kızlar ben de doğum sonrası kilolarımdan kurtulmak için bu diyete karar verdim. çünkü 1 aydır dikkat etmeme rağmen hiç kilo vermedim. pazartesi başlıyorum. var mı benle başlayan? haydi kızlar...
Ben bugün başladım birlikte devam edelim hergün sonuçları yazalım sabah başlamadan önce tartıldım 69 kiloyum 3 günde 3 kilo almıştım 1 kilo baklava yersem olacağı buydu moralim çok bozuldu 60 olmam gerek en az 9 kilo fazlalılıgım var inanamıyorum bu hırsla bu diyeti yaparım ben :)

Blendırdan geçirmedim, 3  4 domates bol soğanla sulu bi yemek gıbı yaptım, tadı çok güzel oldu, bu iğrenç diyen arkadaşlarıma duyrulur. Enson saat 8de yedım ve şekersız yeşil çayla bugünümü kapıyorum inş.  59 la başladım yarın akşam tekrar yazarım son durumumu:111:
 Blendırdan geçirmedim, 3  4 domates bol soğanla sulu bi yemek gıbı yaptım, tadı çok güzel oldu, bu iğrenç diyen arkadaşlarıma duyrulur. Enson saat 8de yedım ve şekersız yeşil çayla bugünümü kapıyorum inş.  59 la başladım yarın akşam tekrar yazarım son durumumu:111: