- 20 Temmuz 2015
- 34
- 19
- 88
- 30
Diyetin yaninda dogadanin kayisili erikli bitki cayinida kullanirsaniz gaz probleminizden kurtulursunz ben 2 gun once biraktim diyeti 6 kilo verdim bir haftada hem gaz yapti lahana hem tuvalete cikamiyordum ama bu cay iyi geldi :)) 1 hafta ara verdm tekrar baslicamMerhaba arkadaslar araniza yeni katildim.Ben bu diyeti universite 2.siniftayken yapmistim.66 kilo ile basladim ilk hafta 3 kilo verdim iki gun ara verip bir hafta daha yaptim 3 kilo da ikinci hafta verdim.kisa bi zamanda alti kilo vermek cok guzel.diyetin sonrasinda yediklerime hic dikkat etmedim uc dort ay sonra eski kiloma geri geldim.fakat benimle djyeti yapan arkadasi diyet sonrasi yediklerine dikkat etti ve bi daha kilo almadi.on yildir ayni kiloda:) zor bir diyet corbanin tadi hic hos degil ama haftada uc kilo icin deger.su an 72.2 kiloyum diyete bugun basladim.benimlr birlikte bi diyeti yapmak isteyen var mi acil zayiflamam lazım. Bi akrabamizin dugunu var 65 kilo olmak istiyorum agustosun 15 ine kadar
Merhaba cvkhll sen bir haftada alti kiloyu nasil verdin spor mu yaptin.senin kilon kaccvkhll .!.:Diyetin yaninda dogadanin kayisili erikli bitki cayinida kullanirsaniz gaz probleminizden kurtulursunz ben 2 gun once biraktim diyeti 6 kilo verdim bir haftada hem gaz yapti lahana hem tuvalete cikamiyordum ama bu cay iyi geldi :)) 1 hafta ara verdm tekrar baslicam
Birkac yorum oncesine bakarsanz anlatmstm durumumu suan 84 kiloyum fakat boyum 1.83 iri yapiliyim ama cok rahat kilo veriyorum yarim saat yapiyordm yuruyusu fakat son 4 gün 1 saate cikarttim ve bu yuruyusu karin bolgeme strec film sararak yokus yukarı yapiyorum :)Merhaba cvkhll sen bir haftada alti kiloyu nasil verdin spor mu yaptin.senin kilon kac
Cvkhll kusura bakma cok incelemedim msjlari:) cok iyi vermissin masallah ya darisi benim basima:)benim boyum 1.63 baya kilo aldim cok fazla.aslinda 58 kilo bana yakisiyo cok verirsem yuzden gidiyor.agustosun 15 ine kadar 65 olsam simdilik yeter bana.sonrasinda saglikli 6 ogunlu diyetlerden yapip 58 e inmeyi hedefliyorum.su 7 kilo cabuk gitsin digerleri de yavas yavas veririm ins.bu arada ben once bu diyeti yaptigimda yuruyus yapmamiatim.bugun 45 dk kosu bandinda yurudum.aksamda 45 dk yurumeyi planliyorum.her gun sabah aksam 45 dk yuricem insallah guzel kilo veririm.sende yapacaksan birdan yazisalim neler yedik kacamak yaptik mi yazisiriz destek birilerini ariyorum yaBirkac yorum oncesine bakarsanz anlatmstm durumumu suan 84 kiloyum fakat boyum 1.83 iri yapiliyim ama cok rahat kilo veriyorum yarim saat yapiyordm yuruyusu fakat son 4 gün 1 saate cikarttim ve bu yuruyusu karin bolgeme strec film sararak yokus yukarı yapiyorum :)
Şuan 1 saatlik yurusume çıkıyorum aksam döndüğümde tabiki konusabiliriz yardimci olabilirim 1 hafta :)) kosu bandindada yokus özelliği olmasi lazm o şekilde denersenz daha cok efor harcadığınızı ve terledoginizi gorebilirsiniz :)) caya gelince ben dogadandan cok memnunum formu genel olarak sevmiyorum dogadan daha etkili bir bardak ictikten 1 yada 2 saat sonra ne demeek istedigimi anlicaksinozCvkhll kusura bakma cok incelemedim msjlari:) cok iyi vermissin masallah ya darisi benim basima:)benim boyum 1.63 baya kilo aldim cok fazla.aslinda 58 kilo bana yakisiyo cok verirsem yuzden gidiyor.agustosun 15 ine kadar 65 olsam simdilik yeter bana.sonrasinda saglikli 6 ogunlu diyetlerden yapip 58 e inmeyi hedefliyorum.su 7 kilo cabuk gitsin digerleri de yavas yavas veririm ins.bu arada ben once bu diyeti yaptigimda yuruyus yapmamiatim.bugun 45 dk kosu bandinda yurudum.aksamda 45 dk yurumeyi planliyorum.her gun sabah aksam 45 dk yuricem insallah guzel kilo veririm.sende yapacaksan birdan yazisalim neler yedik kacamak yaptik mi yazisiriz destek birilerini ariyorum yacok sismanim
Ben dogadan formu denememistim evdeki bitince onu denerim sagol birinci gunum guzel gecti uc kase corba icebildim sadece.meyve yedim aciktikca.aksam sadece bir kasik pilavla bi.kasik fasulye yedim:) tadina bakttim:) aksamda 40 dk yürüdüm sabahta 45 dk yurumustum bi hafta boyle gecer inş ve guzel kilo veririm ins:)))
Sabah aksam yaptiginizi soylediniz sabah birini aksam birini yapin bence :) inşallah diyetinizede boyle devam edersiniz ben meyveyi cok yemiyorum yinede gnde 1 eksi elma ve 2 erik le tamamladm hepBenim eliptik bisikletim de var acaba yuruyus yerine bisiklet mi yapsam daha cok kilo verebilirm
hoşbulduk :) ben 65 kiloyum doğum sonrası kiloları vermeye çalışıyorumHosgeldin melek deniz
Benim de bugun üçüncü günüm. 1.5kilo verdim ama ben tuvalete cikamadim iki gundur.
Ikinci gun ben bol salata yedim ama kendini cok sinirlama bence meyve yemek istersen ye.bu arada sen kac kilosun spor yapiyo musun
LAHANA CORBASI DIYETI:Merhaba arkadaslar. Sayfa almıs basını gitmis. Biri bana corbanın tarifini ve kısaca 1 haftalık sure zarfında hangi gun ne yiyebilecegimi anlatırsa cok mutlu olurumm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?