• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

[QUOhkkkd, post: 38286476, member: 643492"]maşallah tebrik ederim :))[/QUOTE]
Cok teşekkür ederim

Cok tesekkurler kizlar umarim hepimiz hedefimize ulasiriz bugunude kacamaksiz tamamlamanin verdigi rahatlikla uyuyabilirim artik yarin sebze ve meyve günü daha kolay gecer insALLAH. .

sa arkaaslar bu sabah itibariyle 55.7 olmuşum elhamdülillah, kaçamak 1 kase çiğ kabak çekirdeği çitledim, beni oyalıyor ya iyi oluyor.
son 2 günüm kaldı.toplamda 2. 600 g. gitti 5 günde şükür, ama bu gün kendimi halsiz hissediyorum, çorbamı içtim, etimin pişmesini bekliyorum hemen yiyicem inş.

Pazartesi ben de başlıyorum inşallah. Sizdeki gelisimleri gördükçe heyecanlanıyorum.

arkadaslar sabah itibariyle 56.0. idim size karşı mahcubum ama dün akşam diyeti biraz bozdum

buğün son günüm inş kurallara uymaya çalışıcam
düniyice keyifsizleştim, heralde tuz yememkten,
akşama doğruda beynimin yandığını hissettim diğer 5 gün böyle olmamaştım, 6. gün oldum
biraz birşey yedim sonra yine kendime geldim
neyse son kilolarımı verdiğim için kendime biraz tolerans gösteriyim bari..(vicdanımı teselli ediyorum)
kolay mı 67.5 ile başladım bu yolculuğa
nasipse bu diyeti bir kez daha yapmayı düşünüyorum 2. tekrar da 55 altına inersem sonra zaten günlük hayatta 55 kg da sabitlenirim inş diye düşünüyorum. yarın son bildirimle yine buradayım
Şİmdi misafire kahvaltı hazırlıcam inş onlarla yemem:))
yarın inş. oruca başlıyorum çok borcum var (63 gün kadar)

Kizlar dun hic yazamadim misafirim vardi dun sabah 89.700 du bir iki kacamak oldu dun ama bugun 90.600 cikti cok uzuldum gerci acaip bi odemim var bugun elim ayagim davul gibi neden oldugunu anlayamadim en iyi odem sokturucu nedir bi deneyeyim

Lahana corbasina devam tuzlu yeme bol bol da su icin. Hazimsizlik falan da kiloyu etkiliyor

Merhaba arkadaşlar görüşmeyeli bayağı güzel şeyler olmuş kiloların gitmesi gibi... esmer pirinç yerine ben sade bulgur pilavı yedim, ödem söktürücü olarak zaten çorbanın içinde var, lahana, soğan, kereviz ve maydanoz gibi, bende vücudumdaki ödemi bu çorba ile atmıştım bol bol su içmeni tavsiye ederim, ben diyete ara vermek zorunda kaldım bu arada regli de oldum, vücudumun toparlanması gerekli bir yeni diyet listesi buldum henüz denemedim önce bulduğum diyet listesini bir deneyeyim sonrada tekrar lahana çorbası diyetini 1 hafta yapmayı planlıyorum ama yılbaşından sonra kendinize iyi bakın sakın başlanmış diyetinizide bırakmayın azimle tam yol ileri kaçamaklar içinde üzülmeyin ama abartmayın ki emekler boşa gitmesin yılbaşı yaklaşıyor 15 gün var 15 günde 3-5 kilo verilse fenamı olur :KK6:

Merhaba kızlar nasılsınıııız? Bir kaç gündür bu topiği okuyorum ve maşallah herkes kilo vermişşş bende dedim ki kilo verenlerenden biri neden ben olmayayım :))
Bugün malzemelerimi aldııımm çorbamı da yaptımmm çok heyecanlıyım zayıflayacağıma dair inancım tam inşallah başarabilirim :) 4 aylık evliyim ve 7 kg aldım :(
Bunları bir an önce vermem lazım :( boyum 1.63 kilom da bugün tartıldığım kadarıyla 61.8 kg gün gün yazmayı düşünüyorum kendinize iyi bakın asla pes etmeyin :)

Arkadaslarim bugun 5. Gunu bitirdim cok şükür su ana kadar guzel gitti bir iki kacamak disinda bu sabah 89.200 du odem gitti sanirim bakalim kaldi 2 gun nasil sonuclanacak merak ediyorum bitince 2 gun aradan sonra devamki edeyim yoksa dukan expres mi yapayim ne dersiniz?

