• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar Merhaba. Ben de bugün başladım diyete. Boyum 1.67 , kilom 58.
Yanlız bu hafta adet olucam. Sizce kilo vermemi engeller mi bu?? Erteleyemem de haftaya tatile çıkıyorum

Mrb canım çok geçmiş olsun.. Dikkatli ol lütfen. Ben bu diyetle 6 kilo verdim ve 1 ay oldu diyeti bırakalı hala 61 kiloyum yani söylenenlerin aksine verdiğim kiloları geri almadım. Eğer inanırsan sende başarırsın ben tam uymadım diyete 3 gün yapıp 4 gün yapmıyodum çünkü 2 çocuğum var zorlanıyordum.zor kilo veren biri olarak bu diyeti çok sevdim. Moralini yüksek tut ve inan başarıcaksın..
merhaba canim destegin icin cok tesekkur ederim haftaya cuma Turkiye'ye gelicem cumartesi sabah erkenden doktorda randevum var, burda hicbirsey yapmiyorlar ben Ingiltere'de yasiyorum. Benimde 1 tane oglum ve dogum sonrasi kalan fazla kilolarim var.gelene kadar en azindan 4 ,4'luk bu diyete uyup birkac kilo verebilirsem , ayaklarimin uzerinden aldigim 1 kilo yuk bile benim icin kardir diye dusunuyorum.dua edin benim icin kizlar nolur 😔

Bugun ilk gunum kizlar cok sukur zorda olsa atlattim sayilir . Sabah 2su bardagi lahana corbasi 1 yesil elma,
Oglen 2 su bardagi lahana corbasi , 1 yesil elma, bir avuc kiraz, 1 seftali yedim, aksam 1 kepce yayla corbasi yedim, 2 su bardagi lahana corbasi icip gunu kapatmayi dusunuyorum.
Bu arada 1 litre kadar da su ictim,hergun bilgileri gunluk yazican kizlar...😊😊😊

Merhaba hanımlarr
uzun süredir siteden uzak kalmıştım kilo aldım üzüldü sinir oldum ama açıkçası vermek için hiç çaba sarf etmedim.
bende lahana çorbasına başlıyorum yarın çorbamı hazırladım bile
şu an kilom tahmini 67.200 boy 1.60 yaş 27 yarın sabah tekrar tartılıp kesin kilomu yazarım hedefim en az 60kg hepimize kolay gelsin diyorum umarım iyi sonuçlar alırız

bir eczacı olarak uyarmak isterim. benim gözlemlerimden yola çıkarsak bu diyet vücudun bağışıklığını tamamen bitiriyor.
yapan bir hastam bu diyetle ciddi kilolar verdi ve sonrasında kanser teşhisi kondu. tabi ki de kanser hazırda bekleyen bir şey ama bu diyet süreci hızlandırdı bence. başka bir hastam da ise karaciğer yağlanmasına sebep oldu. bence daha sağlıklı şeyler denenebilir.

bir eczacı olarak uyarmak isterim. benim gözlemlerimden yola çıkarsak bu diyet vücudun bağışıklığını tamamen bitiriyor.
yapan bir hastam bu diyetle ciddi kilolar verdi ve sonrasında kanser teşhisi kondu. tabi ki de kanser hazırda bekleyen bir şey ama bu diyet süreci hızlandırdı bence. başka bir hastam da ise karaciğer yağlanmasına sebep oldu. bence daha sağlıklı şeyler denenebilir.

Tehlikeleri var kessinlikle haklısın zaten uzun süre yapılabilen bir diyet değil..ben bir hafta yapmayı düşünüyorum sadece bir kaç kilo verirsem inş. moralim yerinde gelir motivasyon olur sonrada insani porsionlarla!! daha sağlıklı bir şekilde devam etmeyi düşünüyorum..onun dışında tek tip ve şok diyetler konusunda kessinlikle hem fikirim seninle

Arkadaşlar merhaba,
10 aylık oğlum var vede hamilelik öncesi ve sonrasında kalan 30 kilo fazlam var. Yaklaşık 2 haftadır diyetteyim ve maalesef ancak 4 kilo verdim ve takıldım. Verdiğim 4 kilonun tamamını ilk hafta verdim 2 inci hafta hiç kilo veremedim. Bu bir süreç biliyorum daha sonra kilo vermem hızlanacak ancak bu süreci atlatmak için vücuduma yardımcı olmam gerektiğini düşündüm ve diyetime lahanayı katmaya karar verdim. Yıllar öncesi zayıflamak için lahana çorbası içmek için girişimde bulunmuş fakat yaptığım bir tencere çorbadan sadece bir kaşık alabilmiştim. Bu sebeptendir ki bu sefer çorba olarak değilde salata olarak tüketsem mi diye düşündüm. Internette aradım ancak lahananın salata olarak tüketilmesi ile ilgili pek birşey bulamadım. Kendime afiyetle yiyebilleceğim lezzette lahana salatası yaptım ve sıkılmadan her öğün yemeklerin yanında veya yalnız yiyebilirim. Sizce lahananın zayıflama ile ilgili nimetlerinden bu şekilde faydalanmam mümkün olur mu? yardımcı olursanız sevinirim.
Saygılar..

Peki lahana çorbası gaz yapıyor mu? Zaten anormal gazlıyım. Bir de çorba gaz yaparsa patlamaktan korkuyorum.

