Lahana yağı ile 4 beden incelme

kızlar dün dedimya bartında kander ürünü aldım ıso miso onaylı bilmemne sürdüm streçlendim
bebem var o yüzden onunla ilgilenirken devmalı hareket halındiyem zaten 1saat oldu terletmiş eğer üstüne de sauna beltimi takıpbi yarım saat haraket laparsam daha etkili olcak gibi

kander ne ya
karden dicektim
KARDEN KARDEN
bugün sürdüm streçlendim bebeğimle ilglendim oyunlar falan terlemişim sonra yarım saat sauna belt takıp bel hareketi yaptım bi terledim iyi geldi sanırım du bakalım nolcak

Ne kadar etkili oldu betican?
Netten alalım olmassa
terletti mi vs

---------------------------

Valla çok terletiyor bir kere. Ama nedense sadece 1 cm gitti daha.Tabi doğru dürüst yapamıyorum, çocuk iş falan derrken.Sabahları sürüp,streçle kaplıyorum ve pilates yapıyorum.Ama sanırsam bende şişkinlik var. Nasıl götürücem bu şişlikleri bilmiyorum...
İnternetten sipariş verirsen herhalde bir iki güne gelir sana....

şişinliği hiç sorma doğumdan beri gitmedi 6 ay oldu erken mi daha bilmiyorum ilerde gider dıolar
dedimya ben de karden marka buldum burda deneyim dedim,,terletiyo ama öyle foşur foşur istediğim gibi değil sıcak olsun die üstüne benim eski sauna belt takıp haraket yapıyorum öyle anca,,,alacağım alacağım da bi işe başlayım bakalım mayısta,,,,
karnım gitsin noluuuuuuurrrrrrrrrrrr

Valla internetten Lahana Yağı diye yazdım. Orjinal satış diye bi bölüm çıktı.İngilizce site ismi, oradan aldım..

orjinal kutu sahte kutu die gösteriyo o mu??
sitenin adresini özelden atarmısın aynı ordan almak istiyorum
alıy da terlememek sahtelenme var bi de seninkinin aynısını alayım bare

kızlar meraba
sanırım oluyorrrr
ben kardenin lahana yağını almıştım ıso onaylı falan sahte olduğunu sanmamıştım ki öyle de çıktı sanırım
2cm bi incelmem var belden ölçümüme göre 1hafta daha devam edeceğim net olarak sonucu 1 hafta sonra veririm bu arad geçen cumartesi başladım hergün sürdüm streçlendim terledim
hareket yaparak
bu arad bir de mekik masası aldık eşimle gelcek eve hırslıyım :)))

kızlar kşmler hangi markaları kullanıyor bi söleyin size zahmet ya,
özellikle incelme olanlar ne kullanıyo ve ne kadar zamanda ne kadar inceldi...

hayal ben talya aldım
ama daha 1 kere sürebildim
inşallah önümüzdeki hafta hergün sürücem gelişmeleri bildiririm

sağol çubuğum haber bekliyorum senden,
ben geçen sordum bi aktarda,aktarda niye diceksen söleyim kızılayda bi yer adam otu çöpü bırakmış zayıflama hapları satıyo ne arasan var :roflol:
geçen senden duyduğum gün sordum kardelen diye marka büyük dedi şişesi 20 lira dedi ama işe yararmı bilmiyom,
kızlar ne kullanmış öğreneyimde hangisi ii ise ondan alayım diyorum canımcım,
ayrıca bugün takipteyim seni ama sonuç iç açıcı değil sanki demi,
regl haftan yırttın haftaya görcem ben seni...:)

kızlar ben
karden die marka ıso onaylı falan bartında bunubuldumdenemek içinaldım 1haftadır kullanıyorum 5 gün yani yarın 1 hafta olcak terletiyo rahatlamasağladı 2cmincelmişim ölçümümegöre ama bi 1 hafta daha geçsinbakalım yoksaben kızılaydan arkadaşa siparişi etcemkargoylayollıcakmecitefendi yada cabbageslimoil i

bende mecidefendi aldırdım ablama yolladı izmirden 2 kutu.kutunun üzerinde 25 ytl yazıyor ama tanesini 12.5 ytl den verdi..hrc arkadaşımızın aldığı yerden.başlıcam yazarım size. istanbulda bulamadım belki 10 aktara sordum karden vardı 20 ytl dediler.

Son düzenleme:
karden iştebenondankullanıorum
ama dedimya ben de ankaradan yollatabilirim ancak
izmirde tanıdık hiç yok,,,
aslında ben de hcr arkadaşımızın aldığı yerden almakistiorum bire bir ama ...
nese ankaradada bulunur heralde???

hihihi adamı zengin edeceğim komisyon mu alsam :jeyyar:

kıslar bende karden marka aldım bugun
45 dak. falan oldu süreli vede t&s de yarım saatten fazla debeleniyorum..
yoruldum vede yanıyorum insallah ise yarar..
cok öptümm

kolal gelsin ben kullanıyorum kardeni bugün vaktim olmadı sürmeye
hemen gidip sürüyorum şimdi
yakıyo dimi:)
hadie hayırlısı
debelen debelen :)

1.sayfadan berı okuyroum oncleıkle hacer tebrık edıyorum canım senı..bende adanada oturuyorumm bı bakıyım hafta ıcı çok merak ettım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…