• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

kızlar bu gun 4. gun kıloma baktım taam olarak 72.2 den 69.5 e dusmusummm ^_^
messt oldum fenaa motıve oldummm :)
fakat yan komsumuz 5 çayı davetı ayarlamıs ona katılmak zorunda kaldım annemın ısrarları uzerıne (gıtmıcektım cunku dayanamam yerım dıye guvenmıyodum kendıme ) bılerek gec katıldım aralarına ama herseyden bırer parca olmak uzere en az 7 8 çeşit sey yedım :( çorbamda bıtmıstı (yarım ölçek yapmıstım corbayı cok fazla oluyo dıye) aksamda kardesımın dogm gunu munasebetıyle mısafırlerımız vardı çorbamıda yapıp ıcemedım :(
anlıcagınız 69.5 un sevıncı ınsaALLAH yarın sabah hüzne dönmez :(
çorbamı gec meç demedım yaptım yıne..
suan ıcın yarına daır tek duam 69.5 kalmıs olayım :(

*hıı bu arada kızlar ben bunu 1 hafta degılde yaklasık bı 10 gune falan tamamlıyım dıyorum ,,hatta 10. gun sonunda daha normal bı dıyete baslıyım ama hıc olmassa 2 gunde bır bır ıkı tabak ıcıyım bu corbadan dıyorum nası olur sızce :)

merhaba birşey sorucam lahana beyaz lahana olucak değilmi.. bende cmrt günü alıp pazrt günü başlamayı düşünüyorum..

kızlar bu gun 4. gun kıloma baktım taam olarak 72.2 den 69.5 e dusmusummm ^_^
messt oldum fenaa motıve oldummm :)
fakat yan komsumuz 5 çayı davetı ayarlamıs ona katılmak zorunda kaldım annemın ısrarları uzerıne (gıtmıcektım cunku dayanamam yerım dıye guvenmıyodum kendıme ) bılerek gec katıldım aralarına ama herseyden bırer parca olmak uzere en az 7 8 çeşit sey yedım :( çorbamda bıtmıstı (yarım ölçek yapmıstım corbayı cok fazla oluyo dıye) aksamda kardesımın dogm gunu munasebetıyle mısafırlerımız vardı çorbamıda yapıp ıcemedım :(
anlıcagınız 69.5 un sevıncı ınsaALLAH yarın sabah hüzne dönmez :(
çorbamı gec meç demedım yaptım yıne..
suan ıcın yarına daır tek duam 69.5 kalmıs olayım :(

*hıı bu arada kızlar ben bunu 1 hafta degılde yaklasık bı 10 gune falan tamamlıyım dıyorum ,,hatta 10. gun sonunda daha normal bı dıyete baslıyım ama hıc olmassa 2 gunde bır bır ıkı tabak ıcıyım bu corbadan dıyorum nası olur sızce :)

tam olarak diyeti nasıl yapıyorsun anlatır mısın canım lütfen?

Bende yarin bu diyete basliycam.varmi benimle birlikte denemek isteyen? Sabah yapıcam çorbayı evde mazemeler hazır birtek biber yok,onuda sabah alıp kaynatirim artık.. En büyük sorunum su içmeyi unutmak. İnsallah güzel sonuclar alırım...

Bugun lahana corbasi diyetinde 2. Gunü tamamladım . Dun meyva günüydü iki kase corba ,4-5 çilek 4-5 yenidunya 2-3 tane cagla ve 1 tane yeşil elma yedim.bugun sebze günüydü ,iki kase corba biraz İspanak haslamasi domates salatalık ilerleyen saatlerde salata yedim. Menüde fırında patates gördüm onu yarına yapıcam artık. Bu arada tadi kokusu cok zorladi beni bende üzerine bol nane bol kekik kırmızı biber ekliyorum .bir limon sıkıyorum her kâseye... Yanında kornişon turşu yiyorum.tadini kokusunu bastırıyor...bugun tartilmadim motivasyonum düşmesin diye... Birde daha önce yaptıgım diyetlerde su içmeyi unuttuğum icin beklentimin altında kilo vermiştim .bol ol su iciyorum.kilomu 1 hafta bitince yazıcam ...

Selam bugun 3. Günü'de başarıyla atlattım.2 Ogün corba ictim.sabah domates salatalık yedim.arada 4-5 yenidunya 1 yeşil elma yedim.aksama doğru fasulye yemeğinin yağsız tarafından 1/2 porsiyon kadar yedim.dun bir arkadas kornişon turşu tuzlu olduğu icin ödem atma etkisini azaltır dedi.bugun yemedim.tartilmadim.pazar sabahı tartilcam :)

Son düzenleme:
Bu diyeti 5 günden sonra uygulayamadim.cok miğdem bulandı .zaten cok zor içiyordum çorbayı..baharat ve limon koymama rağmen 5.gun çorbayı içmedim ama programa uydum.6ve 7. Gun hic uymadım artik icim almadı o donemde regl olmama rağmen 5 gunde 1.5 kilo verdim.bence icebilen icin gayet başarılı bir diyet ..

Son düzenleme:
Merhaba bayanlar...
Ben de 6 gündür lahana çorbası diyeti yapıyorum. 76.6 ile başladım, şu an 71.8 olmuşum. Bu kadar kısa sürede 5 kilo vermeyi hayal bile edemezdim :)

Bugün bu diyete başlıyorum kızlar birazdan gidip eksik malzemelerimi alacagim.. kilom 68.7
Bir haftada 67 yi görmek istiyorum. .

başlangıç kilom:63,5
boyum:163
hedef : 55

seneler önce bu çorbayla zayıflamıştım.tekrar bugün başladım.çok kötü gerçekten ama işe yaradığını bildiğim için koklamadan yutuyorum.bugün çorba ve istediğim kadar meyve yiyeceğim.bu hafta 60 kiloya düşmek istiyorum.haftaya da 57 kilo olmak istiyorum.:16:

merhaba;
diyet gayet iyi gidiyor.bugün sınırsız çorba ve sebze günüm.taze fasulye yaptım.domates salatalık atıştırmalıklarım.akşamda orta boy patatesim var (kumpir gibi)eşimle beraber yapıyoruz.sonuçları sizlerle paylaşacağım...kilo olarak bir değişiklik yarın belli olur.
benim kilo başlangıcım:64
boyum:163cm
eşimin kilosu :94
eşimin boyu :182

hedefimiz 10 kilo vermek

merhaba;
2.günün akşamında patatesin yanında biraz kaşar peyniri birazda kavurma 3 zeytin yedim.bunun dışında bozmadım.
bugün
sınırsız çorba,domates,kıvırcık,erik,yeşil çay şekersiz

sabah tartıldığımda bir gelişme yoktu :( yarın sabah tartıldığımda azda olsa fark görmeyi umuyorum.

merhaba;
diyet gayet iyi gidiyor.bugün sınırsız çorba ve sebze günüm.taze fasulye yaptım.domates salatalık atıştırmalıklarım.akşamda orta boy patatesim var (kumpir gibi)eşimle beraber yapıyoruz.sonuçları sizlerle paylaşacağım...kilo olarak bir değişiklik yarın belli olur.
benim kilo başlangıcım:64
boyum:163cm
eşimin kilosu :94
eşimin boyu :182

hedefimiz 10 kilo vermek

merhaba bende bu diyeti yapıyorum 2.gün bitti siz başlayalı sanırım 5 gün olmuş nasıl gidiyor diye merak ettim :))) kilo kaybınız oldumu devam edebildnizmi

Selam
Ben senelerdir okurum lahana corbasi diyetini ve tadi kotu berbat vs seklindeki yorumlar sebebiyle hic cesaret edememistim 2 saat kadar once burayi okurken evde mlz de oldugu icin yapip denemeye karar verdim kereviz haric mlz koydum hasladim su an iciyorum bence tadi hic kotu degil..
Lahana 2 domates 2 biber 2 sogan tuz karabiberle yaptim tavuk bulyon vs koymadim gercekten icilebilir birsey..
Sirf benim gibi tadindan korkanlara denemelerini tavsiye ederim..
Bu sekilde diyet yapacagimi sanmiyorum ama detoks modu 1-2 hafta icilebilir..
Ayrica bir arkadas israrla bu sekilde hizli kilo vermenin sakat birsey olduguna,corbanin yag yakmasinin nerden bilindigine vs dikkat cekmek istemis..
Kendisine aynen katiliyorum 3-5 kg fazlalik icin yapilirda sorun 20-30 kg veya fazlasiysa lutfen bunu vucudunuza yapmayin..

