Ben de yarın başlayacağım bu çorbaya. Bu akşam tartıldım 70.6 kg olmuşum. Ne kadar yersem yiyeyim hayarım boyunca 65 üstüne çıkmamıştım.
canım ben 3 yıl önce yapmıştım 5gün 3kg kadar vermiştim, vucudum çok değişmişti yıllardırkendimi bu kadar göbeksiz görmemiştim.spor da yapmıştım .uzun süre de geriye almadım. ama dikkat edilmezse hızlı verildiği için alınır. benim hedefim 50 olmak.. dün de evdeydim durup durup spor yaptım ben göbeğimden rahatsızım mekik çektim, çok etkiliyor.dün ilk günümdü ilk gün biraz halsiz bırakıyor. 2. gün daha iyiyim. kararlıyım 7 gün yapacağım, eşim de çok destek oluyo.boyum kısa 158 kilom dün 58.7 idim bugün 57.9 dum bakalım 1 hafta sonra ne olacak.3 litre su içiyorum, elma sirkeli su içiyorum, kahve de içiyorum ben..hadi başla ve sık sık gir de birbirimize destek olalım..
acaba bu corbayı bende yapsam bebek ıcın doktorum ılaclar verdı sakıncallı olabılırmı?
canım hamileysen yapma. emziriyorsan bilemeiyorum açıkçası. ama kendin için hap kullanmayı etkilemediği söyleniyor..şimdiye kadar ne kadar dikkat etsem de , başka diyet denesem de bu diyet kadar başarılı olamadım ben
çorbanın tadı tahmininizden daha kötü. ben iyice blandırdan geçirdim bardakla içiyorum.hemen bitiyor kolay oluyo.. önceden ılık iyiordum am biraz kokuyordu, bu sabah soğuk olara üzerine de limon sıktım hiç kokmadı içimi kolay oldu, yanında elma dilimi patates yaptım , kırmızı biber közledim oohh çok doydum sporumu da yapacağım, suyumu da içiyorum.akşamada kabaklı patlıcanlı domatesli biberli fırında azcık zeytinyağlı kızartma yapacağım.iyi gidiyorum ben ..umarım sen de katılırsın