Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet bende blenderdan gecirip yapicam ama makine de bir sikinti var ondan sormak istedim. Yoksa lahanayi cok severim tadi da abartildigi gibi kotu degil gayet lezzetlişahsi fikrim blanderdan gecirirsen daha iyi olur. sonucta posasıyla tuketmek onemli
herkes tavuk bulyon koyarak yapmis. bbulyon yerine 1 bardak gercek tavuk suyu daha saglikli olur diye dusunerek tavuk suyu koydum. dun 3 kere ictim ama onemsemedim cok bu gun artik duzenli bi sekilde basliyorum hadi hayirlisiArkadaşlar mrb bende pazartesi başladım yarın ikinci gün olucak çorbanın tadı berbat içemiyorum acaba bende tavuk suyu koysam blendırdan geçirsem bu şekilde yapsam aynı etki olurmuş kilo verebilirmiyim
Merhaba hemen kilo vereceksiniz diye bir husus yok, su içmeyi ihmal etmeyiniz siz ilk önce kilo veremeyip sonra hızla kilo vermeye başlayanlar gibi bir metobolizmaya sahipsiniz ablamda öyle birlikte aynı diyete başlarız bende ilk 3-4 gün hızlı kilo kaybı sonra tık yok ablam da ise 3-4 gün tık yok sonra hızlı kilo veriyor kaçamak yapmadıysanız ve çorbayıda olması gerektiği gibi yaptıysanız sıkıntı yok ayrıcı bağırsaklarınızın çalışma durumu da önemli afedersiniz kabız iseniz bu kilonuzu zaten etkiler moral bozmak yok yola devamArkadaşlar ben 70 kilo ile basladım bugün 2. Günüm henüz kilo vermedim acaba bireyleri yanlışmı yapıyorum
sarımsak da atıyorum bazen6 büyük soğan
1 büyük lahana
3 domates
3 biber
1 demek saplarıyla maydanoz
bazıları kereviz sapı da koyuyor ama ben koymuyorum. ben çorbayı yağsız tuzsuz böyle yapıyorum. atıyorum düdüklüye sonra blenderden geçiriyorum.tabi lahanayı ince ince doğruyorum . lisleri kıl gibi ağzıma gelmesin diye. bu corbayı geçen yıl 2 kere yaptım yani 2 hafta kullandım 8 kilo verdim.