• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Kızlar corba nin yanında yoğurt yiyebilirmiyiz bu konuda bilgisi olan varsa yardimci olabilirmj acabao_Oo_Oo_O

kızlar bende bugün başlıyorum fakat kereviz almayı unutmuşum :KK43: şuan 74 200 kiloyum sonuç ne olacak yılbaşına kadar yapıcam gün gün yazmayı düşünüyorum herkeze kolay gelsin:KK9:

kızlar bende bugün başlıyorum fakat kereviz almayı unutmuşum :KK43: şuan 74 200 kiloyum sonuç ne olacak yılbaşına kadar yapıcam gün gün yazmayı düşünüyorum herkeze kolay gelsin:KK9:
Kereviz her tarifteki yok,soğan bol olsun yeter...

Selam kızlar bugün tam 80 kiloyum 700 gr vermisim İNŞALLAH DAHA FAZLA VEREBILIRIM 3. GÜNÜN BASLANGICİN DA 1. 700 vermiş bulunuyorum bakalım 1 hafta sonra ne olacak :KK33:

çorba tarifini gönderebilecek var mı ben de denemek istiyorum
YAĞ YAKICI ÇORBA TARiFi

6 Büyük soğan
1-2 konserve domates
1 orta boy lahana
2 yeşil biber
1 demet maydanoz / Kerevix
Sebzeleri küçük kestikten sonra, örtene kadar su koyun. Tuz, biber veya et su tablet koyabilirsiniz. On dakika hızlı ateşte kaynattıktan sonra, sebzeler iyice yumuşayınca kadar pişirin
.

tumblr_mzyinjNziR1sv1sbio4_400.gif

4. Günün baslangicinda 79.300 um 3 günde 2.400 verdim gayet iyi bir hafta sonunda en az 5 kilo verebilirim İNŞALLAH KIZLAR DEVAM EDEN YOK MU BIRBIRIMİZİ MOTIVE EDELIM :KK19:

4. Günün baslangicinda 79.300 um 3 günde 2.400 verdim gayet iyi bir hafta sonunda en az 5 kilo verebilirim İNŞALLAH KIZLAR DEVAM EDEN YOK MU BIRBIRIMİZİ MOTIVE EDELIM :KK19:
Merhaba. Bende yılbasının ertesi günü bu diyete başlamayi düşünüyorum. Çok fazla kilom var yılbaşında kaçamak olucağı için yüklü bir siyet yapmıyorum şuan ama haftaya perşembe bu küre başlıucam. Bu çorbayı yaparken tuz falan konuyor mu acaba?

Merhaba bende bugun başlıyorum bu diyete ama tencere almıyor bu kadar buyuk lahanayı bende yarısını kullandım ortalama kac kiloluk lahana olması gerekiyor benimki 3.5 kiloya yakındı yarısını kullandım cevap verirseniz sevinirim.

Merhaba. Bende yılbasının ertesi günü bu diyete başlamayi düşünüyorum. Çok fazla kilom var yılbaşında kaçamak olucağı için yüklü bir siyet yapmıyorum şuan ama haftaya perşembe bu küre başlıucam. Bu çorbayı yaparken tuz falan konuyor mu acaba?
Ben tuz katmiyorum canım ama yerken bol acılı ve limonlu yiyorum şimdiden başarılar canım İNŞALLAH VERİR İZ KILOLARI :KK52:

Merhaba bende bugun başlıyorum bu diyete ama tencere almıyor bu kadar buyuk lahanayı bende yarısını kullandım ortalama kac kiloluk lahana olması gerekiyor benimki 3.5 kiloya yakındı yarısını kullandım cevap verirseniz sevinirim.
Canım kaç kilolukkiloluktu bilmiyorum ama bende yarısıni yapmıştım baya bi büyük aldım bugün diğer yarısını yapcam diğer malzemeler lahana na göre ayarla bence ben yarisina 2 büyük soğan kattım mesela sonra diğer malzemeleri bole ayarladim şimdiden kolay gelsin canım :KK52:

Ben tuz katmiyorum canım ama yerken bol acılı ve limonlu yiyorum şimdiden başarılar canım İNŞALLAH VERİR İZ KILOLARI :KK52:
İnşallah canım daha benim çookk yolum var çookk vermem gereken 50 kilo var nerdeyse :mad: Yılbaşından sonra detoks gibi uygulayaçağım bunu 1-2 hafta daha sonra normal diyete geçmeyi planlıyorum. Çok sağol canım umarım başarırız:KK66:

İnşallah canım daha benim çookk yolum var çookk vermem gereken 50 kilo var nerdeyse :mad: Yılbaşından sonra detoks gibi uygulayaçağım bunu 1-2 hafta daha sonra normal diyete geçmeyi planlıyorum. Çok sağol canım umarım başarırız:KK66:
Valla bebeğim ben bu diyeti çok sevdim ama burdaki gibi uygulamiyorum lahana çorbası gerçekten kabizlik, problemimi giderdi ki Bu maalesef biz kilolularin en büyük sorunu ve su aralar yeni favori sebzem Brokoli haşlayıp üzerine limon ve biraz pulbiber Serpip yiyorum bundan sonra bole sağlıklı şeyler yicem İNŞALLAH AMA ÖNCE ENAZINDAN BİRAZ MORAL OLSUN DİYE BU DİYETE AĞIRLIK VERİYORum ve bu çorbayı gerçekten çok sevdim basaricaz tatlim :KK19:

Canım kaç kilolukkiloluktu bilmiyorum ama bende yarısıni yapmıştım baya bi büyük aldım bugün diğer yarısını yapcam diğer malzemeler lahana na göre ayarla bence ben yarisina 2 büyük soğan kattım mesela sonra diğer malzemeleri bole ayarladim şimdiden kolay gelsin canım :KK52:
Allahım ben bu diyeti nasil yaparım midemi bulandırıyor çorba . Birde cok fazla oldu bu çorba ikinci gunde yenebiliyormu biliyormusunuz yoksa taze mı yapmak gerekiyor cunku cok fazla. Bu arada bende 65.6 kilo ile başladım bakalım ne olacak.

Allahım ben bu diyeti nasil yaparım midemi bulandırıyor çorba . Birde cok fazla oldu bu çorba ikinci gunde yenebiliyormu biliyormusunuz yoksa taze mı yapmak gerekiyor cunku cok fazla. Bu arada bende 65.6 kilo ile başladım bakalım ne olacak.
Canım benim 4. Günün bugün hala ayni çorbayı yiyorum dolaba koydum yiyeceğim kadarini ısitip yiyorum bol limon acı koy bide sevdiğin baharatlari ben ole yaptım çok da güzel oluyor bazen yanında biraz da light yoğurt yiyorum gayet güzel oluyor canim

ben carşamba günü hazırladım corbamı gün günde paylaşacaktım ama malesef içemiyorum :KK43: nasıl yapacam bilmiyorum offfff

Back
X