- 29 Ocak 2013
- 14
- 0
- 16
hoşgeldin canım sen daha önce yaptığında kaç kilo vermiştin. benim 7 günüm dün bitti ama kaldığı için bugün öğlende yedim. toplamda sanırım 3,5 civarı verdimarada bozdum tabi. acaba normalmi kilo az olduğu içinmi az vermişim acaba

Hoşbulduk canım şuana kadar hayatımda iki defa internetten yarralanarak belli bir listeyi denedim biri lahana çorbası diyet biri elma diyeti.ikiside vücuduma çok iyi geldi.lahana çorbası diyetin de kalıcı olarak 4 kilo verdim ve almadım.aynı zamanda spora gidiyordum.bol bol su bitki çayı içiyordurdum.Noralini hiç bozma yaptığın diyet sonuç vermiş mutlu ol :) bu süreçten sonra yediklerine gene dikkat etmeli ve kaçamaklar yapmamalısın.

ben bununla en az 6 kilo verip kalanını normal vermeyi planlıodum. acaba tekrar yapsam zararı olurmu. birde böle şok diyetler kaslardan verdiriyormuş kiloyu diye duydum kalbimizde kas olduğu için zararlı olabilirmiş. ondan korkuyorum yoksa dayanırım bir ay bile yaparım ama sağlığıma zarar vericem diye korkuyorum
 ben bununla en az 6 kilo verip kalanını normal vermeyi planlıodum. acaba tekrar yapsam zararı olurmu. birde böle şok diyetler kaslardan verdiriyormuş kiloyu diye duydum kalbimizde kas olduğu için zararlı olabilirmiş. ondan korkuyorum yoksa dayanırım bir ay bile yaparım ama sağlığıma zarar vericem diye korkuyorum