Lahana yağı ile 4 beden incelme

bu lahana yağını nerden buldunuz, nasıl kullanılıyor..biraz açıklar mısınız kullanan arkadaşlar??

çubuğum bi marka bulabildim ben karden mi kardelenmi öle bişeydi satan kız şişe büyüklüğünü tarif etti (500 cl kolalar vardıya öle bişi gösterdi eliyle)
20 lira dedi ya markadan emin olsam alcam akşamları spor yaparken sürer paketlerim kendimi,
streci tek sarsamda baya terleme yapıyo bende tatlım,
ama hareket ettikçe sıyrılıp çıkıyoya yukarı doğru o sinir ediyo beni...

canım benim sürekli alışveriş yaptığım bi aktar var
kadınla annemde tanışıyor hatta
kadına lahana yağını sordum bana talya al dedi
bu çok iyi dedi,herkese bundan veriyorum dedi
hatta kadının elinde son 1 tane kalmıştı onuda ben aldım
50ml aldım 8 tl ye
streçle o sorunu bende yaşıyorum ama napalım
ben baya kalın ve sıkı sarıyorum streçi
çıkıyorum stepperın tepesine
yarımsaat yapıyorum baya çok terliyorum

karden i ben de kullanıyorum terletiyo bayağı dedimya ölçümüm doğru ise 2-3cm incelmem dahi var ama sauna lı falan yaptım hep terleye terleye :)
ama öyleeee çok iğrenç bi kokusu yook

papatya sağol tatlım,
bakalım çubuğumun dediğinden bulamazsam artık ondan alayım,
akşamları yürüyorum ya bakayım yol üstü sosyetik bi aktar var onada sorayım olmadı benim aktara sipariş verem bulsun bana,
ot çöp alırken ii ya sürekli demi:)...

sen ankarada mı oturuyosun?
ofof dün bizim öğrenci arkadaş aktar aktar gezmiş kızılay sakarya
yokyok dıo.,,,daha da bakcak,,,eğer sen bugün yarın bulursan aktarın adını adresini kabaca bana da söylersen ben benim arkadaşa orayı tarif edeyim alıp yollasın bana

papatya tatlım söz aktarla görüşebildiğim ilk fırsatta seni haberdar ederim,
buradan yazarım sana ben aktarın telini açık adresini,
ama önce görüşmem gerek bi...

tamam canım çok sağollll
,,sen bi irtibata geçersin dediğin gibi beni bilğilendirirsen çook sevnirim
kızlar karınlar foraaaaaaaaaa:)

ah o karınlar yokmu babama diyorum baba beni hızara ver diye de vermiyo,
baba çok değil şöle yandan doğru karnım gitse yeter diyom,
sen zaten yakında kendini yicen böle giderse kızım gerek yok diyo
(babam mobilyecıda)...

:)))
sen daha çabuk bi çözüm bulmuşsun işte
keşke şöyle yandan alıverseler fena mı olurrr
ama gidecek tüm yağlar yanı havaya gidecek yaza en güzel elbiselerimizi giycez
ben doğum yaptım da işe başlayana kadar arın gitmeli yandan bel incelmeli vs
işim çok,,,sürünüp sarınmaya devam bebeğimden fırsat buldukça hergün yapıorum

Hcr im yazık sana.helak etmişsin kendini.valla üşenmedim başından sonuna kadar okudum yazdıklarını..bende alıcam bugün bakalım ne olacak....sen hangi marka almıştın ,kaç lliraydı aydınlatır mısın beni de birazdelikafaduldensırnaşık şey:roflol::roflol::roflol::tomato:

bu arada arkadaşlar kimse üstüne alınmasın espri yaptı sadecea.s.

:lepi:ben 3 gün önce lahana yağını aldım ilk başta bi etkisini görmedim ama 2 gündür lahana yağını sürüp streç filmle kapattıktan sonra 1 saat spor yapıyorum ve çok fazla terleterek gerçekten inceltiyor :teytey:

Kızlar haberlerde izledim şok oldum lahana yağı ile 1 ayda 4 beden inceliniyormuş :1shok:lahana yağını incelmek için kullanan oldu mu?nerden bulunabilir?:CüvCüv:
ben lokman hekimden 15 liraya aldım sürüp streç film ile kapattıktan ve 1 saat sporla birlikte kullandıktan sonra gerçekten inceltiyor:lepi:

ben sanatoryumda oturuyorum ufuktepeye giderken bi lokman hekimden aldım 18 lira fakat saolsun 15 yaptı :1rolleyes: markası otama eğer biliyosan dutluktada var

kızlar mecitefendinin üstünde geceleri düzenli masaj yaparak sürülmelidir diyor. anlamadım bilen arkadaşım var mı gece sürüpte mi yatıcaz yoksa streçe sarıp spor falan mı yapcaz beni aydınlatırsanız sevinirim şimdiden teşekkür ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…