Hadiya çok üzüldüm size geçmiş olsun,hamile hamile yazık günah değil mi yaBirbiriyle kavga eden iki çocuğa ceza olarak akşam evlerinde birbirlerine birer sayfa özür dilerim yazmalarını istedim diye 3 gün okulda bu iki çocuğun annesi benimle uğraştı biti sınıfını değiştirdi tabi Öncesinde beni mesajlarla rahatsız etmeler..sinir krizi geçirdim sonuç olarak hamileyim ve hastanelik oldum raporluyum.
Boşver arkadaşım olan bize oluyor
Bizim millet ögretmenleri anne baba saniyor iste. Ondan oluyor bunlar.
Ögretmen bakici degildir bir anlasalar da bitse bu sacmaliklar.
Ayrica whattsapp grubu niye olusturulur ki. Ne bu viciklik.
Resmiyet yok resmen. Allah ogretmenlere kolaylik versin.
Velilere gelince de. Dogurdugunuz cocuga yeme icme..insan iliskileri vs ógretmek size dusuyor! Ögretmenlere degil!
Oh ne guzel dogur dogur ondan sonra o bu baksin..bide ustune sikayatci ol.. Kafalar baya iyimis.
bazı doğru şeyleri savunsanız da
bir size baktım, bir de yazan diğer öğretmenlere
üslubunuz çok itici
veliler ve ogretmen grubunda resmi ciddi bilgilendirme haric sohbet yasak bende..odev yazili tarihi vb olmali..veliler kendi arasinda acarsa acsin karismam o gruba da girmemAl bendende okadar zamane velileri boyle bizde mi boyle olucaz acaba, simdi kapadim watsaptan veliler grubu tam kadinlar hamami vay sakiz gtrmisler okula cocuj arkadaslarina vermemis anne sok olmus paylasmayi bilmezlermis nasil uzulmus ay icim sisti takmayin ne takiyorsunux yapin bebeginizi Allah nzmn verirse ozmn siz ne blceksiniz. Velilerde bilemez sizin durumunuzu.
Tabi siz daha iyi bilirsiniz hocamSinif annesi secin sikayetleri o alsin cuma gunu disinda ogrenci hakkinda soru sormak yok deyin
Teşekkür ederim çok sağolun,ya işte sorun da tam olarak o toplantı yaptığım halde defalarca uyardigim halde olması,sınıfa sürekli giren erkek veli,eşine bile söyledik düşünün "eşiniz sınıfa girmesin" dedik ona rağmen adam giriyor,artık sırf inat olsun diye düşünüyorum,bizim idarede biraz sıkıntılı durumu anlatsam müdür direk benim otoritemi sorgular,çünkü buna benzer bir durum başka bir arkadaşın başına gelmişti müdürün tepkisi"velilere söz geciremiyorsunuz hoca hanım"olmuştu.Hocam gecmis olsun. Insaallah bebek sahibi olursunuz. Hic stres yapmayin acil toplanti yapin .dedigim gibi hocam streş yapmayin
Sınıf annemiz var,her şeyle ilgileniyor sağolsun,o kadar işimi kolaylaştırıyorki.Sinif annesi secin sikayetleri o alsin cuma gunu disinda ogrenci hakkinda soru sormak yok deyin