Ender sarac programnda onerdı bu corbayı ama yaz ayında oldgmz ıcın soganlı sarımsaklı maydnzlu tarf verdı ve odem attırıcı corba dedıler... Zaten vcudumzdakı odemler kısıye gore agırlık tasıyo ıdeal kılosundan 40 kılo fazla olan bı ınsanın en az 20 kılosu odemdır tuz su tutuyodur vucut... Bende yapıcam bunu ramazan grıyo araya adet donemnde baslıcam soganlı olanla ramazandan sonrada devam edıcem fayda gorursem kısında devam ederm odem odemdırr saglıksız bısıı

Ayrıca bunu nasıl uyguluyorsunuz hergun 3 ogun sadece bu corbamıı cunku ben boyle okumustum bıryerde...

Yarın lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyordum. Daha önce de yapmıştım ve mükemmel kilo verdiriyor ama lahana almaya gittiğimde bu mevsimde bulamayacağımı söylediler. Sizce nereden bulabilirim bu mevsimde lahanayı? Nolur bi akıl verin :(

Yarın lahana çorbası diyetine başlamayı düşünüyordum. Daha önce de yapmıştım ve mükemmel kilo verdiriyor ama lahana almaya gittiğimde bu mevsimde bulamayacağımı söylediler. Sizce nereden bulabilirim bu mevsimde lahanayı? Nolur bi akıl verin :(

Ben de dün gece şimdiki diyetin peşine lahana diyeti yapmaya karar verdim. Kara kara düşünüyordum yazın günü nerede bulurum diye. Bugün Migrosta buldum, hemen aldım. Aklınızda bulunsun.

Ben de dün gece şimdiki diyetin peşine lahana diyeti yapmaya karar verdim. Kara kara düşünüyordum yazın günü nerede bulurum diye. Bugün Migrosta buldum, hemen aldım. Aklınızda bulunsun.

Evet, Migros'a bakmamıştım. Bugün elma diyetine başladım. Artık haftaya alırım lahanayı. Çok teşekkür ederim bilgi için :40:

senelerdir duyduğum ve nedense hiç uygulamadığım bu diyeti uygulamaya karar verdim. ama regl olduğum için bunu yapmam uygun olur mu? yani gerekli randımanı alır mıyım bilmiyorum. yoksa bayramdan sonraya mı ertelesem. Bu konuda fikir verirseniz sevinirim.

vücudumda inanılmaz bir ödem var zaten. yani benim çok işime yarayacağını sanıyorum. neyse ben bugün gidip bir lahana alayım yarın başlıyayım. bayramdan sonra da bir kez daha tekrar ederim. gün gün yazmayı planlıyorum. yarın sabah tartılıp ta yazarım. aslında 69 kilo civarındaydım. ama ramazandı hastalıktı derken korkudan tartılmıyorum. hedefim bir 60 olmak...bu diyetle bir 4 kilo versem öper başıma koyarım sonra da daha normal bir beslenme düzenine geçmeyi planlıyorum.

görüşmek üzere...

Benim alt komşum denedi bir hafta yaptı bir hafta durdu bir hafta yaptı ve 10 kili verdi ancak o yaninda yardımcı olsun diye de liptonun form plus şeftali çayından falan günde iki kere içiyordu Şu an lahana kış meyvesi olduğu icin bulmak zor ancak migrosun sanal marketlerinde var internette 50 TL bir alışveriş yapınca evine kadar da getiriyorlar üstelik ben de öyle almıştım lahanayı birkaç güne deneyeceğim Bu arada regl icin sıkıntı olacağını sanmıyorum ancak tatlı ve seker isteğiyle mücadele edebilecek misin canım

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben suan 80 kiloyum boyum 167.. 55 kilo olmak istiyorum ama hani geri almadan kesin.. bu diyeti ne kadar sure yapmam gerekir? Birde bu kilolar geri aliniyormu?

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Selam kizlar ben yeni katildim.lahana corbasina tam olarak ne gidiyor?lahana sogan ve limon mu?
Kas kaybimi yoksa yagdan da gidiyor mu?
Cevaplarsaniz sevinirim❤:KK65:

Arkadaşlar mrb bende bu diyeti yapmak istiyorum ama kafama takılan bi şey var böyle hızlı kilo kaybı acaba vitaminden falan alır mı yani saç dökülmesi falan yaparmı???? Birde diyeti bıraktıktan sonra kilolar geri geliyormu acaba ?? Deneyimli arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler

ben şu an diyet yapıyorum,sarımsak çayı ve dokuzlu çay tüketip spor yapıyorum ama bu corbanın faydaalrnı goren bır tanıdıgım var kendısını bıldım bılelı bu corbadan ıcıyor bir sıkıntısı yok görünüşte ben de arada bir iki gün detoks olarak uygulamayı düşünüyorum

Arkadaşlar mrb bende bu diyeti yapmak istiyorum ama kafama takılan bi şey var böyle hızlı kilo kaybı acaba vitaminden falan alır mı yani saç dökülmesi falan yaparmı???? Birde diyeti bıraktıktan sonra kilolar geri geliyormu acaba ?? Deneyimli arkadaşlar cevap yazarsanız sevinirim şimdiden teşekkürler
Mrb bende çorbamı yaptım yarın başlıcam.. Geçen mart ayında ilk defa bu diyete başlamıştım 4 gün yapıp 3 gün ara veriyodum hatta bazen uzun vadeli aralar vererek bu diyete dönüş yapıyodum bu şekilde çok zor kilo veren biri olduğum halde 7 kilo verdim. Bazı sıkıntılarım oldu geçen ay kendimi yemeğe verdim biraz bugün bi baktım 63.4 kilo olmuşum evdede lahanayı görünce 4 günlük bi diyet uygulamayı düşündüm. Şunu söyleyebilirim uygulayan biri olarak bu diyeti bıraktıktan sonraki özellikle 1 hafta yediklerinize dikkat edip abartmazsanız verilen kilolar kalıcı oluyor. Hadi bakalım zayıflama zamanııııı :))))

Back
X