Laftan anlamayan veliler:(

Hadiya çok üzüldüm size geçmiş olsun,hamile hamile yazık günah değil mi ya

Neyse ki bir tanesinden kurtulmussunuz(öğrenciden değil veliden)

bazı doğru şeyleri savunsanız da
bir size baktım, bir de yazan diğer öğretmenlere
üslubunuz çok itici

Okul yeni acildiginda yegenimi okuldan almaya gitmistim. Bahcede bekliyordum, anneler az kalsin oralari dagitiyodu, nasil bagiriyolar, ortayi da kaplamislar, sanki cocuklarini kaciracaklar.
Onlar sayesinde yegenimi bile goremedim. Megersem cocuk cikmis, okul taşitina binmis))) Ablam servisi aramasa aksama kadar bekliycektim)))
İyi ki, aralarinda ezilmedim)))
ALLAH sabr versin size )))

Geçen gün çayımızı demleyen yardımcımız dedi ki:
"Hocam ben buraa işe başlamadan önce öğretmenliği rahat sanıyordum. Ay öğrencisi velisi ne kadar eziyorlarmış sizi vallahi çok acıyorum hepinize."
Güler misin ağlar mısın?
"Biz bir tanesiyle uğraşamıyoruz siz 40 taneye yetiyorsunuz" diyerek aklınca bana takdirlerini sunan velime "İşte siz uğraşsanız bu cümleyi kurmazsınız, siz de ben de çocuklar da hepimiz mutlu olurduk." dediğimde koşarak uzaklaşmıştı.
Gelecek nesilden beklentiniz varsa, unutun olmasın. Bunda her biri pedagog olan annelerin, istese sistemi kurtaracak kadar muazzam eğitimci olan babaların, birer eğitim şurası olan gün toplantılarının ve şube öğretmenler kurulunun yanında halt ettiği vatsap gruplarının payı büyük.
Övününüz. Övünürken de eğitim sisteminin topal ayağı öğretmen tatilini gömmeyi unutmayınız.
Oysa yazın gelip evde çocuklara baksak, iki kap yemek koyup omuzlarınızı ovsak...

bazı doğru şeyleri savunsanız da
bir size baktım, bir de yazan diğer öğretmenlere
üslubunuz çok itici

Ogretmen degilim veli de degilim.
Ama boyle konulara kk de cok denk geliyorum ve sinir oluyorum.
O yuzden dir.
Cunki bu tarz sacmaliklari baska hicbir ulkede gormedim duymuyorum.
Bizim millet anca bu dilden anlar. Hos anlamazlar yinede..
Insan kendi cocugunun egitimini bir baskasina hele ogretmene devretmek ustune ustluk sikayetci olmak da neyin nesi? Bu luksu kim size veriyor? Hayir yani, bir sinir basiyor..yok boyle sacmalik. Birde haklariymis gibi kendilerini savunmalar ogretmenleri taciz etmeler, pesss.
Yazik yani. Boylelerini sertce uyaracaksin bi tutup sallayacaksin kendine gel diye.
Burda baska bir yorumda bir ogretmen polise sikyateci olurum diye veliyi bile uyarmis. O derece vahim yani !

Bizim turk velileri yurtdisina gondersek bu tarz hareketler simarikliklar yapamazlar.

Daha soylecek cok sey var da neyse. Allah turkiyede ki ogretmenlere sabir versin ne diyeyim..

veliler ve ogretmen grubunda resmi ciddi bilgilendirme haric sohbet yasak bende..odev yazili tarihi vb olmali..veliler kendi arasinda acarsa acsin karismam o gruba da girmem

Hocam gecmis olsun. Insaallah bebek sahibi olursunuz. Hic stres yapmayin acil toplanti yapin .dedigim gibi hocam streş yapmayin

Hocam gecmis olsun. Insaallah bebek sahibi olursunuz. Hic stres yapmayin acil toplanti yapin .dedigim gibi hocam streş yapmayin
Teşekkür ederim çok sağolun,ya işte sorun da tam olarak o toplantı yaptığım halde defalarca uyardigim halde olması,sınıfa sürekli giren erkek veli,eşine bile söyledik düşünün "eşiniz sınıfa girmesin" dedik ona rağmen adam giriyor,artık sırf inat olsun diye düşünüyorum,bizim idarede biraz sıkıntılı durumu anlatsam müdür direk benim otoritemi sorgular,çünkü buna benzer bir durum başka bir arkadaşın başına gelmişti müdürün tepkisi"velilere söz geciremiyorsunuz hoca hanım"olmuştu.

Sinif annesi secin sikayetleri o alsin cuma gunu disinda ogrenci hakkinda soru sormak yok deyin
Sınıf annemiz var,her şeyle ilgileniyor sağolsun,o kadar işimi kolaylaştırıyorki.

Sınıf annem de durumdan çok rahatsız kadını gecenin 11,12 sinde bile arayanlar varmış

Herkese güzel cevapları için çok teşekkür ederim,burda söylenen bir çok şeyi denedim aslinda: toplantı,kararlı olun,biraz ters davranın vs inanın hepsini denedim cidden sonuç alamadım,biraz belki tuhaf olacak ama gösterişli,biraz da esprili bir yazı hazırlamayı ve sadece sınıfa girişlerde kapının üstüne asmayı düşünüyorum,gün içinde durması çirkin olabilir,girerken kapıya ilistiririm,sonra çıkarırım.

Mune konumu kapatabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…