Canım kendime bi şey koymadim ama günde en az iki kase içmeye çalışıyorum ama diğer yeddiklerime de dikkat ediyorum
Ne kadar çok içilirse o kadar kilo verileceği yazıyor. Benim 7. günüm bugün ve 3.5 kilo verdim, kaçamaklarım da var tabiki :) Bu arada taze taze pişirmek gerekmiyor. Ben pişirip blenderdan geçirdikten sonra sıcak sıcak kavanozlara dolduruyorum, konserve misali.
Bir de ben kupaya koyup üzerine biraz sıcak su biraz limon ekleyip kafama dikiyorum. Diger türlü kaşıkla içmek işkence olabilir benim için.
Son olarak da sadece çorbadan ibaret değil bu diyet bilmeyenler için;
1. Gün: Çorba+ Meyve (Muz hariç)
2. Gün: çorba + haşlanmış ya da çiğ sebze (Baklagiller hariç)_ödül olarak haşlanmış ya da fırında tereyağlı patates
3. Gün: Çorba+ Meyve (Muz hariç) + haşlanmış ya da çiğ sebze (Baklagiller hariç)
4. Gün: Çorba + 3-4 tane muz ve istediğiniz kadar yağsız süt
5. Gün: Sadece 1 kase Çorba + Domates + 300-600 gr yağsız kırmızı et (ızgara ya da haşlama)
6. Gün: Çorba + 300-600 gr yağsız et (ızgara ya da haşlama) + yeşil yapraklı sebzeler
7. Gün: Çorba+ kepekli pirinç lapası + sebze ve tatlandırıcısız meyve suyu
Zor bi diyet ama kısa sürede fazla kilo verdirmesi motive ediyor. Bir de bol su içmek lazım diyet süresince. 5-8 kilo arası verdiyseniz 2 gün aradan sonra tekrarlayabiliyosunuz.