Herseyiniz yeterli olsun !

Merhaba kizlar bende bugun basladim corbaya , bende birde insulin direnci var 75 kiloyum nasil vericem hic bilmiyorum.bugun ilk gunum cok zorlandim.kuru kayisi yedim 6-7 tane bol su ve corba ictim, tuvaletten cikilmiyorki boyle :((( umarim guzel sonuclar aliriz , hedefim 1 hafta yapip 2 gun ara vererek ayni sekilde 3 haftayi tamamlamak , umarim 3 haftada 7-8 kilo gider...

Merhaba insulin direnciniz varsa kesinlikle ara ogun yapin ve ara ogunler dahil her ogunde 1 cay bardagi kadar yogurt ayran sut veya kefir tuketin..
Bende de var insulin direnci ve dr verdigi diyetle ayda 4-5 kg verdim ( tabi sonra biraktim orasi ayri da) diyet normal siradan 3 ana 3 ara ogun diyetiydi dikkat ceken yeri her ogunde yogurt vb olmasi..
Yediginizin kandaki sekeri aniden yukseltmesini engelliyor dolayisiyla ani acikmalar vs olmuyor herkese tavsiye ederim ..

Herseyiniz yeterli olsun !

Merhaba arkadaslar bende bugun corbami yaptim yarin sabah baslicam Allah'in izniyle.benim olculerim

Kilo :75
Boy: 162
Hedef kilom 60

Arkadaslar lutfen bana yardimci olur musunuz?cok kotu durumdayim 1 hafta once evde kaydim dustum ve ayagimda liflerde kopma olmus ayak tabanimda ve ben hic yere basamiyorum. 😔😔😔 1,5 yasinda bir oglum var onun ihtiyaclarini gorebilmek icin ya odadan odaya emekliyorum yada sekerek gidiyorum. Bu sekilde olunca obur ayagim ve dizimde cok agrimaya basladi cunki 75 kilo tek ayagiminn uzerine biniyor ve ben cok yoruluyorum, ev islerimi hep tek ayagimin uzerinde yapmaya calisiyorum lutfen bana burdan destek olur musunuz? 15 kilo kadar verip ayaklarimi kurtarmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum manevi olarak destege ihtiyacim var kizlar 😔😔😔. Hepinize simdiden cok tesekkur ediyorum...

Merhaba arkadaslar bende bugun corbami yaptim yarin sabah baslicam Allah'in izniyle.benim olculerim

Kilo :75
Boy: 162
Hedef kilom 60

Arkadaslar lutfen bana yardimci olur musunuz?cok kotu durumdayim 1 hafta once evde kaydim dustum ve ayagimda liflerde kopma olmus ayak tabanimda ve ben hic yere basamiyorum. 😔😔😔 1,5 yasinda bir oglum var onun ihtiyaclarini gorebilmek icin ya odadan odaya emekliyorum yada sekerek gidiyorum. Bu sekilde olunca obur ayagim ve dizimde cok agrimaya basladi cunki 75 kilo tek ayagiminn uzerine biniyor ve ben cok yoruluyorum, ev islerimi hep tek ayagimin uzerinde yapmaya calisiyorum lutfen bana burdan destek olur musunuz? 15 kilo kadar verip ayaklarimi kurtarmak istiyorum ameliyat olmak istemiyorum manevi olarak destege ihtiyacim var kizlar 😔😔😔. Hepinize simdiden cok tesekkur ediyorum...

Mrb canım çok geçmiş olsun.. Dikkatli ol lütfen. Ben bu diyetle 6 kilo verdim ve 1 ay oldu diyeti bırakalı hala 61 kiloyum yani söylenenlerin aksine verdiğim kiloları geri almadım. Eğer inanırsan sende başarırsın ben tam uymadım diyete 3 gün yapıp 4 gün yapmıyodum çünkü 2 çocuğum var zorlanıyordum.zor kilo veren biri olarak bu diyeti çok sevdim. Moralini yüksek tut ve inan başarıcaksın..

Back
X