• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

dun basladigim diyetim bikac biskuvi kacamaginin disinda tam gaz devam ediyo dun 72.5 iken bu sabah itibari ile 71.8 bu bile beni cok motive etti yolum cok uzun (en az 10 kilo kadar) ama durmayacagim insallah

Kizlar bu corbaya bugun başladım allahim bu ne iğrenç otesi o kadar ezdim bardaga doldurup icmeye çalışıyorum olacak gibi degil zayiflayanlar hayattan soguduklari icin kilo vermiştir yani bide regl dönemindeyim tarçın li balli suya da basladim bakalim zatiflama olcak mi gorcez

Kizlar cok fena tadi igrenc ya tadini degistirmek adına limon sıktim ama banamisin demedi karnım ac degil hala midem bulaniyo onun tadindan

Cok fena igrenc ya midr bulantisindan icmek daha kötü gerçekden siz kilo verdiniz mi

canım ben 4 gün yaptım. belim baya bi inceldi. çok ferahladım. ama sonra bişey oldu bıraktım. deli gibi yemeğe saldırdım. düzenli yapılınca gerçekten verdiriyor. tabi bırakınca insan gibi yemek lazım. aslında çorbanın tadı güzeldi. ben lahanaları ince ince doğradım. kerevizi küp küp doğradım, soğanı az koydum. lahanayla birleşince çok fena oluyo. diğer malzemeleri koydum işte ve 1 tavuk bulyon attım. aksi halde içilcek gibi olmuyo ot gibi. yalnız ben blendırdan geçirmedim. bulamaç gibi olur bence. rahatça içtim. ama hiç tamamlayamadım. bana en çok çorba değil, peynir, yoğurt olmaması zor geliyor. özellikle meyve gününde çok zorlanıyorum. bi de benim yaptığım gibi dene çorbayı. ben göz kararı malzemeleri katıyorum. en önemli malzeme lahana, kereviz ve kereviz sapı. bunları mutlaka koy. soğanı 1 tane koy. 1 bulyo at ve blendırdan çekme . bi de böyle yapsana

Ya tatlim ben şimdi kahvalti yaptim bit tane yumurta bi tane mandalina yedim bide ben tarçın bal içiyorum kahvaltidan yarim saat oncr corbayida ogle aksam yiyecem karnibahar hasladim o da aksama yani daha birsey yok 3 litrede su içiyorum yani

Ayy corbayi simdi ictim oluyorum resmen ya gercekten varya anlatılmaz birsey burnumu tutup içiyorum su bardagina doldurup içiyorum bide cok sulandiriyorum ki yutayim zaten parca parca exdim ben lahananin tadinda degilim sogan mafetti zaten sogandan cook tat geliyo sebze olarak ne yediniz peki

selam kızlar ben dün başladım lahana diyetine. tadını beğenerek içtim yani lezzeti damak tadıma uygun. 68.5 ile başladım bugün 67.8 kilo tartıldım su falan gitmiştir diye düşünüyorum . dün hiç bir sıkıntı yaşamadım sonuna kadar gitmeyi düşünüyorum inş.

Ya tatlim ben şimdi kahvalti yaptim bit tane yumurta bi tane mandalina yedim bide ben tarçın bal içiyorum kahvaltidan yarim saat oncr corbayida ogle aksam yiyecem karnibahar hasladim o da aksama yani daha birsey yok 3 litrede su içiyorum yani

gayet güzel bence. çorbayı r
Ayy corbayi simdi ictim oluyorum resmen ya gercekten varya anlatılmaz birsey burnumu tutup içiyorum su bardagina doldurup içiyorum bide cok sulandiriyorum ki yutayim zaten parca parca exdim ben lahananin tadinda degilim sogan mafetti zaten sogandan cook tat geliyo sebze olarak ne yediniz peki

canım benim dediğim gibi niye yapmadın. valla beni de en çok o soğan rahatsız ediyor. bu corbada zaten yağı yakan lahana, kereviz ve kereviz sapı. ben 1 tane soğan koyuyorum. fazla koyarsan acılık veriyor. sebze olarak kabakları ızgarada öldürüp üzerine domates sos yapabilirsin. patlıcanları közleyip yiyebilirsin,

Ya canim ben bi tane soğan koydum dun cok kotu bir haber aldim birilerinin bana muska yaptiginu ogrendim dunden cok fena yemek yedim yani :(

Meraba kızlar ben bugun başladım 74 kiloyum şuan ama daha tartılmadım hedefim 60 inşallah olurum bian önce gelişmeleri aktarıcamm :)) :* :kk77::KK9:

Çorbanın tadı kötü diyen arkadaşlar bence gayet güzel damak tadına uygun bi çorba kötü bi tadı yok içilebilir :))

Eklentiler

• DSC_0009.webp
    DSC_0009.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 149
gayet güzel bence. çorbayı r

canım benim dediğim gibi niye yapmadın. valla beni de en çok o soğan rahatsız ediyor. bu corbada zaten yağı yakan lahana, kereviz ve kereviz sapı. ben 1 tane soğan koyuyorum. fazla koyarsan acılık veriyor. sebze olarak kabakları ızgarada öldürüp üzerine domates sos yapabilirsin. patlıcanları közleyip yiyebilirsin,

Nasil yapildigni tarif edeblrmsnz tadi ben yapinca cok kötü oluyor :(

Back
X