• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Bugün 5.gundu sabah 60.0 geldim.300gr daha gitti.ben bugun sabah yumurta ve yarim domates yedim.aksam icin balik dusunmustum ama bakalim esim yaptirabilirse.simdi bugunun tek corbadini iciyorum.oglen brokoli ve kerevi z yedim tabi patatesliydi.

Bugün 5.gundu sabah 60.0 geldim.300gr daha gitti.ben bugun sabah yumurta ve yarim domates yedim.aksam icin balik dusunmustum ama bakalim esim yaptirabilirse.simdi bugunun tek corbadini iciyorum.oglen brokoli ve kerevi z yedim tabi patatesliydi.

Kizlar pazar günü okulun kahvaltisi var.gitmezsem olmaz.tam 7.günümve ogün benim diyet boşa gider.sizce ben şöyle yapsam olur mu.7.gün ara vermus olsam.pazartesi ikinci tura baslasam.takip ettiyseniz ben zaten bu diyeti cok sıkı yapmadim.günlük yarım dilim de olsa ekmek,yogurt,evdekilere pisirdiğim yemeklerden birkac kasik gibi kacamaklarim oldu.tahmini bu diyette en fazla 2.5 kilo vereceğim.bu da bu diyete gore cok degil.daha once bu sekilde veya farkli versiyon yapan var mi

Kizlar pazar günü okulun kahvaltisi var.gitmezsem olmaz.tam 7.günümve ogün benim diyet boşa gider.sizce ben şöyle yapsam olur mu.7.gün ara vermus olsam.pazartesi ikinci tura baslasam.takip ettiyseniz ben zaten bu diyeti cok sıkı yapmadim.günlük yarım dilim de olsa ekmek,yogurt,evdekilere pisirdiğim yemeklerden birkac kasik gibi kacamaklarim oldu.tahmini bu diyette en fazla 2.5 kilo vereceğim.bu da bu diyete gore cok degil.daha once bu sekilde veya farkli versiyon yapan var mi
bence olur ama okulun kahvaltısında hafif yemelisin vücüdun dengesini bozmamalısın.

tesekkurler canim.bence olur ama okulun kahvaltısında hafif yemelisin vücüdun dengesini bozmamalısın.
Bana da bir sıkıntı olmazmis gibi geliyor.dedigim gibi ben cok sıkı yapmiyorum ama bu diyetteyim diye sagliksiz seylerden uzak duruyorum.sabah tartildim.59.9 geldim.iste benim icin zor olan rakamlar.59un altina dusemiyorum.59dan da hemen yuakari cikabiliyorum.allahim yardimcim olsun da gelecek haftaya 58 li rskamlar yazaym

ben de günü 700 gramla kapattım kızlar. 3 günde 1.700 bence iyi sizce nasıl? haftayı 3 kilo ile kapatmayı temenni ediyorum.

Bana da bir sıkıntı olmazmis gibi geliyor.dedigim gibi ben cok sıkı yapmiyorum ama bu diyetteyim diye sagliksiz seylerden uzak duruyorum.sabah tartildim.59.9 geldim.iste benim icin zor olan rakamlar.59un altina dusemiyorum.59dan da hemen yuakari cikabiliyorum.allahim yardimcim olsun da gelecek haftaya 58 li rskamlar yazaym
inşalllah görürsün 57 yi de. ben geçen yıl bu diyetle 10 kilo verdim. 67 den 57 ye düştüm. yaklaşık 1 yıl bu kiloyu korudum ama aşure ayında kilo alınca dukana başladım verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. benim için de 57nin altına düşmek imkansız gibi. ama azimliyim başaracam.

inşalllah görürsün 57 yi de. ben geçen yıl bu diyetle 10 kilo verdim. 67 den 57 ye düştüm. yaklaşık 1 yıl bu kiloyu korudum ama aşure ayında kilo alınca dukana başladım verdiğim kiloları fazlasıyla geri aldım. benim için de 57nin altına düşmek imkansız gibi. ama azimliyim başaracam.
Canim anlamafim dukanla verdin mi aldin mi.bu arada simdi kac kilosun boyunkac.ben 164 boy.61.5 kg.diyete basladigimda.diyetin 6. Gunundeyim sabah 59.9 geldim insallah.pazartesi sabah 59.5 gelirim de toplam 2 kilo ile bu diyeti tamamlamış olurum.
Canim sen bu diyetle okadar kiloyu nasil verdin?yani kac kez uyguladin.nasil yaptin.

dukan diyetiyle 2.5 kilo verdim 3.5 kilo geri aldım. geçen yıl bu diyeti 2 kere uyguladım. 157 cm boyundayım. ilk başladığımda 67 kiloydum. günde 30 dakika koşu bandında da yürüdüm geçen yıl. ilk turda 5 kilo verdim ikinci de 4. geri kalan 1 kiloyu da dikkat ederek vermiştim.iki tur arasında 1 hafta mola vermiştim o hafta dikkat ederek yemiştim. hızlı sonuç almak için güzel bir diyet. bu sefer başladığımda 61 kiloydum şimdi 59.300 bugün 4. günüm.

