Lahana yağı ile 4 beden incelme

merhaba kızlar yazılarınızı takip ediyordum ve bugün lahana yağı aldım ama lahana tohumu yağı yazıyor acaba farkı var mı satan kişi aynı şey dedi ama içimde şüphe kaldı sizin kullandığınızda özellikle hacercim senin kullandığında da lahana tohumu yağı mı yazıyordu.birde üzerinde sıkılaştırmaya yardımcı olur yazıyor sizce yanlış ürünmü aldım.

Kullan bakalım o zaman kuzum
Tek başına zaten çok etkisi yok, sporla süper etkiler yapıyor.
Streçle sarınca terletmesi lazım.
Denemekten bir şey çıkmaz bence.
Kardelen markasını biliyoruz en azından

canım netten buldum okudum işe yarayacak sanırım aynı işlevi görüyormuş ama sizin fikirleriniz benim için daha önemli.......

canım ben kullanmadığım ve kullanan birini tanımadığım için yorum yapamıyorum
inşallah iyi gelir
önce iyi düşünmek lazım, olumlu düşün olumlu olsun :lepi:

merhaba ben yediklerime dikkat ederek ama diyet yaparak değil herşeyden az yiyerek 1.5 ayda 4.5 kilo verdim birde sabahları işe yürüyerek gittim şimdi lahana yağını sürüp akşamları tuğba özay ın fıtnes ını yapıyorum inanılmaz terletiyor vucudumda daki sıkılaşmayı şimdiden hissediyorum gelişmeleri yazacağım

Herkese merhaba.Hcr35 öncelikle seni tebrik ederim ve maaşallah diyorum.Ben ıstanbul'da oturuyorum.Lahana yağını aradım taradım ama bulamamıştım.Bugün mısır çarşısına gittim ve orda buldum.Ben orta kapıdan girmiştim 2 aktara sordum yok dediler.3.aktarda vardı 25 tl den 20 tl ye indi.Kutu üzerinde de 25 tl yazıyordu.Yanlız çıkarken bir iki aktara sordum onlar 15 tl dediler.O yüzden mısır çarşısından alırsanız önce hepsine sorun.Benim lahana yağıda mecitefendi.

Hadi bakalım, ben de burada okuyup gaza geldim aldım bu yağdan.
Karden marka. Kendimi streçledim az önce, hediyelik paket gibi debeleniyorum hareket edicem diye.

Artık bu da işe yaradı yaradı.. yaramadı 2 yumurta kırar yerim artık bu yağa...

kızlar bende tanıdık bir aktarcıdan 8 tl ye aldım mecitefendinin ki yarından itibaren nivea body cd sini yaparken uygulamya başlayacağım.Ölçülerimi de bugün not ettim bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak

arkadaşlar ben yürüyüşe giderken sürüp poşet giyiniyorum 1 haftada farkediyor zaten gördükce daha çok hırslanıyor insan inşallah sizde yararını görürsünüz

kızlar bende tanıdık bir aktarcıdan 8 tl ye aldım mecitefendinin ki yarından itibaren nivea body cd sini yaparken uygulamya başlayacağım.Ölçülerimi de bugün not ettim bakalım 1 ay sonra sonuç ne olacak

Ben Mecitefendiyi sordum dün 25 lira dedi, sen 8 liraya çok iyi almışsın valla.

Ben sabahları sürüp yürüyüş yaptım 5 gün 4 gün fitness yaptım tuğba özay ın göbek ve basende 4 cm inceldim devam edin sonuçlarını farkedince şaşıracaksınız

Ya kızlar bir de ben ne tür egzersiz yapacağımı bilmiyorum.
Yürüyüş yapma şansım şu aralar yok.
Şu nivea body cd'sini de bulamadım, nerden bulabilirim ki.
Hareket bulmam lazım help...

merhaba monapisa nivea body cd si internette yok olanlarda indirilemiyor ama fitness internette var ben tuğba özay ın kini oradan yapıyorum 50 dk hiç kesintisiz yorucu da değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…