nane karabiber kekik tuz haric koy valla ben oyle yapiorum
tamam denicem bende yarına:) bu arada birşey sorcam yurt dışı yazıyor yaşadığın yerde. Birşey soracaktım da, benim acil bir paragrafı Fransızcaya çevirmem lazım beceremedim netten filan sen bilebilir misin
him yok cnm benim fransiscam ben ukrayna kievde yasiyorum.... valla bilen arkadasimda yok yanimda olsa inanki seve seve yardim ederdimm...... ama bizim rusca ogretmenimmiz biliyor fransizca oda pazartesi dersi var :) o zamana kadar beklersen olabilir :)
:))) sağ ol canım ama ptesi geç olacak. Yarın kitap fuarına gidiyorum Grange İstanbul'a geldi ona ufak bir kart verecektim. Keşke daha önce aklıma gelseydi buraya yazmak daha iyi olurdu. Neyse bir çaresine bakıcam artık. Çok teşekkür ederim ilgilendiğin için başarılar sana
rica ederim keske dun yassaydin hic diilse bugun bile hocaya cevirttirdimm kismet iste ....anindacevir.com var orasi gayet iii ceviriyor istersen oraya bak bu arada konu disina saptikk uyari gelcek :))))
:)))) arasinda fark yok ki corba ayni corbaa sadece ara ogunlerde meyve filan eklenmis :) olabilir yani ....bu daha güzel bir diyet:))))) vazgeçip bunu mu yapsak ne:)
bende bu diyete başladım bu gün 2. günüm arada küçük kaçamaklarım oluyorne kadar şanslısın canım bende grange hayranıyım :))))
bu arada tek kilo verebilme yöntemime geri dönüyorum kısmetse pzt başlıcam bu çorbaya bol bol limon sıkıp için başka türlü çekilmiyor gerçekten
ben geçen yıl 3 günde 3 kilo vermiştim 2.defa yaptım ilk günde bıraktım içemedim bu sefer yapıcam inşallah :) herkese kolay gelsin
kızlar o kadar da kendinize eziyet etmenin mantığı yok.ben başka bir lahana çorbası tarifi buldum.zaten annem bunu bize yapardı tadı da çok güzel.benim tarifim şu:ince kıyılmış lahana-kuru soğan-3 er yemek kaşığı bulgur ve yeşil mercimek(mercimeği ben ekledim) siz isterseniz katmayın.bol baharat,çok az tuz yarım yemek kaşığı salça.üzerine çıkacak kadar su.düdüklüde pişirdim bi güzel.tadı da müthiş severek içiyorum...ohhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?