- 29 Kasım 2014
- 22.104
- 27.504
- 598
Hangi diyetYa ben bü diyete başladım bu gün 3.günüm ama hala tartıda tık yok ben 50 kiloyum ve boyum 160 a yakın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hangi diyetYa ben bü diyete başladım bu gün 3.günüm ama hala tartıda tık yok ben 50 kiloyum ve boyum 160 a yakın
kilo azaldıkça vermek zorlaşıyor arkadaşım. ben 67 kiloyken yapmıştım ilk bir haftada 4 kilo vermiştim.
Lahana Çorbası diyetiHangi diyet
Bilmiyorum artık bi hafta yapıcam bakalım sonuc alırsam yazarımkilo azaldıkça vermek zorlaşıyor arkadaşım. ben 67 kiloyken yapmıştım ilk bir haftada 4 kilo vermiştim.
lahana çorbasıyla canım. kilo ne kadar çoksa verdiğin de o kadar çok oluyor.Hangi diyet canim
lahana çorbasıyla canım. kilo ne kadar çoksa verdiğin de o kadar çok oluyor.
Merhaba Elfans şimdi nasılsın inşallah sonuçlar iyidir seninde bu azmine hayranım doğrusu hem hastane işi ile uğraş hemde diyete devam bravo sanalahana çorbasıyla canım. kilo ne kadar çoksa verdiğin de o kadar çok oluyor.
evet sana katılıyorum ne kadar çok kilo vermen gerekiyorsa o kadar çokda kilo veriliyor daha sonra kilo vermeler azalıyor ama bu sizin motivasyonunuzu bozmasın ha gayretlahana çorbasıyla canım. kilo ne kadar çoksa verdiğin de o kadar çok oluyor.
Merhaba senide annenide kutluyorum ne kadar güzel kilo verdikçe insanın kendisine güvenide geliyor 7 günden sonra biraz ara verirsen daha iyi olur 1 hafta kadar ve bu arada bakalım kilo alacakmısın vücudu dinlendirmek gerekli ve sakın aşırıya kaçarakta yeme çünki verdiğinin 3/1 ini geri alırsın o zamanda verdiğin emekler boşa gider ve üzülürsün aslında yapılan bu diyetlerle yeme alışkanlığımızıda düzeltiyoruz azimle devam kardeş annenede selamlarGünaydın herkese , 5 günü 3 kilo ile tamamladım. bunun üzerine regli oldum biraz şiştim ama olsun.
çevremdekilerin zayıfladığımı fark etmesi beni motive ediyor. annemle beraber başladık o da yaklaşık 3,5 kilo verdi.
bakalım 7 günün sonunda ne olacak ?
evet spor yapıyorum 2 günde bir 5 km yürüyüş yapıyorum.Sporda yapiomusunuz
sonuçlar iyi ablacım tümötüm iyi huylu çıktı. tek kötü etkisi kilo aldırması ama ben bu hastalığı en az zararla atlatmaya kararlıyım. azim ve kararlılık da şart. 5 km yürüyüş ve koşuyla ancak 300 kalori verebiliyorum. ama 1 çikolatalı gofret 458 kalori. yani nasıl kilo alıyorsak bir taneden birşey olmaz demekle başlıyoruz. zaten 1 kilo 7000 kalori. yani almak kolay vermez zor. dikkatli olmak lazım.Merhaba Elfans şimdi nasılsın inşallah sonuçlar iyidir seninde bu azmine hayranım doğrusu hem hastane işi ile uğraş hemde diyete devam bravo sana![]()
darısı başımaGünaydın herkese , 5 günü 3 kilo ile tamamladım. bunun üzerine regli oldum biraz şiştim ama olsun.
çevremdekilerin zayıfladığımı fark etmesi beni motive ediyor. annemle beraber başladık o da yaklaşık 3,5 kilo verdi.
bakalım 7 günün sonunda ne olacak ?
Teşekkür ederim 7 günü tamamladık bakalım yarın sabah baskül ne diyecek. annem benden azimli bir hafta ara verip devam edicem diyor inş. annem 97 yi geçiyordum dedi bugün sabah 92.8 i gördü çok sevindi tabi bende. sabır çok önemli bide motive olmak artık eskisi gibi atıştırmalıklarım yok canım da istemiyor. durmak yok yola devam :)) daha 5 kilo var vermem gerekenMerhaba senide annenide kutluyorum ne kadar güzel kilo verdikçe insanın kendisine güvenide geliyor 7 günden sonra biraz ara verirsen daha iyi olur 1 hafta kadar ve bu arada bakalım kilo alacakmısın vücudu dinlendirmek gerekli ve sakın aşırıya kaçarakta yeme çünki verdiğinin 3/1 ini geri alırsın o zamanda verdiğin emekler boşa gider ve üzülürsün aslında yapılan bu diyetlerle yeme alışkanlığımızıda düzeltiyoruz azimle devam kardeş annenede selamlar![]()
Peki yeşil soğan mı kuru soğan mıçünkü asıl tarifte kereviz var yerimseniben bu başka bir tarif
Rabbim sifa vrrsin sanaest: 39116420 .!.:sonuçlar iyi ablacım tümötüm iyi huylu çıktı. tek kötü etkisi kilo aldırması ama ben bu hastalığı en az zararla atlatmaya kararlıyım. azim ve kararlılık da şart. 5 km yürüyüş ve koşuyla ancak 300 kalori verebiliyorum. ama 1 çikolatalı gofret 458 kalori. yani nasıl kilo alıyorsak bir taneden birşey olmaz demekle başlıyoruz. zaten 1 kilo 7000 kalori. yani almak kolay vermez zor. dikkatli olmak lazım.
çok teşekkür ederim Allah razı olsunRabbim sifa vrrsin sana
Kizlar bende kafaya koydum bu kilolari beni gorenler kilon yok diyo ama karin bolgem kalinlasti bes kilo istiyorum ya aksam altifan sonrs yemegi kesecem iste iki gun olcak cok su içiyorum canim birdey istemiyor ama tarcin bal bife Yeşilçay yapıyorum bakalim bir aya bes kilo gitsr iyi yani