Cok güzel maşallah bir ay kadar bir zaman zarfında 10 kilo vermissin tebrik ederim. ben de gecen kis 65civariydim.yazin yyürüyüşle ve yediklerime dikkat ederek 63 ten 59a düştüm ancak kasımdan itibaren tekrar kilo almaya başladım 61 i görünce lahana çorbasına başladım tam regl öncesindeyim ondan dolayı asıl ne kadar kilo verdiğimi bilmiyorum ama göbek gitti belim inceldi.ben bu diyeti sevdim haftaya da yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak sıkı yapmadığım için beslenme bozukluğu olacağını düşünmüyorum.59 un altına düştükten sonra bırakmayı düşünmüyorum vücudum beynim benimle savaşıyorsa bende onlarla savaşacağım

Cok güzel maşallah bir ay kadar bir zaman zarfında 10 kilo vermissin tebrik ederim. ben de gecen kis 65civariydim.yazin yyürüyüşle ve yediklerime dikkat ederek 63 ten 59a düştüm ancak kasımdan itibaren tekrar kilo almaya başladım 61 i görünce lahana çorbasına başladım tam regl öncesindeyim ondan dolayı asıl ne kadar kilo verdiğimi bilmiyorum ama göbek gitti belim inceldi.ben bu diyeti sevdim haftaya da yapmayı düşünüyorum bakalım ne olacak sıkı yapmadığım için beslenme bozukluğu olacağını düşünmüyorum.59 un altına düştükten sonra bırakmayı düşünmüyorum vücudum beynim benimle savaşıyorsa bende onlarla savaşacağım

ben de senin gibi düşünüyorum.ben kazanıcam vücudum değil. ben de çok sıkı yapmıyorum. firelerim oluyor ama sonuç çok güzel. her şeyden önemlisi aç kalmıyorum. yalnız çok çok da çorba içemiyorum. günde 4 kase en fazla. çorbanın tadı da bana kötü gelmiyor. ama diyetteyken mutfaktan çıkasım gelmiyor bir sürü şey pişiresim geliyor :D

ben de senin gibi düşünüyorum.ben kazanıcam vücudum değil. ben de çok sıkı yapmıyorum. firelerim oluyor ama sonuç çok güzel. her şeyden önemlisi aç kalmıyorum. yalnız çok çok da çorba içemiyorum. günde 4 kase en fazla. çorbanın tadı da bana kötü gelmiyor. ama diyetteyken mutfaktan çıkasım gelmiyor bir sürü şey pişiresim geliyor :D

Kizlar ben bugun yedim yedim yedim.lahana corbasini bu hafta 6gunle tamamladim.yarin ikinci tura basliyorum bakalim beni neler bekliyor.

merhaba kızlar,
eşim 10 günlüğüne şehir dışına gidiyor. o dönene kadar verebildiğim kadar çok kilo vermek istiyorum. aldığım ilaçlar sayesinde ciddi kilo aldım 13 kilo kadar. yarın sabah başlıyorum. sizlere sonuçlarımı bildireceğim.

merhaba kızlar,
eşim 10 günlüğüne şehir dışına gidiyor. o dönene kadar verebildiğim kadar çok kilo vermek istiyorum. aldığım ilaçlar sayesinde ciddi kilo aldım 13 kilo kadar. yarın sabah başlıyorum. sizlere sonuçlarımı bildireceğim.
canım hosgeldin. şimdiden kolay gelsin.inşallah güzel sonuçlar alırsın.ben sabah tartıldım.61 geldim ama tartıya takılmıyorum göbişim kayboldu hissediyorum.eee tabi dün de güzel yedim.bakalım bu haftaki değişimler nasıl olacak.

kizlar ya be de 3 ay once evlendim cok kilo aldim. dün aynanin onunden gectim ve şokk geri gelip bu kim diye bakasim geldi bi an :( ellerim bile pofuduk pofuduk oldu o_O şimdi düdüklüde çorba bakalim nasil olacak tadi. ben icine havuc, kabak,kuru sogan,domates,maydonoz ve buzlukta tavuk suyu vardi bulyon yerine 1 bardak ondan koydum. lahanasi en bol olani :kk77: inş icebilirim herkes tadindan yakinmis ama mecburrrrr:cool:

kizlar ya tadi cok guzel oldu.sanirim kabak ve havuc yumusatti lahananin kokusunu bol karabiber pulbiber koydum. tadini sevmeyenlerin soyledikleri seylerden etkilenip icmeden on yargili oluyoruz tadina ama korktugum gibi cikmadi.

Eklentiler

• 20150112_155928.webp
    20150112_155928.webp
    11,6 KB · Görüntüleme: 126
Ben kendi adima söyleyebilirim ki icilemeyecek bir corba degildi benimki de.ben cok karistirmamistim.lahana kereviz sogan kirmizi biber.benimkinde de kerevizin tadi lahananin tadini yumusatti.

Arkadaslar merhaba bu corbanin icine sebzeleri dogranmis sekilde degilde sadece suyunu tuketsek işe yarar mi ? Yardimci olursaniz sevinirim

Back
X