Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Dün 2 kase lahana çorbası,1 greyfurt,1 elma , 2dilim ekmek light ve biraz peynir yemiştim. Bugünse 2 dilim light ekmek ,biraz peynir ,form çay ve 1 fincan nescafe içtim. Hiç çorba içesim gelmedi :( Ama akşam içerim di mi ?

masallah canim baska bir sey yemedin mi supersinnn

iki dilim ekmek biraz peynir le aksam etmek masallah vallahi :o:16:

Dün 2 kase lahana çorbası,1 greyfurt,1 elma , 2dilim ekmek light ve biraz peynir yemiştim. Bugünse 2 dilim light ekmek ,biraz peynir ,form çay ve 1 fincan nescafe içtim. Hiç çorba içesim gelmedi :( Ama akşam içerim di mi ?

Oo maasallah bende yarın başlıcam bakalım nolucak

Lahana- maydonoz-limonsuyu küründe dün 6. gün oldu ve bitirdim.
Normal şartlarda 7 gün yapıp, 3 gün ara verilmesi gerekiyor. Ancak ben 5. günün gecesi aniden kustum.
6. günün sabahı yine içtim. 1 saat sonra yemek yemiştim. Öğlen saatleri gibi biranda midemde feci bir ağrı oldu.
Yine kustum. Bişey de yiyemedim. Bu yüzden bıraktım. Halen midemde yanma var.
İştahı kesme durumu; 4. gün gece yine deli gibi acıktım. 5 gün her öğün acıktım.
Yani iştah kesmesi de kısa süreli oldu. Oysa ben en çok o kısmına güvenmiştim.
Yeyip içtiklerime de ilk 2 gün dikkat etmiş oldum. O kadar halsiz kaldım ki normal yedim.
Ayrıca ibrahim saraçoğlu'nun kitabında bu kürle beraber diyet yapın tarzı bişey yazmadığından sadece kür kilo verdiriyor olmalı.
Kilo durumumsa; 2 kilo verdim. 1 kilo aldım. 1 kilo verdim.
1. gün ve 3 . gün kilo verdim. 4. gün 1 kilo fazlaydım. 5. gün kilo verilmiş. 6. gün ve bu sabah kilom aynı.
6 günde 2 kilo aslında güzel birşey. Ancak benim en az 5 kilo vermem lazım.
Beyaz lahana ile olur mu diye sormuş birisi; ben ilk yeşil ince yaprakların daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Kürü uygulamak isteyenlere bilgi olsun diye yazdım. Midede sorun yapabiliyor.
Not: Evde birsürü lahana ve verilmesi gereken kilolar var. Şehir dışına gideceğim. O yüzden midemi zorlayıp devam etmedim.
1 hafta sonra tekrar deneyebilirim. Bu sefer 5 gün uygulayıp, 5 gün ara verebilirim. 21 günü o şekilde tamamlarım.
Belki sizin bu lahana çorbasını deneyebilirim. Birsürü lahana kaldı ziyan olmasın. Konu kilo vermek olunca bırakmak da istemiyorum.
Neyse bişeyler yapar, fayda görürsem yine bu konuda sizlerle paylaşırım.

Son düzenleme:
Normal şartlarda 7 gün yapıp, 3 gün ara verilmesi gerekiyor. Ancak ben 5. günün gecesi aniden kustum.
6. günün sabahı yine içtim. 1 saat sonra yemek yemiştim. Öğlen saatleri gibi biranda midemde feci bir ağrı oldu.
İştahı kesme durumu; 4. gün gece yine deli gibi acıktım. 5 gün her öğün acıktım.
Yeyip içtiklerime de ilk 2 gün dikkat etmiş oldum. O kadar halsiz kaldım ki normal yedim.
Ayrıca ibrahim saraçoğlu'nun kitabında bu kürle beraber diyet yapın tarzı bişey yazmadığından sadece kür kilo verdiriyor olmalı.
1. gün ve 3 . gün kilo verdim. 4. gün 1 kilo fazlaydım. 5. gün kilo verilmiş. 6. gün ve bu sabah kilom aynı.
Beyaz lahana ile olur mu diye sormuş birisi; ben ilk yeşil ince yaprakların daha etkili olduğunu düşünüyorum.
Not: Evde birsürü lahana ve verilmesi gereken kilolar var. Şehir dışına gideceğim. O yüzden midemi zorlayıp devam etmedim.
1 hafta sonra tekrar deneyebilirim. Bu sefer 5 gün uygulayıp, 5 gün ara verebilirim. 21 günü o şekilde tamamlarım.
Belki sizin bu lahana çorbasını deneyebilirim. Birsürü lahana kaldı ziyan olmasın. Konu kilo vermek olunca bırakmak da istemiyorum.

