- 5 Aralık 2015
- 186
- 78
- 98
Bence tuz atmayın vücutta su tutar ve istediğiniz verimi alamazsınız biraz zor İçmesi ama bi şekilde dayanin ve tuzsuz için pul biber limon atınca daha iyi oluyoSelam kizlarr benimde suan corbam kayniyor umarim ise yarar yapan arkadaslara bir sorum olacakti icine tuz atsak bi skinyi olurmu. Hergun gelismeleri paylasicam sizinle bide ben sporda yapiorm umarim yan etkisi olmaz tnsiyon dusuklugu vs
HoşgeldinSelam kizlarr benimde suan corbam kayniyor umarim ise yarar yapan arkadaslara bir sorum olacakti icine tuz atsak bi skinyi olurmu. Hergun gelismeleri paylasicam sizinle bide ben sporda yapiorm umarim yan etkisi olmaz tnsiyon dusuklugu vs
Ne kadar çok icersen o kadar iyi olur deniliyo ben 5 kupa falan iciyodumHalbuki diyet listesindede tuz atabilirsiniz yazio iyiki sizlere sormusum. Ama dayanmak cok zor harbidenpeki gunde en az kac kase icilio acaba
Günaydın bence bir sorun olmaz çünki regl döneminde vücut ödem yapıyor. O dönemde vermemiş gibi gözükseniz bile regli bittiğinde tıkır tıkır gidiyor kilolar hem daha rahat oluyorsunuz tecrübe konuşuyor. Kolay gelsinMerhaba kizlar ben bugün yada yarin regl olucam o yüzden önce bi sökülüp öyle yaziyim gelişmeleri ben hiç ara vermeden devam edip 2 hafta yapıcam bi sorun olur mu sizce diyet listesinde 2 haftalık diyo çünkübide ben tuz kullanıyorum çünkü vücudun tuza da ihtiyacı var ama sınırlı tabi günlük en fazla 1 çay kaşığı kadar ama 3lt de su içiyorum limonlu yeşil çayımı da içiyorum
Günaydın bence bir sorun olmaz çünki regl döneminde vücut ödem yapıyor. O dönemde vermemiş gibi gözükseniz bile regli bittiğinde tıkır tıkır gidiyor kilolar hem daha rahat oluyorsunuz tecrübe konuşuyor. Kolay gelsinMerhaba kizlar ben bugün yada yarin regl olucam o yüzden önce bi sökülüp öyle yaziyim gelişmeleri ben hiç ara vermeden devam edip 2 hafta yapıcam bi sorun olur mu sizce diyet listesinde 2 haftalık diyo çünkübide ben tuz kullanıyorum çünkü vücudun tuza da ihtiyacı var ama sınırlı tabi günlük en fazla 1 çay kaşığı kadar ama 3lt de su içiyorum limonlu yeşil çayımı da içiyorum
Başlangıç : 64.00
1.gün : 63.100
2.gün : 62.300
3.gün : 61.400
birde su içebilsem çok iyi olacak bu arada benımle başlayan arkadaşlar nerdesiniz hani gün gün yazacaktınız ne kadar verdiğinizi
yeni başlayanlar yılmayın bu benim ilacım diyip için çorbanızı unutmayın şapka çıkar kel görünür, montlar kabanlar çıkar kilolar görünür. KOLAY GELSİN
Masallahhh harikasin umarimm sonuna kadar hepsinden kurtulursunn :) ben dun cok zorlandim ama bgun limon skınca hosuma gtmeye basladii. Ama su cok onemli bagirsaklri calistriyor mutlaka ic ben daha tartilmadim tartilinca gelismeleri yazaarimmBaşlangıç : 64.00
1.gün : 63.100
2.gün : 62.300
3.gün : 61.400
birde su içebilsem çok iyi olacak bu arada benımle başlayan arkadaşlar nerdesiniz hani gün gün yazacaktınız ne kadar verdiğinizi
yeni başlayanlar yılmayın bu benim ilacım diyip için çorbanızı unutmayın şapka çıkar kel görünür, montlar kabanlar çıkar kilolar görünür. KOLAY GELSİN
Ama 2 3 gun ara verin mutlaka cnku hic birakmadan yapmak olmaz zaten listedede oyle yaziyo beslenme bozukluguna yol acabilir. O bitaktiginiz iki gunde yine sinırli protein sebze meyve ile beslenebilirsiniz vucud ihtiyac diyuyo cunkuMerhaba kizlar ben bugün yada yarin regl olucam o yüzden önce bi sökülüp öyle yaziyim gelişmeleri ben hiç ara vermeden devam edip 2 hafta yapıcam bi sorun olur mu sizce diyet listesinde 2 haftalık diyo çünkübide ben tuz kullanıyorum çünkü vücudun tuza da ihtiyacı var ama sınırlı tabi günlük en fazla 1 çay kaşığı kadar ama 3lt de su içiyorum limonlu yeşil çayımı da içiyorum
6 adet sogancanım çorba tarifini verir misin ben başlamak istiyorum biraz bilgilendirir sen sevinirim pazertesi başlarım
6 adet sogan
1 orta boy lahana
2 adet domates
2 adet yesil sivri biber
1 demet maydonoz
Hepsini kucuk kicuk dograyip uzerini gececek sekilde su ekleyin. Sebzeler iyice yumusayincaya kadar kaynatin. Ben icine kimyon ve tavuk tableti attim yiyincede bol limon skiorm harika oluoo skilmadan yiuebilirsiniz. Ama kimyon mutlaka atin benim normalde asiri siskinlik sorunum oluyo lahana tukettigimde ama kimyon kesinlkle siskinlik yapmiuo simdiden afiyet olsun :)
canım çorba tarifini verir misin ben başlamak istiyorum biraz bilgilendirir sen sevinirim pazertesi başlarım
Tabikide 1 günde bitmeyecek diyet 7 günlük çorbanız biterse yeniden küçük lahana ve diğer malzemeleri yarı yarıya koyarak devam edebilirsinizteşekkürler gün içerisinde sadece çorba mı tüketeceğiz bir de bu çorba çok sanki bir günde biticek mi
Tabikide 1 günde bitmeyecek diyet 7 günlük çorbanız biterse yeniden küçük lahana ve diğer malzemeleri yarı yarıya koyarak devam edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?