bu arada umarım bi yanlışlık yapmamışımdır herkes iğrenç diyor ama ben çok sevdim tadını biraz acı yaptım ben ondanmı acaba acı etkisini azaltmıyordur demi
selam fesleğen bende tadını beğendim ve acı tadını güzelleştiriyor..
düb benım 6.günümdü hafta olması sebebi ile 1 kez lahana çorbamı içtim normalkahvaltımı yemeklerimi yedim ama hiç ekmek tüketmedim.
bu sabah içeyim dedim ama içinde lifler biraz artık baydı benı bide regl oldum.....
şimdi 10 gün ara verip 10 gün sonra tekrar yapacağım lahana çorbasını...
yarın sabah tartılacağım yazarım, kolay gelsinnnn
bugün 2 günüm
henüz bi değişiklik yok
sadece sabah bie elma ve bir portakal yedim
meğer bugün sezbze günüymüş unutmuşum
neyse artık
yalnız sebze gününde hafif pişirsek.mesela ben yağsız zeytinyağlı gibi yapsam nasıl olur
nasıl olucaksa tadı artık
bu arada başlıyan varsa arkadaş arıyorum yanıma
canım 2. gün sadece bir patatesi çok az yağlı yeme hakkın var. Ben karnıbahar patates ve havucu haşladıktan sonra üzerine çok az zeytinyağı gezdirmiştim.
geçmiş olsun canım sanmam pek bi alakası yok sonuçtabende cumartesi günü başlamıştım pazar günü karın ağrısı başladıve gecesine apandisit ameliyatına girdim lahanayla alakası varmı yok mu bilmiyorm ama tetiklemiş olabilir diye düşünüyorum
slm karanfili nasilsin bende bu diyeti yaptim sana bir siteden aldigim tarifi vereyim
2 adet kuru sogan bir miktar lahana ve kereviz sapi 2 tane havuc yesil biber domates ben bu sekilde yaptim ve her aklima geldikce ictim ve diyet listesine pekde uymadim ama agirlikli olarak meyve ile beslendim ve sadece 3 gun yapabildim 3 gun sonunda 2 kilo verdim ve 4 gun once birakmistim simdi daha dogrusu yarin tekrar baslicam az once corbami hazrladim sanada tavsiye ederim cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?