Hadi ya geçmiş olsun :(bende yapıcaktım ama lahana çorbası diyetine döndüm bugün başladım 1 kase çorba 1 portakal yedim birazdan yine çorba içicem ahh bu kilolar :((

Çok geçmiş olsun :(

Ben artık diyetisyenimin verdiği listeye dönüyorum. Bu şoklama oldu benim için 3 günde 3.200gr. vermişim. 71. 200 gr. mım şimdi Yaza kadar gitsin 10 kilo :)

4 gündür ıcıyorum ayrıca dukan yapıyorumverdıgım kılo sadece 500 gr valla cok motıvasyonum gıttı

kızlar dün gece lahana çorbamı yaptım ve taze taze hemen bır kase içtim içinde maydanoz sogan domates ve lahana var oldukça baharatlarda ekledim tabi tadı dedıgınız kadar degıl bence lımonla fresh bı tat oluo ve tok tutuo şunu söyliyim dün 61.7ydım tok karna corbayı içip yattım sabah 60.9 cıktım 800gr gtmıştı :21: hedefim 55 56 bır hafta hıç bozmadan devam edıcem sonuçları sızınle paylaşıcam kızlar :46:

kızlar bende pazartesi günü katılıcam aranıza :) bu zamana kadar her diyeti bozmuş bi insan olarak bu diyette nolursa olsun bozmıycam diye kendimi telkin ediyorum. pazar günü üniversite sınavım var o yüzden mide veya bağırsak bozamam çalıştıramam allah korusun sınavda tuvalette yasak :)) pazartesi bende yapıcam bu çorbayı ve harfi harfine uyguluycam inşallah bu sefer becericem :) yalnız kafam karıştı bazısı hiç kilo verememiş bazısı 3 4 kilo vermiş bünyeden bünyeye baya değişiyo ama ameliyat olcak ve obezite hastalarına verdiklerine göre illa kilo verilmesi gerekmiyomu veremeyenler neden veremedi acaba :( birde haftada 8 kilo diyo bazı sitede bazısında 5 bi haftayı tamamlayıp 5i veya 8i gören var mı :44:

kızlar bende pazartesi günü katılıcam aranıza :) bu zamana kadar her diyeti bozmuş bi insan olarak bu diyette nolursa olsun bozmıycam diye kendimi telkin ediyorum. pazar günü üniversite sınavım var o yüzden mide veya bağırsak bozamam çalıştıramam allah korusun sınavda tuvalette yasak :)) pazartesi bende yapıcam bu çorbayı ve harfi harfine uyguluycam inşallah bu sefer becericem :) yalnız kafam karıştı bazısı hiç kilo verememiş bazısı 3 4 kilo vermiş bünyeden bünyeye baya değişiyo ama ameliyat olcak ve obezite hastalarına verdiklerine göre illa kilo verilmesi gerekmiyomu veremeyenler neden veremedi acaba :( birde haftada 8 kilo diyo bazı sitede bazısında 5 bi haftayı tamamlayıp 5i veya 8i gören var mı :44:

Mrb canım tabiki sınav öncesi böyle bişeye kalkışma. Umarım güzel bi sınav geçirirsin. Bu diyette kilo verme kişinin kilosuna göre değişiyor ben ilk yaptıgımda 67.2den 65 e düştüm 4 günde. Daha sonrada bi kaç kez başladım ama yapamadım şuan 64 kiloyum.inanılmaz zor kilo veren biri olduğum halde toplamda 3 kilo verip bu kiloları geri almamak mutluluk verici. Üstelik hiç spor yapmadım gerçi çocuklar sayesinde oturduğumda yok :) benim vermem gereken 4 kilom kaldı umarım sende istediğin hedefe ulaşırsın

Bir şey sormak istiyorum. Bildiğimiz kapuska yemeğimi gibi yapıyorsunuz. Yani öyleyse ben çok seviyorum o yemeği. Salça falan koyulabiliyor mu? Ya da hangi tarife göre yapıyorsunuz.

Bende dünden beri yapıyorum bugün 2. günüm akşam saatlerinde hafiften bir sıkıntı çektim oda hafiften canım başka şeyler istedi yeşil zeytin atıştırdım bir kaç tane :D sonra suyumu içip erkenden uyudum daha fazla bir şey istemeden canım
bakalım bu 2. günde neler olacak inşallah canım bir şeyler istemez
bu arada 73 kg ile başladım

Son düzenleme:
soruma cevap alabileceğim kimse yok mu?

Hayır canım kapuska yemeği değil bu içine salça atılmıyor ama istersen baharat atabilirsin

benim 3. günüm ama ben dun arada biraz kaçamaklar yaptım bakalım bugün neler olacak tartılmadım bugün spora gittiğimde tartılacam

Hayırlı akşamlar kızlar 1.5 kg verdmişim ama emzirdiğimden arada kaçamakta yaptım bilginize

merhaba,

bende başladım bugun ama lahanayı blendırdn gecırmedım yemegı gıbı oldu tadı guzel geldı. alkali diyet ve lahana diyetini karıştırdım bakalım nasıl olcak kg vermem :)

Back
X