belitim cim merhaba.
sen bu lahanaya başladım deyince gelip bir bakayım dedim buraya.
yani bu diyetle iki haftada 10 kilo mu vermeyi düşünüyorsun.
lütfen kızma, bunu bildiğine eminim zaten, ama bence bu çok aşırı bir hedef.
2,5 ayda 14 kilo vermişsin bak ne güzel yapmışsın. bu 10 kilo vermeyi de en azından
bir aya yaymayı planlasan. keşke elimizde sihirli bir değnek olsa da istediğimiz kadar kiloyu istediğimiz sürede verebilsek.
ama yok malesef....
yine de kolay gelsin...
olur gibi gelyor bana bende bu hafta başladım bu diyete yarın 7, günüm olacak bende 3 hafta yapıcam şimdiden 4 kilo gitti ve acayip değişme var
4 kilo çok güzel kutluyrm seni acaba kaç günde verdin lahana çorbasıyla??
teşekkür ederim buğün 7, günüm ama 5, gün sonunda vermiştim 4 kiloyu bakalım yarın kaç olacak
çok süpersin yavalla senden ilham alıp ve bu kez kesin olarak başlıyorum şu andan itibaren...
kızlar bu lahana çorbası nasıl yapılıyoor? tarif ???
ama ben çorbayı biraz farklı pişiriyorum. teflon tencerede soganı yagsız kavurur gibi yaptım. salcayla birlikte.. sonra üstüne ince kıyılmıs lahanaları ekledim... biraz cevirdim.. sonra sıcak su koydum üstünü örtecek kadar.haa bir de tavuk bulyon kullandım.
bu pişirme şekliyle de olur di mi? o kadar ugrastım cunku
senin yaptığın şekliyle tadı ve kokusu nasıl canım çorbası berbat kokuyo da
çok teşekkürler bence herkes senin gibi davranmalı bişeyden fayda gördüyse yazmalı ara ara bende 2,5 hafta uyguladım bu diyeti ve kaçamaklı olarak 6 kilo verdim kesinlikle denemeye değer 1 hafta ara verdim şimdi pzt başlıcam tekrardan ilk iki gün gerçekten zor ama üçüncü gün zevkle içmeye başlıyosunuz bende çorbamı lahana soğan ve maydozla yaptım umarım herkes istediği kiloya ulaşır :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:kızlar ben ara ara girip yazıyorum bu topice.. doğumdan sonraki 10 kilomu lahana çorbası diyetiyle verdim çünki ve bu diyete olan minnet borcumu ödüyorum bu şekilde:)) aradan baya zaman geçti geçmiş sayfalarda yazıyor ama şimdi arayıp bulamıcam.. şöyle söliyim bence çorbanın en vazgeçilmezi lahana soğan ve limon .. bu ikisini çorbanızda bol olursa ille kereviz yada başka sebze koyucam die bi şart yok bence.. ben bu iki sebzeye sadık kalarak hep değişik değişik yaptım çorbamı. ve defalarca yazdım ama tekrar yazayım çok da severek içtim. çünki diyet yaparken hiç bişey yemicem duygusu insanın daha da yemek yemeye itiyo.. bu çorbada ne kadar yerseniz o kadar kilo veriyosunuz.. her karnım acıktığında afiyetle yiyodum. bol limonlu nefis oluyo.. arzu ederseniz yoğurtlada yiyebilirsiniz.. çorbamın yağıda vardı tuzuda. bazen yağsız ve az kıymayla kapuskasını bile yaptım..
ilk günler biraz başım döndü yapamıcam zannettim ama bi iki güne bünye alışıyo.. bide ben çoğunlukla 4gün tam olarak uyguladım diyeti.. diğer günlerde fazla abartmamak kaydıyla normal yemeğimi yedim.. diyeti uygularken sabah kahvaltısında büyük dilim köy ekmeğinin üzerine yağsız labne peyniri sürüp yiyordum.. diyetinizi çorba ve su şeklinde yapmayın ama.. zaten lahana çorbası diyeti diye nette ararsanız hangi gün ne yiyeceğiniz yazıyor.. ama kendinizi çok da sıkmayın.. aklınızı kullanın.. mesela ben zeytini mercimek çorbasını ve buna benzer çok kalorili yiyecekleri hayatımdan çıkararak fazla sıkılmadan yaklaşık 2 yada ikibuçuk ayda 10 kilo verdim.. darısı başınıza inşallah:)
haa bu arada yaz ayında lahana bulmak gerçekten sıkıntı ve fiyatlarıda pahalı.. umarım kolayca temin edebilirsiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?