• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

bence de çorbanın tadı kötü değil. ben yurttayken lahana çıkınca kimse yemezdi bi tek o zaman doyardım herhalde ondan seviyorum lahanayı.

kızlar muayyen günümdeyim kilom tık demiyor yerinde sayıyor. özel günlerde böyle mi oluyor acaba?

Arkadaşlar mrb bende pazartesi başladım yarın ikinci gün olucak çorbanın tadı berbat içemiyorum acaba bende tavuk suyu koysam blendırdan geçirsem bu şekilde yapsam aynı etki olurmuş kilo verebilirmiyim

Arkadaşlar mrb bende pazartesi başladım yarın ikinci gün olucak çorbanın tadı berbat içemiyorum acaba bende tavuk suyu koysam blendırdan geçirsem bu şekilde yapsam aynı etki olurmuş kilo verebilirmiyim
herkes tavuk bulyon koyarak yapmis. bbulyon yerine 1 bardak gercek tavuk suyu daha saglikli olur diye dusunerek tavuk suyu koydum. dun 3 kere ictim ama onemsemedim cok bu gun artik duzenli bi sekilde basliyorum hadi hayirlisi o_O

Merhaba arkadaşlar nasılsınız bakıyorum bu diyete başlayıpta bitiren olmamış vede çok kızdım bırakan arkadaşlara ben hep size ha gayret az kaldı bu bizim ilacımız diyerek içelim çorbalarımızı dedim ama kimse dinlememiş beni bu arada elfans sen Dukan ekspressle çok iyi kilo verdim demiştin hatta liste gönderdin hayırdır ne oldu da verdiğinden fazla aldın ki buna üzüldüm. Evet arkadaşlar çorbanın tadından dolayı biraz değiştirmeye çalışanlar var havuç bu diyette tavsiye edilen bir yiyecek değil ve daha önce 2 defa yaptım bu diyeti ilk yaptığımda 4,5 kg ikincisinde ise 3 kg verdim. Daha fazla veremedim hiçte kaçamakta yapmadım sebebi ise benim fazla kilo vermem gerekmediğinden 10 kg üzeri verilmesi gereken kilolu birisi ile 10 kg aşağı kilo vermesi gereken birisi arasında çok fark var her iki şekilde kilo vermeye başlasalar aynı ortamda bulunsalar bile çok kilo vermesi gereken çok, az kiyo vermesi gerekende az kilo veriyor birbirimizi kıyaslarken bunları kesinlikle göz önüne almayıyız, ayrıca 3. günden sonra kilo vermenin yavaşlaması vücutta su atılımı ilk günlerde daha fazla oluyor ve vücud kilo vermemek için direniyor 3. günden sonra kırılma noktası olduğu için kısacası ya devam ya orada bırakmaca bunları kendim bizzat yaşadım gördüm tavsiye edipte bu diyeti yaptırdığım arkadaşlarımda da aynısı oldu şuan 80.900 den 56 kg düşmüş birisi olarak tekrardan yazdım size boyum 1.65, kilo 56 , yaşım 43 ve artık kilo vermemek gerekli ama ben yinede bu diyete kısmet olursa haf

taya tekrar başlamak istiyorum ve arkadaşlar diyet bitiyor bizde ay şu kadar kilo verdik ay bu kadar kilo verdik diyip akabindeki günlerde dikkat etmezsek giden kilolar tekrar geri geliyor ve onca emekler boşa gidiyor lahana çorbasının arkasından dukan atak yaparsanız ama sadece atak 3, 5 veya 7 gün olarak, lahana diyeti ile verdiğimiz kiloları tekrar geri almamız kolay olmayacak neden atak bu devrede sadece protein olduğu için vücutta kas oluyor ve kaslarde demirparmaklıklar gibi yağların vücuda girmesini engelliyor kendinize iyi bakın

eveeeeeet Niahal ablacım ben de seni merak ediyordum nerelerde diye. Dediğin doğru dukanla çok güzel kilo verdim ama verdiğimin 1 kilo falasını aldım. Çünkü o dönem çok hastalandım. Sonra lahanaya başladım 3. gün beynimde tümör olduğunu öğrendim. Gel doktora git doktora derken diyet hak getire. şimdi de 4. günde bıkakmak zorunda kaldım. Çok kanımı alıyorlar ailedekiler de diyetimi destekliyor ama hastaneye gittiğim günlerde herkes yemem konusunda desteklerini çekiyorlar. cuma günü tekrar başlayacağım bu sefer 7 günü tamamlayacağım. gün gün rapor vereceğim. senle diyet daha bir anlamlı ablam.

