günaydın
ben bugün tartıda güzel şeyler gördüm
başlangıca göre 3 kg gibi görünüyor ama tok karnına değişir durum
hemen belirteyim(utanarak) bugün yine simit yedim hem de neredeyse tam 1 adet

ama çook canım çekti işyerinde arkadaşlar yerken özellikle aldım bugün simiti sadece bir parçasını arkadaşıma verdim :)
bu arada sizin iradenizi tebrik ederim,2 kaşıkla durabilmek aşurede büyük olay,
neyse günün kalanında başka kaçamak yapmamaya çalışacağım.
benim kilo fazlam ortalama 5 ama vermem gereken az olduğu için daha zor veriyorum
dukana gelince kitapları bende de var ve çok dikkatli okudum hepsini
ama benim dukanla ilgili olayım daha önce de belirttiğim gibi farklı
yani ben normalde protein ağırlıklı beslenen biriyim dukanla gelen fark yağ oranlarına dikkat etme ve şeker tüketimi
fakat ben çocukluğumdan beri ekmeksiz peynirle kahvaltı ederim,tamamen alışkanlık sevme yani
akşamları abur cubur yerim olmazsa peynir light kola içerim
her gün kalıp klaıp peynir tüketirim hem de hangi çeşit olursa olsun
sebzeyi falan da yağsız,az yağlı severim tuzla aram yoktur
şimdi diyeceksiniz ki siz neden kg alıyorsunuz
hareketsizlik, hep aynı tür beslenme(lahana o nedenle fark yarattı bence-o nedenle denedim zaten) ve öğünlerimdeki miktarların çokluğu
ben hep spor yaptım son 10 yıla kadar ama şimdi çok hareketsizim ve yaş ilerliyor tabi
ayrıca hep bu tür besleniyorum yani ben ölene kadar dukan atak yapsam ne sıkılır ne de açlık hissederim açıkçası
öyle tatlı delisi de değilimdir
ammaa benim de zaafım makarna,börek,simit vs hamur işleri :)
ve miktarlarıma inanamazsınız..benim diyen obez yiyemez benim kendimi tutmadığımda yediklerimi :)
o nedenle de benim 3-5 kg aldığımda hemen bir diyetle geri çekme yapmam gerekiyor :) yoksa alır başını gider yani :)
fakat dediğim gibi dukanı bilmeden de uyguluyormuşum zaten...
aynı lahanada olduğu gibi dukanda da biraz kendime göre uyguluyorum ben biraz
yani atak evresini bana önerilenden (kendi web sitesindeki test) daha uzun yapıyorum ama dediğim gibi bu beni zorlamıyor,aksine kolayıma geliyor :)