Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Selam arkadaşlar bende yarın başlıcam İNŞALLAH GÜN GÜN YAZMA Yİ DUSUNUYORUM KİLO MU BANA KATILMAK İSTEYEN VAR MI![]()
Selam arkadaşlar bende yarın başlıcam İNŞALLAH GÜN GÜN YAZMA Yİ DUSUNUYORUM KİLO MU BANA KATILMAK İSTEYEN VAR MI![]()
Ben bugün başladım beraber devam edelim istersen sende yarın başlarsın umarım veririz
Tamam 79 kiloyum sabah tartılmıştım yalnız ben hergün tartılmıcam tartılınca yazarım artıkTamam canım yarın çorba mi yapıp başlıcam sabah kilo mu yazarim hergün yazalım diyorum ben ne dersin
Günaydın canım bugün misafiresim geliyor ben tamamen unuttum bunu napsam acaba çorbası yapsam çok kokar mi evde amerikan mutfak benim mutfağı o yüzden tereddutteyimTamam 79 kiloyum sabah tartılmıştım yalnız ben hergün tartılmıcam tartılınca yazarım artık
Bugün 4 büyük bardak çorba içtim ara öğünlerde 1er tane olmak üzere 3 tane mandalin yedim akşam da bir tane elma yedim 1 saatte yürüyüş yaptım![]()
Annem düdüklüde yapıyo koku felan olmuyo hiç kendin bilirsin yinedeGünaydın canım bugün misafiresim geliyor ben tamamen unuttum bunu napsam acaba çorbası yapsam çok kokar mi evde amerikan mutfak benim mutfağı o yüzden tereddutteyim![]()
Ben 1.gün akşam bıraktım midem çok kötü oldu yapamadımooo diyet yapan arkadaşlar ne oldu sesiniz soluğunuz çıkmadı, yoksa kilo vermekten zaafiyetmi geçirdiniz şaka bir yana başlayanlardan kimse 2. günden sonra yazmadı bende merak ettim doğrusu ben diyete mecburen ara verdiğim için yazacak birşeylerde bulamıyorum inşallah diyeti bırakmamışsınızdır. Görüşmek üzere şimdilik hoşçakalın
Selam canım şu an çorba mi yapıyorum yarın başlıyorum İNŞALLAH İKİ GÜNDÜR MİSAFİR FALAN D ERKEN BAYA KACIRDIM BENDE MAALESEF NEYSE BAKALIM İNŞALLAH İSE YARAR DA VERİR İZ KILOLARI BU ARADA İYİKİ O GÜN YAPMAMISIM CORBA Yİ ÇÜNKÜ SU ANDA EVDE ÇOK AĞIR Bİ KOKU OLUSTU BEN NASİL ICIcem bu corbayiiAnnem düdüklüde yapıyo koku felan olmuyo hiç kendin bilirsin yinedeolmadı yarın da başlayabilirsin
![]()
Canım bugün başlıyorum nasipse kilom 82 hadi bakalım BİSMİLLAHBen bugün başladım beraber devam edelim istersen sende yarın başlarsın umarım veririz