bir imza nelere yol açıyor..insanımız artık dolandırıcı olmuş..benimde başıma yıllar evvel gelmişti böyle birşey..Arkadaşlar bundan 2 yıl once 2013 de bir güzellik salonunu gidip epilasyon vs için bilgi alacaktım sadece kii oraya gidene kadar aklımda asla böyle bi düşünce yoktu prim yapmak için yalvaran bi çocuk vardı çıktım girdim bende... kadın şeytan gibi o kadar ikna edici konuştu ki kandım saf gibi imza attım ve 2 ay sonra başlayacaktım. tabi 2 saat sonra aklım başıma geldi öğrenci halimle o parayı ödeyemeyceğim. ertesi gün iptal ettirmeye gittim ve iptal etmediler. yerine birini bulcan yada hastane raporu vs vs. dediler. sentte yazan bi maddede 7 gün gecmeden mantıklı bi açıklamayla iptal edilir yazıyodu 2 hafta geçersede %20 si ceza olarak ödenir yazıyodu bu beyinsizlerde beni bilerek 2 hafta sonra aradılar o parayı koparmak için iptal edelim dediler. bu defada ben ne cevap verdim nede paramı verdim haklı olan her türlü benim ki ben şuan 20 yaşındayım o zaman 18im ama tam dolmasına 4 ay falan var . beni ilk yıl arayarak hep rahatsız ettiler 2. yıl tehdit ettiler kağıt vs gonderdiler şu günlerde icraya verileceksiniz mesajları atılıyor. ilk zamanlar çook korkup inanıp ne yapacağımı düşünüyodum ama araştırdım avukata sordum dava edersem ben kazanırmışım bile ki oyle bi yerki zabıta gelmiş kaç defa yasal olmayan afişler vs dagıtıyosunuz diye. bu güzellik salonu hakkında çok şikayet var bide. biraz geç kaldım ama yarın tüketici haklarına dilekçe verip şikayette edicem en azından fazladan bi şikayet gider. bu durumda olanlar varsa sakın korkmasınlar. kendilerini çok akıllı sanıyolar
Ama insana zorla paket alacaksın demiyorlar ki. Siz kendiniz almışsınız..
Ama oyle bi baski yapiyolarki artik dayanamayip atabiliyosun, bide basta sen imzayi at vazgecersen iptal ederiz zaten diyolar guven vermeye calisiyolar
Bu devirdr babana bile guvenmeyeceksin. Bende bi iki kere girdim. Kene gibiler ama brn dinlemiyorum sadrce hayir hayir hayir diyordum hahahaah sonradan onlar pes etmisti
Canim bu konuyu acip bilinclendirdigin icin oncelikle seni tebrik ediyorum
bu mevzu benimde basima geldi ve ozamanlar resit bile değildim zorla bana imza attirmaya calismislardi serefsizlerama cok şükür atmamistim o aralar baska yerlere borclandigim için
Ya bazı yorumlara hırsızın hiç mi suçu yok demek geldi içimdenhani şu an bilinçlenmişsin tecrübe olmuş tekrar böyle bişey yaşasan enayisin denir, yuh sana denir vs vs de, 18 yaşında da pek toy oluyo insan ya kendi uymadıkları sözleşmeye sen mi uycaksın hem hiiç de bişey yapamazlar. Eşkiya bunlar ya taktik bu artık haklı göremem hiç birisini de. Lazer için de güzellik merkezlerine güvenmemişimdir hiç zaten, hastanede yaptırmak lazım en olmadı poliklinik. Tavuk derisi tütsüler gibi haşır huşur yakıyolar yoksa önüne gelen lazerci olmuş
keşke 2 saat sonra vazgeçtiğinde yazılı bir dilekçe verseydin ama onlar öyle çakal ki buna bile izin vermezlerdi. bence onları thdit fln etme direkk tüketici mahkemesine şiayet et benim saflığımdan faydalandılar vs diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?