Bu diyeti yapipta kilo verenler lutfen yardimci olurmusunuz neler eklediniz nasil ictiniz ...Ben lahana sogan maydonoz hover domates koydum tadi guzel degil su icinde yuzen sebzeler var yogunluk kivam yok blendir bile ezmedi heralde ram pismedi Daha...mecbur iceyim diyorum eger ki gercekten kilolar gidecekse raziyim bu tada..
Slm bende varim artik hayatimin ilk diyetine dun itibariyle baslamis bulummaktayimboyum 1.71 ve 61.6 ile dun baslad diyete hayatimda ucuncu kez bu kiloya ulastim oda hamileliklerim 40.haftasinda hic 55 in izerine cikmamistim pantolanlarimin icine giremeyince baya baya psikoljim bozuldu dun ilk gunumdu gayet iyi gecirdim bi problemim olmadi ki ben normalde asiri yemek yerim sabah kahvaltida uc simit yiyorum gece muhakkak yemek yerim yoksa uyamam gerisini artik siz dusunun buna ragmen iyi geciyirum bu gunleri ve bu sabah tartildigimda 60.80 dim yani bi gunde 800 gr gitmis ama ben sadece bu corbayla besleniyirum meyve ve sebze yemiyorum bi sakincasi olurmu bilmiyorum. Ha birde kahveme ve cayima seker atiyorim mecbiriyetten cunku kan sekerim dusuyo brdan hergunumuzu yazalim arkadasim
Canimmm Cok sevindim ikinizin de Ayni funded olmasi cook iyi olmus...ayniyiz sanki Tabii kilolar haric:) Ben de digerlerini pek olmaz bile hibiskus Iki bardak Iki bardak trail cay bir de elma sirkeli su iciyorum savage aksam yemiyorum sira gelmiyor ac hissetmiyorum..sen neler koydun peki ?kereviz falan diyilar Ben koymadim ...bitki caylari da su yerine gecer mi acaba benim onlarla 3lt yi bulur onlarsiz anca 1.5 litreGsmpy sen bana yaz tatlim ikimizinde ikinci gunuymus madem birbirimize destek olalim :) beraberce bitirelim pes etmek yok birbirimize izin vermeyelim
Ooo super canim Ayni gunde uc kisi olduk hos geldin aramizamerhaba arkadaşlar benimde 2. günüm Dün 72.700 idim bugün 71.200 kg çıktım. 1,5 kilo gitmiş.Bende sizinleyim :)
canim Ben o kadar su icemiyorum yaa...aksam salata yaptim bizimkilere ondan yedim 7den sonra Ben de corba icmiyorum bisey yemiyorum...5kase ictim bugun ...yarin bakalum kilo gitmismiLaf aramizda kimse diyet yaptigimi bilmiyo :) cunku ben haric herkes kilo aldigim icin mutlu :)
Bugum bende sadecw bes kase corba ict baska hic bisey yemedim bi ara tansiyonum dustu galiba basim dondu iki tane zeytin yedim gun boyu aclik hissetmiyorum ama bu saatte basliyo ;( malum ben normalde bi saatleede yemek yerim hep :) ya bide benim karnimda siskinlik oluyo sizdede varmi ve tokluk hissi de var genellikle siskinlik eger sizde olmuyosa benim regli gunum gecti ona baglicam son bi kac aydir nedense gecikmeli oluyorum. Sabah ilk isimiz tartilip kilolarimizi yazmak olsun nedense bende suan kilo veremicem korkusu basladi ama umaeim oyle olmaz hayatimda yaptigim ilk diyet basarisizlilla sonuclansin istememOoo super canim Ayni gunde uc kisi olduk hos geldin aramiza
canim Ben o kadar su icemiyorum yaa...aksam salata yaptim bizimkilere ondan yedim 7den sonra Ben de corba icmiyorum bisey yemiyorum...5kase ictim bugun ...yarin bakalum kilo gitmismi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?