Merhaba arkadaşlar görüşmeyeli bayağı güzel şeyler olmuş kiloların gitmesi gibi... esmer pirinç yerine ben sade bulgur pilavı yedim, ödem söktürücü olarak zaten çorbanın içinde var, lahana, soğan, kereviz ve maydanoz gibi, bende vücudumdaki ödemi bu çorba ile atmıştım bol bol su içmeni tavsiye ederim, ben diyete ara vermek zorunda kaldım bu arada regli de oldum, vücudumun toparlanması gerekli bir yeni diyet listesi buldum henüz denemedim önce bulduğum diyet listesini bir deneyeyim sonrada tekrar lahana çorbası diyetini 1 hafta yapmayı planlıyorum ama yılbaşından sonra kendinize iyi bakın sakın başlanmış diyetinizide bırakmayın azimle tam yol ileri kaçamaklar içinde üzülmeyin ama abartmayın ki emekler boşa gitmesin yılbaşı yaklaşıyor 15 gün var 15 günde 3-5 kilo verilse fenamı olur :KK6:
Benimde ocak 13 e kadar 6 kilo daha vermem lazim esimle iddiaya girdikte :) :)

Arkadaslarim bugun 5. Gunu bitirdim cok şükür su ana kadar guzel gitti bir iki kacamak disinda bu sabah 89.200 du odem gitti sanirim bakalim kaldi 2 gun nasil sonuclanacak merak ediyorum bitince 2 gun aradan sonra devamki edeyim yoksa dukan expres mi yapayim ne dersiniz?
Dukan expressi yapmış biri olarak spor şart diyorum ben bir haftada 2.40 gram verdim ama 1 kilosu geri geldi. Belki benim ihmalimden kaynaklaniyordur. Ama eminim ki eğer spor yapsaydım diyet yaparken en az 3.5 kilo vermiştim.

Benimde ocak 13 e kadar 6 kilo daha vermem lazim esimle iddiaya girdikte :) :)
Sana başarılar diliyorum. Ben geçen yıl 2 ayda 12 kilo vermiştim. Tabi o zamanlar bu diyetten siteden haberim yoktu. Bu dönemde kalorisepeti diye bir siteden çok faydalandim sana da tavsiye ederim.

Merhaba kızlar nasılsınıııız? Bir kaç gündür bu topiği okuyorum ve maşallah herkes kilo vermişşş bende dedim ki kilo verenlerenden biri neden ben olmayayım :))
Bugün malzemelerimi aldııımm çorbamı da yaptımmm çok heyecanlıyım zayıflayacağıma dair inancım tam inşallah başarabilirim :) 4 aylık evliyim ve 7 kg aldım :KK43:
Bunları bir an önce vermem lazım :KK43: boyum 1.63 kilom da bugün tartıldığım kadarıyla 61.8 kg gün gün yazmayı düşünüyorum kendinize iyi bakın asla pes etmeyin :)
Aramıza hoş geldin :) ben de şimdi corbami pisiriyorum ve yarın start veriyorum. Yarın sabah bilgileri paylasirim.

Aramıza hoş geldin :) ben de şimdi corbami pisiriyorum ve yarın start veriyorum. Yarın sabah bilgileri paylasirim.
Hoş buldum canım her gün paylaşalım destek olalım birbirimize :) şimdiye kadar çok diyet denedim ama hiç devam ettiremedim :( bunu yapabilirim inşallah herkes de zayıflamış çok gaza geldim ben de :)

Kızlar ben bugün başladım
1.gün 61.3
Bakalım ileride neler olacak en az 4 kg versem süper olur :KK28:

Hoş buldum canım her gün paylaşalım destek olalım birbirimize :) şimdiye kadar çok diyet denedim ama hiç devam ettiremedim :KK43: bunu yapabilirim inşallah herkes de zayıflamış çok gaza geldim ben de :)

tabi paylaşalım. ben her gün burdayım.

evet kızlarrrrr dün gece çorbamı yaptım. Eşimi de kokusuyla bayılttım :KK45:bu sabah itibariyle de diyetime başladım. an itibariyle 59.200 kilo 157 boy 29 yaş ve 1 doğum :anneadayı:. bakalım 1 hafta sonra ne olacak?

Back
X