• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

ben de corba ictim.ara oğunlerde de meyve. su an corbam onumde ama cok aci yapmisim zor iciyorum.

Nasıl geçti ilk günün canım? Afedersin beni wcye çıkarttı hem küçük hem büyük:KK45: ama içerken zorlanıyorum biraz bugün 2 elma + 3 kase çorba + 1bardak yeşil çay içtim 3.kasemi şimdi içeceğim:KK49:

İlk gün iyi sayılır. Çorbanın içindeki kıl gibi ligler olmasa daha iyi olacak ama:mad: Bir de aci. Ben sabah almalı su içtim 4 bardak sonra çorba çok acikmistim 2 kase peşpeşe içtim. :) sonra 1 portakal. Yemekten 1 saat sonra 1 bardak daha alkali su içtim. Az evvel de bir kase çorba ve elma yedim. Bakalım ne olacak. Bir de dediğin doğru çok wcye çıkarıyor. Ha bu arada sabah 10 dakika yürüyüş ve 10 dakika hareket yaptım.

Dukan expressi yapmış biri olarak spor şart diyorum ben bir haftada 2.40 gram verdim ama 1 kilosu geri geldi. Belki benim ihmalimden kaynaklaniyordur. Ama eminim ki eğer spor yapsaydım diyet yaparken en az 3.5 kilo vermiştim.
Canim ben hergun 30 dk lesli yapiyorum yeterli olmazmi bebegim var daha fazlasi zor oluyor 2 tane daha var onlarin iside bitmiyor hic anca yetisiyorum extra spor yada yuruyus yapmaya pek zamanim yok acikcasi

Canim ben hergun 30 dk lesli yapiyorum yeterli olmazmi bebegim var daha fazlasi zor oluyor 2 tane daha var onlarin iside bitmiyor hic anca yetisiyorum extra spor yada yuruyus yapmaya pek zamanim yok acikcasi
Yeterli olur tabi dukanda spor süreleri çok kısa zaten. En fazla 20 dakika.

Arkadaşlar çorbayı yaparken yada içerken kimyon koymayı unutmayın...ayrıca ben 1 tane tavuk bulyon koyuyorum...birde kırmızı (kapya) biber koyunca çok lezzetli oluyor..

Gunaydin kizlar bugun lahana diyetimin son gunu 92.200 le basladigim seruven 88 ile ilerlemekte ben 2 gun ara verip tekrarlamaya karar verdim umarim hepimiz icin guzel sonuclar olur...

corba tarıfı nedir :D

Mucize Lahana Çorbası
Malzemeler
6 büyük soğan
4 ya da 5 tane domates
2 kırmızı veya yeşil biber
1 büyük lahana
1 demet maydanoz
2 adet kereviz 1 demet kadar da kereviz sapı
3 litre su
Hazırlanışı
Bütün sebzeleri ufak ufak doğradıktan sonra çorba olacak şekilde su ilave ederek düdüklü tencerede pişirin. Daha sonra dilerseniz blender'da ezerek krema kıvamına getirebilirsiniz.. Çorbanın hazırlanması 10 dakikanızı alır. Pişirmesi ise en az bir buçuk saat. İçine istediğiniz baharatı atabilirsiniz. Kekik, karabiber, pul biber vs.
Kadınlar arasında lahana çorbası olarak anılan bu sebze çorbalı diyet, mucizevi bir biçimde bir haftada tam 8 kilo verdiriyor!!!!! Kimi diyetisyenler vücudun bu kadar kısa sürede kilo vermesine karşı çıksa da henüz hiçbir diyetisyen böylesine kısa sürede kilo verdiren bu diyetten kadınları alıkoyamıyor. Yalnız bu diyeti yaparken kendinizi çok fazla yormamalı, bol su içmeli ve ekstra vitamin almalısınız.
1. gün
İstediğiniz kadar meyve (muz hariç) ve özel çorba
2. gün
İstediğiniz kadar sebze (baklagiller hariç) ve özel çorba
3. gün
İstediğiniz kadar sebze, meyve ve özel çorba
4. gün
5 tane muz, 4 bardak süt ve özel çorba
5. gün
300 gr. kırmızı et, 6 tane domates, özel çorba
6. gün
İstediğiniz kadar yağsız kırmızı et, özel çorba
7. gün
Esmer pirinç, istediğiniz kadar sebze, meyve suyu ve özel çorba
Yağ yakıcı çorba bu diyetin anahtarıdır. Ne kadar çok yerseniz o kadar çok kilo verirsiniz.Diyete tam uyarsanız haftada 4.5 ila 8 kilo arası kilo verirsiniz.Sadece belirtilen yiyeceklerin belirtilen günlerde yenmesi gerekir.Bir haftada 6.5-7 kg verirseniz, diyete 2 gün ara verin. Daha sonra tekrar başlayabilirsiniz.
Diyette değilseniz çorbayı içmeyin. Bu çorba her acıktığınızda yenebilir.Istediğiniz zaman, istediğiniz kadar yiyebilirsiniz.
Ne kadar çok yerseniz, o kadar çok kilo kaybedersiniz.
Çok uzun bir süre bu çorba yenirse, beslenme bozukluğuna yol açar. Bu yüzden diyette belirtildiği gibi diğer yiyeceklerle beraber yenmesi gerekir.
7. günün sonunda; aldatmaca yapmadıysanız 4.5 ila 8 kg arasıvermip olacaksınız. Et verilen günde muhakkak yenilmeli, yüksek proteine gerek var.
GAZLI İÇECEKLER (MADEN SODASI DAHıL) YASAK. BOL SU için.Yağsız süt, sadece önerilen günde içilecek. Çay ve Kahveye koymayın.
YEşiL YAPRAKLI SEBZELER, SALATA,LAHANA, BROKOLİ, ISPANAK ÇOK İYİ….GREYFURT ÇOK İYİ

selam uzun bir aradan sonra diyet karariyla burdayim lahana corbasi diyetiyle 6 .gunumdeyim.4 kilo gitmis gorunuyor.sabahtan aksama o kadar farkediyorki kilom ama asla basladigim kilomda cikmadigim kesin.benim problemim bel karin bolgesi.herkes belimin imceldigini naaptigimi soruyor

ooo diyet yapan arkadaşlar ne oldu sesiniz soluğunuz çıkmadı, yoksa kilo vermekten zaafiyetmi geçirdiniz şaka bir yana başlayanlardan kimse 2. günden sonra yazmadı bende merak ettim doğrusu ben diyete mecburen ara verdiğim için yazacak birşeylerde bulamıyorum inşallah diyeti bırakmamışsınızdır. Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın

buralardayım ben ama kilo falan verdiğim yok bugün 4. gün başladığım gibi devam. vücut direniyor

Back
X