Arkadaşlar ben 70 kilo ile basladım bugün 2. Günüm henüz kilo vermedim acaba bireyleri yanlışmı yapıyorum

bazen vücut direniyor biraz tempolu yürüyüş yaparsan sonucu hemen görürsün.

Merhaba Elfans nasılsın güzellik inşallah iyisindir. Ablam hayırdır hastalanmışsın çok büyük geçmiş olsun rabbim acil şifanı versin bu arada sanık tümörden dolayıda üzülme 3 sene kadar önce bende de aynı sıkıntılar oldu şükür kötü birşey yok hem olsada erken teşhis her zaman için büyük bir şanstır. Sen neden tedavilerin bitmeden diyetle uğraşıyorsun bak kızarım ama sana şimdi aaaaa sanki obezde hanfendi diyet miyetle uğraşıyorsun bence doktorunla görüşmelisin diyet konusunu kendi kendini yıpratma boşuna anlaştık mı ? Ben3 hafta kadar önce belirttiğim gibi hastane vs vs işleri ile uğraştım ve halada devam ediyor gerek kendimin gerekse annemin şükür kötü birşeyler yok o dönemleri atlattık ama gel gitler seninde yazdığın gibi tahliller bıktırıyor ve yoruyor bende kısmetse önce atak sonra lahana yada önce lahana sonra atak yapmayı düşünüyorum henüz karar vermedim vermem gereken kilolar gitti ama geri almamak lazım 55 zincirini de kıracağıma inanıyorum ama vücudum acaip direniyor sende kendini zorlama zaten zorlayacağında birşey yok önce sağlığını düşün daha yaza çok var, sen zaten azimlisin ve pozitifsin o yüzden diyet ve kilo olayını sakın takma kendine iyi bak Allaha emanet ol sağlıklı günler dileğiyle şimdilik hoşçakal

Arkadaşlar ben 70 kilo ile basladım bugün 2. Günüm henüz kilo vermedim acaba bireyleri yanlışmı yapıyorum
Merhaba hemen kilo vereceksiniz diye bir husus yok, su içmeyi ihmal etmeyiniz siz ilk önce kilo veremeyip sonra hızla kilo vermeye başlayanlar gibi bir metobolizmaya sahipsiniz ablamda öyle birlikte aynı diyete başlarız bende ilk 3-4 gün hızlı kilo kaybı sonra tık yok ablam da ise 3-4 gün tık yok sonra hızlı kilo veriyor kaçamak yapmadıysanız ve çorbayıda olması gerektiği gibi yaptıysanız sıkıntı yok ayrıcı bağırsaklarınızın çalışma durumu da önemli afedersiniz kabız iseniz bu kilonuzu zaten etkiler moral bozmak yok yola devam

Kızlar bu çorbayla alakalı bi kaç tane değişik tarif gördüm en etkilisi hangisi acaba ben bi tarif alabilir miyim geçmiş sayfalarda tarif bulmak çok zor. :(

slm bende tarif istiyorum gecmise bakmaya calistim ama telden olmuyo acil listeyi gonderebilir misiniz yarin baslamak istiyorum

6 büyük soğan
1 büyük lahana
3 domates
3 biber
1 demek saplarıyla maydanoz
bazıları kereviz sapı da koyuyor ama ben koymuyorum. ben çorbayı yağsız tuzsuz böyle yapıyorum. atıyorum düdüklüye sonra blenderden geçiriyorum.tabi lahanayı ince ince doğruyorum . lisleri kıl gibi ağzıma gelmesin diye. bu corbayı geçen yıl 2 kere yaptım yani 2 hafta kullandım 8 kilo verdim.

6 büyük soğan
1 büyük lahana
3 domates
3 biber
1 demek saplarıyla maydanoz
bazıları kereviz sapı da koyuyor ama ben koymuyorum. ben çorbayı yağsız tuzsuz böyle yapıyorum. atıyorum düdüklüye sonra blenderden geçiriyorum.tabi lahanayı ince ince doğruyorum . lisleri kıl gibi ağzıma gelmesin diye. bu corbayı geçen yıl 2 kere yaptım yani 2 hafta kullandım 8 kilo verdim.
sarımsak da atıyorum bazen

Kızlar bi kaç gün önce başlıyım dedim ama inanın bana içilicek gibi değil. Resmen ölüyodum.Bunların yerine ekmek şeker ve tuzu keserek dikkat ederek kilo veririz zaten. Yapanlara kolay gelsin :KK19:

ya benim ağzımın tadı yok ya da çorba o kadar kötü değil. ama ben ilaçmış gibi düşünüp içiyorum.

Back
X