorum. Lazer gibi işlemlerinizi de lütfen hastane ortamında yaptırın kızlar.

keşke 2 saat sonra vazgeçtiğinde yazılı bir dilekçe verseydin ama onlar öyle çakal ki buna bile izin vermezlerdi. bence onları thdit fln etme direkk tüketici mahkemesine şiayet et benim saflığımdan faydalandılar vs diye

çok haklısınız tabi bendede hata var ama onlar resmen dolandırıcı asla hizmet görmedim görmemde kimsede gitmesin o tarz yerlere.

tabiki de. ha 2 saat ha 1, gün 5 gün sonra yapsaydım onlar için hiç bişey farketmiyor yalanla ikna edip sözleşmeye uymayan onlar bugun gidiyorum zaten şikayete. nerdeyse 3 sene geçmiş her yıl farklı bi taktik uyguluyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…