Lahana yağı ile 4 beden incelme

canım o teri vücut tekrar emer bişiye benzemez soğur bel ağrır falan sadece bir öneri

canımsın tabii burada hem olumlu hem olumsuz yorumları paylaşacagız birbirimize fikir verecegiz.
şimdi birisi deseki ben denedim ama sonuç alamadım kızarmıyız aslaaa.zaten aamacımız paylaşmak degilmi.
ben sadece neler yaptıgımı yazdım bilinsin diye.
kim nasıl yapar oda kişinin kendi istegine baglıa.s.

hewesllendim walla kıslar bende lahana yağını kullanmak istiyorum kilo sorunum yokta basenlerim we üst bacaklarım incelsin istiyorum spor yaparım ama bu streçle sarma işi zor gibi birazz o olmadan olmazmı yaa üşeniyorum walla ne yalan söliyimmm

Kızlar Allah aşkına ne demek sürüp yatmak :bbo:

Terleyip attığınız toksini yeniden vücudunuza mı emdirmek istiyorsunuz :bbo:

2 saat duracak yatmadan önce o kadar, sürüp yatmayın sakın

İlk sayfadan itibaren yazdıklarını genel olarak takip ettim canım..Ama atladıklarımda var tabi..Lahana yağımı aldım,elma sirkemi de aldım bunun yanında sandaloz sakızımı da aldım..Ama korkuyorum işe yaramayacak diye..13 kilo verdiğini söylemiştin..Bunu nasıl yaptığını öğrenebilir miyim??Bana diyetinden filan da bahsedebilir misin canım..

Canım burada yazıyor her şey :
http://www.kadinlarkulubu.com/diyet-basari-oykuleri/250547-hcr-35in-ba351ar305-246yk252s252.html

ya kızlar yardım edinnnnnnnnnnn
ben kütahyada yaşıyorum lahana yağı aldım ama küçük şişe ve üzerinde hiçbir marka birşey yok yani sadece lahana yağı yazıyor tabi faydası olmadı.ben kütahyadan bu mecitefendi markalıyı yağı bulabilirmiyim ki kütahyalı arkadaşlar varmı aranızda diyelim yok ben nasıl yapıcammmm ya nerden alıcam 53 kiloyum ve belim 77 oldukça kalın yani

işe yarar canım ben de aynı sen gibi 53üm tam tamına 52küsür yani,,,benil 73oldu lahana sayesinde canım
düzenli kullanın düzenli
ben işe falan döndüm e akşamları kızımla vakit geçiriorum yaydım ama başlıcam yine sürecem sonra kızımla oynıcam o terleme yeter

süper olmuşsun hcr valla tbrkler resimlerini gördüm darısı başımıza bugün bende aldım mecit efendi yağını başladık inşlh iyi sonuçlar görücem

merhaba ben yeni üye oldum bu siteye lahana yağı ile ilgili bütün yorumları okudum
süpeeeeeeeeeeer bugün aldım mecitefendi marka lahana yağını sonuçları paylaşacağım sizinle ama
günlerdir kimse hiç birşey yazmamış
herkes eridi gitti galiba

selam arkadaşlar ben 9 gündür lahana yağını göbek ve basen bölgeme sürüp streçlenip 1 saat yürüyorum. 7. günümde ölçüldüğümde belden 6cm basenden 5cm incelmiştim. diyette yapıyorum. ben memnunum şimdilik gelişmeleri size bildiricem. bu arada kardeşim görümcem ve annem de alıp sürmeye başladılar. ben shıffa home diye bi marka aldım üzerinde sürüp streçleyip 1 saat sonra yıkayın yazıyordu amaben genede hareket edersem daha etkili olacağına inanıyorum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…