Lakap takilmasindan bunaldim alinganlikmi yaptigim ?

saribaykuss

Arafta..
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2016
485
160
103
29
Merhaba sevgilimin ailesiyle sık sık gorusurum giderim evlerine sevgilimde askerde.
Ben pek zayif sayilmasamda balik etliyim kilolu durmuyorum ama tam balik etli kivamindayim sevgiliminde kiz kuzeni bana durmadan tombulum diye sesleniyo ve oyle seviyo beni tombul tarzinda durmadan espriler yapiyo ilk baslarda rahatsiz olmuyodum ama nerden bileyim herkesin yaninda kalabalik aile ortaminda durmadan tombul tombul sıktı artik.
Sevgilim telefonda bugun teyzesiyle konusuyodu yanimda teyzesi demesinmi gulerek "senin dombil de yanimda " diye cildirdim ters bisey dememek icin kendimi zor tuttum aglicak gibi oldum aradim sevgilimi cidden yeter sen konus uyar ailendekileri yoksa ben agir konusucam dedim.Sevgilimde seni sevdikleri icin takiliyolar ben gelim uyaririm daha kimse diyemez kimsenin dedigini takma ben seni bu haline bayiliyorum dedi annesini aramis daha sonra,kadini uyarmis daha kimse tombul vs bu tarz konusmasin diye anneside bana erkek adama hersey denilmez anlatilmaz seni sevdikleri icin diyolar dedi bende iyi herkese bende lakap takiyim o zaman dedim kestirip attim konuyu
Benmi abartiyorum arkadaslar alinganlikmi yapiyorum haksizmiyim ?

Haklısın da bu kadar mıç mıç olmaya ne gerek var? Tamam tanış, arada git gel ama herşeyin abartısı zarar.
Kadin durmadan cagriyo sevgilimde askerde annemin yanina sık sık git ihmal etme diyo bende fazla gitmekten yana degilim aslinda.

Dombil ne Allah aşkına... geç bile kalmışsınız uyarmak için. İşte bu yüzden mesafe iyidir. Daha resmi hiç bir şey yokken bu kadar samimiyet ve laçkalık varsa ilerde çekeceğiniz var demektir Allah yardımcınız olsun.

Kadin durmadan cagriyo sevgilimde askerde annemin yanina sık sık git ihmal etme diyo bende fazla gitmekten yana degilim aslinda.
İhmal etme nedir yahu sen onun neyisin ki?
Oğlunun kız arkadaşısın bu kadar.
Bahane uydur gitme, işim var de.
Şimdikiler ne meraklı erkenden gelin hanım olmaya.

Bu kadar laubali olma hakkını vermeseydiniz iyi olurdu. Daha sevgiliyken ne ara anasıyla danasıyla bu kadar içli dışlı oldun anlamadım. Bu şekilde devam edersen kimse sana saygı duymayacak.
Sevgilimin sayesinde ailesinde kim varsa hepsiyle tanistirdi oturduk ettik benim elimde degildi

Ayol soz yok nısan yok senın adamın evınde ne ısın var ya ustelık adam bıle yok... cok laubalı olnussun ılerıde pısman olursun hatta arkandan zırt pırt burada dıye knusuyrlardır bak bunlar pek saglıklı dıyalglar degıl snra sen sıkıntı cekersın gıtme evlerıne

Bir gidersin iki gidersin bilemedin üç gidersin de sık sık neden gidersin ?
Bence sevgilinin kız kuzeni sana gıcık olduğu için o lakabı takmış
Bir daha söylerse eğer sensin dombik de

Bu teyzesini severdim bu zamana kadar hic demedi ilk defa dedi bende şok oldum delirdim

Bence bir daha derlerse ağızlarının payını ver ve gerekirse rest çek nekadar tuhaf ilişkiler var ya dombil ne demek? Birdahada çok sık gitmeyin bence suyunu çıkarmışlar.

Bir gidersin iki gidersin bilemedin üç gidersin de sık sık neden gidersin ?
Bence sevgilinin kız kuzeni sana gıcık olduğu için o lakabı takmış
Bir daha söylerse eğer sensin dombik de
Ne bilim gicik oldugunu sanmiyorum hakkini yiyemem cok iyiligi yardimi dokundu da sevgilim yuzunden durmadan gidiyorum onlara kadinda annesi durmadan cagriyor

E sende napıyorsun uzun burunlum, nasılsın çillim diye karşılık ver işte özelliklerine göre.
Ayrıca hadi annesiyle görüşmen neyse de teyzeye kuzene kadar sızman şimdiden gereksiz.
Kuzeni benim yaslarimda arkadas kardes gibiyizde teyzesiyle bas basada gorusmuyorum annesine oturmaya gittigimde teyzesi bugun geldi boylede bi durum oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…