• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

iyi akşamlar kızlar bende çorbamı hazırladım.Yarın nasipse başlıyorum morele ihtiyacım var 75.5 kiloyum şuan boy 160 cm.

Kızlar bosuna uğraşmayın bu çorbayla ınanın sadece ödem attırıyor ve bıraktığın an devamını sıkı bır dıyetle surdurmessenız hemden kilolar gerti gelıyor kılo vermek degıl ama vücudu temızlıyor sadece ıkı defa yaptım ömrümde bı çorbayı ıkısındede haftada 4 kılo falan verdım cok mutlu oldum tabı ama suan sıkı bır dıyet yapmama rağmen o kıloları gecti aldım soylekı ılk bır haftada 4 kılo o çorbayla verdım ve uç haftada 1 kılomu dıyetle verdımyanı bu demek oluyorkı kılo verdırmıyor bu çorba ılk defa denedıgımde ıse dıyet yapmamamıştım arkasından ev ıkı haftada gerti geldı kıloların hepsı bılmem anlatabıldım mi

İyi akşamlar herkese

1 aydır diyetteyim ve 7 kg verdim.Şu an 64 kiloyum.
Lahana çorbamı pişirdim.Buram buram kokuyor şu an mutfağım :52:
Daha evvelde denediğim için tadını seviyorum ben.Bu defa tam uyacağım ve yaza bu sene 55 kg.gireceğim inşallah:34:

Sonuçları yazarım :16:

kimseden ses yok..güzel sonuç yok herhalde=(

Güzel sonuçlar var ama ben daha yeni yazabiliyorum kusura bakmayın lütfen net yoktu 2 gündür. Geçen pazar başladığım diyeti bu pazar tamamladım 7 gün toplam 3.5 kilo hayırlı uğurlu olsun:)

3. gun sabah haslanmis yumurta yedim
4. gun aksam tonbalikli salata yedim
onun disinda gunde bir iki elma yedim
diger butun zamanlar lahana corbasi ictim
kati bir diyet yaptim yani.
bugun 5. gun corbam bitince birakicam.
esim lahana gibi koktugumu soyluyor :emir_bebek:

Kızlar merhaba:) Lahana çorbası kürü diyetini bende yapmaya başladım. bugün 2. günüm ve 1 kg zayıflamışım:) 2 sene önce yaptğımda da 4 kg vermiştim.
Haydı hep beraber yapalım..

Çorbamı şu şekilde yaptım.. Lahanayı salta yapıyormuş gibi doğradım. Üzerine 2 havuç, 4 soğan, 3 taze soğan, 2 büyük diş sarımsak,yarım demek maydanoz ve 2 adet tavuk bulyon koydum..üzerini geçecek kadar su ekledim ve pişirdim. Ancak 15 dakikayı geçmedi bu süre. Soğumaya yakın blenderdan geçtim. Ve bilirsiniz ikea bardakları var büyük. Onlara doldurdum dün 3 bardak içtim..Ayrıca dün meyve günü olduğu için 4 portakal ve bir elma yedim..

Bugün de kahvaltı olarak domates salatalık ve çay vardı. Şimdi de çorbamı içiyorum.. Yine dolu bir bardak.

Bulyon koyarsanız içilebilir oluyor. Ama diğer türlü çekilmez olabiliyor kızlar:)

Haydi katılın bana:4

http://gokkusagitasarim.blogspot.com.tr/ bloguma buyrun:))

kızlarr bugun bende basladım kıyafetlerımle beraber 72.1 baslangıc kılom.
14:30 gıbı bı tabak corbadan ıctım
15:45 bır neskafe (azıcık sut tozu koydum baska turlu pek ıcemıyorum)
fırsat buldukca gelısmelerı yazıciiiimmm ;)
herkese kolay gelsıııın ve boool kılolar gıtsınnnn :*

Yok arkadaş sporsuz olmuyor. verdiğim 4 kilonun 3 ünü geri almışım. oysaki sporla verdiğimde aylarca geri almamıştım:( havalar biraz daha ısınsın da lahana suyu+spora geçiş yapıcam.

Arkadaşlar lahana çorbası diyetinin bugün altıncı günü ve 5 kilo gitti:)) Ne kadar çok yerseniz ve su içerseniz o kadar çok etkisini görüyorsunuz....

kızlar bu gun 4. gun kıloma baktım taam olarak 72.2 den 69.5 e dusmusummm ^_^
messt oldum fenaa motıve oldummm :)
fakat yan komsumuz 5 çayı davetı ayarlamıs ona katılmak zorunda kaldım annemın ısrarları uzerıne (gıtmıcektım cunku dayanamam yerım dıye guvenmıyodum kendıme ) bılerek gec katıldım aralarına ama herseyden bırer parca olmak uzere en az 7 8 çeşit sey yedım :( çorbamda bıtmıstı (yarım ölçek yapmıstım corbayı cok fazla oluyo dıye) aksamda kardesımın dogm gunu munasebetıyle mısafırlerımız vardı çorbamıda yapıp ıcemedım :(
anlıcagınız 69.5 un sevıncı ınsaALLAH yarın sabah hüzne dönmez :(
çorbamı gec meç demedım yaptım yıne..
suan ıcın yarına daır tek duam 69.5 kalmıs olayım :(

*hıı bu arada kızlar ben bunu 1 hafta degılde yaklasık bı 10 gune falan tamamlıyım dıyorum ,,hatta 10. gun sonunda daha normal bı dıyete baslıyım ama hıc olmassa 2 gunde bır bır ıkı tabak ıcıyım bu corbadan dıyorum nası olur sızce :)

merhaba kızlar ben bugün başlamayı düşünüyorum lahana çorbası diyeine ama kereviz sevmiyorum koymayacağım. ne kadar çok içersek o kadar zayıflarsınız denilyior doğru mu? normal lahana yemeğini yemem ama bakalm çorbasını geçrince blendırdan nasıl olacak. sabah poğaça yedim ama bu akşam başlyıorum sabaha bırakırsam akşam yemeğini fena yiyeceğim çünkü :52:

Back
X