Dayanacam dayancam sağol sende dayan bozma :))
canım soğan farketmes hepsini kuru soğan yapabilirsin. ben mesela 2 tane kuru soğan, 5 tane yeşil soğan, bir demet maydanoz, orta boy lahananın yarısı olarak yapıorum. bu diyet en fazla 7 gün yapılıo sonra 2 gün ara verilip bir 7 gün daha yapabilirsin ama sonrası zararlı. ayrıca dukanada hiç başla aderim ben yaptım kiloda verdim ama bağırsaklarımda sorun yaşadım. bugün 3. günüm ve 2,5kg verdim. sen daha fazla verirsin sanıyorum. bu diyeti moral olarak düşün. 2 kere yap en az 10 kilo verdikten sonra yediklerine dikkat ederek kalori hesabı ve sporla ver kalanını. çünkü şok diyetlerde verdiğin kiloyu geri ve fazlasıyla alman çok basit ben dukanla verdiklerimi 2 günde almıştım :) şimdi moral için yapıorum sonrasındada dediğim gibi devam edicem günde en az 2,5 lt su içmeyide unutma. çorbayada kabak pırasa patlıcanda koyabilirsin. 1er tane
Bugün 4.günüm hiç kaçamak yapmadım çok mutluyum yanlız daha tartılmadım açıkçası tartıdan regl dönemi öncesi oluşabilecek ödem vs dolayı kilo artışı çıkarsa diye endişe ettiğimden tartıdan uzak kalsam mı diye düşünüyorum ????
Bugün 4. günüm muz ve yağsız süt var çok mutluyum
yanlız bayağı bir baktım 4 5 6 ve 7 günlerde çoğu listede farklılık var muz sayısında 6.ve 7 günde farklılıklar var hangisini yapacağımı şaşırdım
kimi 6 güne sadece et derken kimi sebze et diyor kafam biraz karıştı
4.gün için için kimi 3 muz kimi 4 kimi 5 diyor :)))
bendeki listede 3 muz diyor canım. ne kadar az o kadar ii bence. bendede 5. gün kırmızı et domates günü çorbayıda sadece bi kez iç dio,6. gün et yeşil yapraklı sebze çorba, 7. gün kepekli pirinç meyve suyu sebze ve çorba dio. bu arada tartıl çok merak ettim ben :)
Slmm kizlarr ben diyorumki herhafta sadece birgün lahana corbasi yapayim olurmu
birde birgünde kac kilo gidiyorr acaba
değişiyor birinci gün benden 600 gr ikinci gün 1000 gr 3. günün sonunda değişen bir şey yok yani 3 günlük lahana diyeti raporu 1,600 gr yani bende ama benim için harika bir sonuç bu
doğru diyorsun orta boy 3 tane muz iyidir :)) Tartıldım canım 73,8 dünle bugün arasında bir değişiklik yok zaten bekliyordum bu durum çünkü ben regl öncesi çok ödem yaparim 1 ile 1,5 kg arasında kilo oynamam olur zaman zaman oyüzden hiç moralim bozulmadı hatta hala mutluyum diyetime devam ediyorum Asıl sorun bu bitince ne yapacağız :)))
Bendede dün bi deişiklik olmadı 3. Günümdü hiç kaçamak yapmadım ama kocaman bir ayva yedim bide annem salata yapmış yeşillikli ama içine bir havucun 1/3 ini koymuş onanmı bilemiyorum sporda yapamadım ama çok azimliyim :) dün karşımda kuruyemiş kestane ve tatlı yediler hepsini çok sevmeme rağmen bir tane bile almadım :) zaten 7-8 kg veremezsem ilk 7 gün içinde 2gün ara verip bir 7 daha yapıcam sıkıldım bu kilolardan
kızlar tam olarak bu çorbanın tarifini bana yazmak isteyen var mı ? bir kaç yerde değişik şeyler gördüm de iyi günler
Acele etme bu diyet entresan bende de dün değisiklik olmamıstı ama bugün tartıldığımda 72,8 gördüm ve çokkkkkk mutlu oldummm .Daha regl bile olmadım kendimi şiş hissederken kilo vermiş olmam süperrr ve böylece 5.güne geldiğimde 4 günlük diyetin bilançosu 2,6 kg
bence sende yarın sonuç alacaksın muz ve süt biraz şaşırtıyor metabolizmayı bugün benim et ve domates günüm kolay gelsinnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?