• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Lahana Çorbası Diyeti Deneyimlerimiz

Kızar aranıza yeni katıldım. Bugün başladım bu çorbayı içmeyi. Benim için tadı çok leziz bir çorba oldu. Her gün rahatlıkla içeceğim inşallah. Günlük verdiğim kiloları size yazacağım. Benimle birlikte yapan varsa konuşursak sevinirim.

Kızar aranıza yeni katıldım. Bugün başladım bu çorbayı içmeyi. Benim için tadı çok leziz bir çorba oldu. Her gün rahatlıkla içeceğim inşallah. Günlük verdiğim kiloları size yazacağım. Benimle birlikte yapan varsa konuşursak sevinirim.

Bende denemeyi dusunuyorum ama lahana kokusuna dayanamıyorum çorba çok leziz diyorsun içine ayrıca birşeyler koyuyormusun tatlandırmak amaçli felan bide miktarini neler koyduqunu yazarmisin canim

Açıkcası çorbanın içine normal tariften öte çok miktarda acı ve ishot koydum. Bir de 2 tavuk suyu attım. Çokta leziz oldu . Belki de ben lahana sarmasında bile soğan kullandığımdandır. Bu arada ilk günün sonunda 0.6 kilo gitmiş durumda. Bakalım yarın sabah yine yazarım buraya.

Açıkcası çorbanın içine normal tariften öte çok miktarda acı ve ishot koydum. Bir de 2 tavuk suyu attım. Çokta leziz oldu . Belki de ben lahana sarmasında bile soğan kullandığımdandır. Bu arada ilk günün sonunda 0.6 kilo gitmiş durumda. Bakalım yarın sabah yine yazarım buraya.
Hmm anladim canim bende buqun basladim basta icemedim çok kotu oldum ama simdi içerisine nar sosu limon tuz felan koydum biraz daha iyi oldu salata tasi veriyi en azindan

Hmm anladim canim bende buqun basladim basta icemedim çok kotu oldum ama simdi içerisine nar sosu limon tuz felan koydum biraz daha iyi oldu salata tasi veriyi en azindan

Tikkk olmuyor ya ne yapsam icemiyorum miidem çok kotu catliycam ya içmek lazim bunu

Ben sana şunu diyeyim canım. Ben ilk 3 gün çok içtim. Bugün muz ve süt günü olduğundan 4 muz ve sütü yaydım. İki kere içtim. Fakat çok hızlı sonrasında hemen meyve yani bugün içn muzu yiyordum. Sonra 30 dakika sonra da sütü içiyorum. Yeşil çayı unutma derim. Benim bütün kurtarıcım oluyor. Mide bulantıma iyi geliyor :)

SLM kızlar bende başlayacağım bakalım bu lahana çorbası diyetine şuan için bir 10 kilo fazlalığım var

Selam Cemre. İnşallah beğenirsin çorbayı ve dayanabilirsin. Bugün 4. günümde bir haşlanmış patatesin 4te birini yedim ve diyetin birazcık olsun dışına çıktım. Ama bakalım yarın sonuç ne olucak.

Selam Cemre. İnşallah beğenirsin çorbayı ve dayanabilirsin. Bugün 4. günümde bir haşlanmış patatesin 4te birini yedim ve diyetin birazcık olsun dışına çıktım. Ama bakalım yarın sonuç ne olucak.
Gerçekten kilo verebiliyormusun canım. Yani bedeninde bir incelik hissediyormusun.

selam kızlar. yeni katılanlara hoş geldin diyorum. bu çorbayı geçen yıl tam da bu zamanlar yapmaya başladım 3 kür yaptım toplamda 6 haftada 12 kilo verdim. hem masrafsız hem kolay bir diyet. yeni gelenler bilmez nihal-as ablamız gibi düşünün bu çorba benim ilacım diyerek için. ilaçların da tadı kötü neticede. inanın sonuca hayran kalacaksınız ve bu diyetten vazgeçemeyeceksiniz. hepinize başkoyduğunuz yolda başarılar diliyorum.

merhabalar ben aranıza yeni katıldım lahana çorbası diyetini denemek istiyorum ama doğru tarif hangisi bulamadım benim internetten bulduklarımda kereviz sapı falan yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim

merhabalar ben aranıza yeni katıldım lahana çorbası diyetini denemek istiyorum ama doğru tarif hangisi bulamadım benim internetten bulduklarımda kereviz sapı falan yok bu konuda yardımcı olursanız sevinirim
canım ben kereviz sapı koymuyorum yani kereviz olmasa da olur bence.

ben bu diyeti ilk olarak GM diyeti olarak yani general motor diyeti olarak duymuştum. iş arkadaşım yapmıştı ve bir haftada 6 kilo vermişti. tabi herkesin 6 kilo vermesi çok mu çok zor. cünkü vücut kitle indeksiniz ne kadar fazlaysa diyetle o kadar çok kilo veriyorsunuz. vücut kitle indeksiniz ideal kilonuza yaklaştıkça verdiğiniz kilo azalıyor. çorbaya malzeme ekleyip eksiltebilirsin. ben kendi açımdan söyleyeyim hiçbir bulyonu kullanmıyorum çünkü içinde katkı maddeesi var. bu diyeti yaparken kuru fasulye v barbunyadan da uzak duruyorum. kalorileri çok fazla. bir de her gün yapamasam da iki günde bir mutlaka yürüyüş yapıyorum. etkisi çok fazla.

çok teşekkür ederim yarın hemen başlıyorum bi süresi var mı bunun 1 hafta yeterli mi mesela ya da istediğimiz kadar yapabilir miyiz gerçi tadından dolayı 2-3 gün bile dayanamayanlar olmuş sanırım

bunu ilaç gibi düşün ben lahanayı seviyorum bana kötü gelmiyor. sevmeyene kötü geliyor bence ben geçen yıl 3 kür uyguladım birer hafta ara verdim toplamda 6 haftada 12 kilo verdim. o kiloları def etmeye kararlıysan yaparsın, başarırsın. bir kadının yapamayacağı başaramayacağı hiçbir iş yok bence.

Back
X