Lahana yağı ile 4 beden incelme

Ben sabahları sürüp yürüyüş yaptım 5 gün 4 gün fitness yaptım tuğba özay ın göbek ve basende 4 cm inceldim devam edin sonuçlarını farkedince şaşıracaksınız

CANIM HADİ GÖZÜN AYDIN SEVİNDİM İNCELMENE DARISI BENİM BAŞIMA BENDE BU SABAH BAŞLADIM AMA KUTUNUN ÜZERİNDE GECE YATRKENDE SÜRÜBEİLMEMİZ YAZIYOR.ama bende sabahları sürip streç filmle sarıp nivea body cd sini yapıyorum sen peki ydiyette uyguladın mı lahana yağı ile canım

merhaba sudenaz ben bir diyet uygulamadım sadece yediklerime dikkat ettim az yedim abur cubur yemedim sabahları sürüp 45dk yürüdüm akşamları fitnes yaptım bu olay bir haftadır yaptığım birşey ama dikkat etmeye 1.5 ay önce başlamıştım 4.5 kilo verdim ama durdum çok mutsuzum 10 gün sonra tatile gideceğim hala veremedim

sudenaz ben 3 haftadır kullanıyorum hafta içi sabahları 5 gün boyunca sürüp streçleyip 45 dk yürüyorum
haftada 3-4 kezde akşam 9 yada 10 gibi sürüp streçleyip fitnes yapıyorum bu halde bu sürede 1.5-2 kilo verdim ortalama 4-5 cm inceldim

bende denemek istiyorum biraz göbeğim var onun için ama spor yapmam çok zor bebeğim var... belki biraz mekik çekebilirim umarım işe yarar...

bende bununla ilgili başka bir yere konu açmıştım. bugun lahana yağı alacaktım. aktar içine birsürü başka yağ (cilek,biberiye,yosun,portakal,melissa,lahana ) ve lut gölü tuzu karıştıralım süper oluyor dedi. bakalım nasıl etki edecek

mecitefendi bayilerinde indirim varmış 150ml yağ üzerinde 25tl yazıyor ama 12.5tl ye aldı 10 gün sonra ölçtüm göbeğim 2cm incelmiş hala kullanıyorum

bu karışım mucize gibi 2 gündür kullanıyorum ama bacaklarımdaki selülitler farketti. incelttimi bilmiyorum ölçmedim ama sıkılaştığı belli.

meraba arkadaşlar ben de lahana yağı ile 2-3 cm inceldikten sonra bıraktım iş güç kızım büyüdü olmuyo derken (
başlamak istiyorum biraz daha gncelmeye ihtiyacım var
oyy

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…