Arkadaşlar merhaba ben bu diyete bugün başlıyorum:)) Çorbayı koydum pişiyor şuan, Gerçi öğlen oldu ama henüz sadece 2 elma yedim, geri kalan zamandada çorbadan içeceğim...bir kısmınız iğrenç demiş, yaparken çok güzel olucak hava verdi bana malzemeler:) umarım öyle olurr 60 Kg deyim.. hedefim 52-53
AA birde bir sorum var.. bir düdüklü hemen hemen doldubu çorba kaç gün gider? sanki 5 günlük oldu gibi bişey :S birde her gün soğukmu içtiniz?
canım selam bu çorbayı daha önce denemiş 5 günde 4 kilo vermiş biri olarak şimdi tekrar yapıyorum ve 3.günüm...
ben düdüklüde dediğin gibi ağzına kadar dolu yapıyorum ve tüm diyet boyu yetiyo 5 gün yapmıştım hatta kalmıştı dökmüştüm ama bu kez daha çok içiyorum sanırım yarıyı gördüm

çorba bence gerçekten iğrenççç hatta iğrenç ötesi belkide ben lahanadan ve kerevizden nefret ettiğim için bilmiyorum ama yinede hiç kaçamaksız devam ediyorum bgn 3.günüm hoşgeldin bana arkadaş olmaya :))
son anda gördüm sorunu geçen yaptığımda sıcak içiodum ısıtıp ama ozaman daha çok kokuyo şimdi oda sıcaklığında soğuğa yakın içiyorum cnm

Son düzenleme: