Ben bu sayfada bile gürültü yapan komşuları eleştirdiğim için şikayet edilmiştim neymiş çocuk hiç hareket etmeyecekmiymiş daire hayatına alışacakmışız istemiyorsak müstakile gidecekmişiz ne kadar çocuklu kadın varsa beni şikayet etti üç giremedim siteye

düşün burada bile bu kadar cahil varken gerçekte olanlara şaşırmıyorum. Çocuğumuzu dövelim diyorlar mesela aslında ne demek isteğimizi gayet iyi anlıyorlar da haksız olduklarını bildikleri için böyle saçma bir cevap alıyoruz çocuğu döv demiyoruz ama eğitim diye bir şey var çocuklara gerizekalı muamelesi yapıyorlar oysa ki öğretileni dinlerler oynadığı zamanda olur ama kusura bakmasın hiç kimse daire de sabahın bi körü gecenin bi vakti de olmaz. Bunu öğreteceksin mecburen herkes çocuktur yapar diye olur olmaz zamanlarda gürültü yapsa ohoooo o daire pavyona benzer. İkincisi çok haklısınız inanılmaz sinirlendiğim nokta sanki tek başına yaşıyormuşcasına deli deli bağarmaları, çirkin kahkahaları yok mu anlık çok komik olur gülersin okey ama misafir gelince afedersin azıtıyorlar bizimkiler dediğiniz gibi güüüm diye seste insan öyle bi irkiliyor ki yani ağzını burnunu kırsam rahatlarım o derece

Ama ahımızı aldılar be elbet onlar da yaşayacak. Ben bu kibar komşuluğumla kimin ahını aldım onu bilmiyorum tabi

Ama asla ayak sesim duyulmaz asla gecenin bi vakti gürültü yapmam sabahın köründe bağırarak konuşmam eşyaları yere koyarken attırıvermem bunlar zaten olması gereken şeyler. Lakin günümüz insanları saygısız olduğu gibi saygılı olanları kınıyorlar. Bak yarın yine başlar 6.30 da yere eşyaları fırlatmaya

Öyle tabi insan kötü olmak istemiyor ama ben de sürekli uykusuz kalınca neden ben anlayışlı oluyorum ki diyorum üsteik çirkefliği de yapmış. Duvara bir vurdum tahtayla o an durdu tabi sonra devam ediyor ama ister istemez onlar da rahatsız oluyor ne kadar bunu yapsam da mutlu oluyor muyum hayır keşke merhametli, saygılı insanlarla komşu olsaydım bu yüzden arsa bakarken dört tarafı bahçeli baktım

hiçbir komşuyu görmek istemiyorum ağaçlarla kapatıcam her yerini de. Daire alsaydık en üstten alacaktık zaten şimdi kiradayız diye 2. kattan aldık ama kira da olsa pişman olduk orta daire olduğu için sağ sol alt üst çapraz hepsinin gümbürtüsü bize yansıyor. İnşallah siz de kurtulursunuz onlardan hak ettiklerini bulurlar umarım aynısını hatta fazlasını yaşadığım için böyle uzun yazıyorum hep