Lahana yağı ile 4 beden incelme

canm
ya bende yeni duydum
umarım doğrudur hemen alırım valla.biz bayanların bu derdi ne zaman bitecek ya?

hcr35 canım lahana yağını nerden aldın netten mi yoksa aktardan mı bide fiyatı nedir

slm kızlar hcr35 cnm yağın adı ne yada nerden aldın sölermsn cnm sayfaları okucaktım ama pc çok kasıo internete girerkn sölersn sevnrm cnm tşkrlerrkaydirigubbakcemile2

Bende alıcam bu lahana yapından kafama koydum..Tabi ki yağ sürüyorum diya yan gelip yatmak yok..Rejime devam ve tabi ki sporadahihoyyyt
2 marka arasında kaldım ama ikisi içinde güzel yorumlar okudum artık hangisini bulabilirsem..Bende aldığımda ve yapmaya başladığımda haftalık gelişmeleri bildiririm..İlk iş yağı bulmakkaydirigubbakcemile3

herkese k.gelsin başarılarrr ya ben şuan 67kiloyum boyum 172 57kilo olmak istiyorum ama olmuo 1haftada bişe weremedim bana uygun diet listesi werebilirmisiniz

selam kızlar özür diliyorum geçen hafta site sürekli hata verdi giremedim, ancak bugün girebildim. yağı kullanmaya 1 hafta ara verdim, diyete de spora da. benim verdiğim ölçüler yaklaşık 1 ay sonunda ulaştığım ölçüler. ama üstüne basa basa söylüyorum bu yağın mucizesi değil, sporun etkisi, yağ sürdüm oh eririm demek yok

Aynı fikirdeyim
Bende 4 gündür lahana yağı kullanıyorum ama sporu ihmal etmek yok
1 hafta tamamlansın ölçülerimi yazacağım
sevgilerhihoyyyt

Zaten herseyi yagdan beklemek sacma olamzmi. Yagi kulaniyorus ama homili gitrlaga devam , aburcubura devam daha sonra kilo veremiyorus daha da sismanliyorum dmeekle olmuyor. Bunlar sadece yardimci etkenler oluyor. ben lahana kapsulunu kullnarak kilo verdim ve suanda yagni kullaniyorum. ve incelmeye basladigimi dusunuyorum en azindan cevremdekiler bunu acik acik soluyorlar. Sende degisiklik var vs seklinde :)) Spor yapmaya vede yediklerimize dikkat etmeye daha ozem gosterirsek bence kilo vermek o kadar zor degil.

hangi lahana yağı iyi ben mecitefendi bulamadım hcr35 arkadaşım biride çok yoğun gayet guzeldi diye cabbege slim oil botebellayı yazmıştı onada baktım sanırım netten siperiş veriliyor ben dün talya diye bir yağ aldım çok yoğun oda ve lahana kokuyor kardenin vardı su gibiydi kokmuyordu talyayı tercih ettim kullanan ve sonuç alan varmı bu yağlardan hangisi iyi ondan alıyım

lahana yağı slim botabella kullanan princes arkadaşımdı hala kullanan varmı bu yağları

Vallahi piyasada çok lahana yağı üreten firma var hangisi daha iyi bilemiyorum :uhm: Ben yağlar konusunda Mecitefendi'ye çok güvendiğim için ondan aldım. Başlangıç bel ölçüm 82cm idi, şu anda belim 72cm :dance:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…