• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

: ) : ) : ) hayirlisi olsun simdiden tebrikler bende 30 yasindayim 5 ve 2 yaslarinda iki tane kizim var buyuk kizim dogcagi zaman ayrildim isten ama şu sira tekrar calismaya karar verdim bakalim zayiflamam icin cokta bi sebebim yok : ) ondan boyle cabuk pes edebiliyorum

: ) : ) : ) hayirlisi olsun simdiden tebrikler bende 30 yasindayim 5 ve 2 yaslarinda iki tane kizim var buyuk kizim dogcagi zaman ayrildim isten ama şu sira tekrar calismaya karar verdim bakalim zayiflamam icin cokta bi sebebim yok : ) ondan boyle cabuk pes edebiliyorum

Maşallah ne güzel Allah bana da nasip etsin:) Sebep var aslında yaz geliyor şimdi idare ediliyor da yazın morali bozuluyor insanın böyle. Aslında daha hevesli olurduk da topikte katılım az gaz verecek kimse yok:)

: ) insallah Allah gonlune gore versin evet versem daha mutlu olcamda demek istedigim dugun dernek gibi bi nedenim yok yani : ) zaten en az 3 en fazla 6 vermek istiyorumki 6 cok bile 4 versem kafi

bunu çorba olarak değilde haşlayıp suyunu içsek olmaz mı acaba

O da olur, benim bir arkadaşım sabah akşam yalnızca 1 bardak suyunu içerek ve yediklerine dikkat ederek 2 haftada 6 kilo mu ne verdi. Yalnız çorba tanecikli posalı olduğu için öğün yerine geçiyor çorbanın o avantajı var.

Burayı okuyup da bir türlü lahanaya başlayamayan arkadaşlar! Başlayın artık bakın lahana ve kerevizin mevsimi geçiyor sonra isteseniz de yapamayacaksınız :)

Merhaba kizlar bende bugun basladim corbaya , bende birde insulin direnci var 75 kiloyum nasil vericem hic bilmiyorum.bugun ilk gunum cok zorlandim.kuru kayisi yedim 6-7 tane bol su ve corba ictim, tuvaletten cikilmiyorki boyle :((( umarim guzel sonuclar aliriz , hedefim 1 hafta yapip 2 gun ara vererek ayni sekilde 3 haftayi tamamlamak , umarim 3 haftada 7-8 kilo gider...

:25: kızlar yardımınıza ihtiyacım varrrrrrrrrr nisan 27 de abimin düğünü var :2: en hızlısından kilo vermem gerekli

bende gaza geldim galiba..gidip lahana alıp çorbamı hazırlasam en iyisi olacak galiba=) desteksiz olmuyor maalesef=)

Bende lahana corbasi diyetine basladim. 2. gunumdeyim henuz tartida bir degisiklik yok. Umarim yarin az da olsa bir dusus olurda banada moral olur yoksa cok sikici bir diyet. Eve bagliyor insani. Ben ekstradan gunluk vitaminimden iciyorum drencsiz kalmayim diye. bir ikitanede eksi elma. Kolay gelsin arkadaslar
:10:

O da olur, benim bir arkadaşım sabah akşam yalnızca 1 bardak suyunu içerek ve yediklerine dikkat ederek 2 haftada 6 kilo mu ne verdi. Yalnız çorba tanecikli posalı olduğu için öğün yerine geçiyor çorbanın o avantajı var.

teşekkür ederim çorbasını denedim bi ara tadını pek sevmedim suyuna limon falan sıkınca içiliyo yine:52::52::52:

Back
X