Lakap takilmasindan bunaldim alinganlikmi yaptigim ?

Doğru, bende sevmem seviyesiz lakapları.
Güzel gözlü de, esmer-sarışın de ne bileyim ismini kısalt..
Sen kuzenine "çiroz" diyor musun? Onun sana tombik demesine ne hakkı var..

Yine de askerdeki bir çocuğa böyle şeyleri söylemek pek doğru değil, sen sorununu kendin hallet. Çan'ının istemediği herhangi bir durum yaşadığında az azını konuş.

Ayağını kes o evden gitme annesi elbette oğlunu arayacak oğlum artık saribaykuss gelmiyor diye. Sevgilin arar söyler sana sende annesine "aaa olur mu ama erkek kişisine herşey söylenmez böyle cık cık dersin

uff

bu kadar iç içe nasıl olunur ki

bak 10 yıllık evliyim eşimin teyzelerini gördüğüm sınırlıdır

ha ben aynı şehirdeki kv yi de 3-4 ayda bir görürüm

ilişkim de bitmedi, hayatım da sönmedi, kv de küsmedi

mesafeeeeeee

bu ne adam askerde siz onların dibinde

Fiziksel özellikle ilgili lakap takilmamali cok cirkin bisey hic hoslanmadim sevgilinizin ailesinden kusura bakmayin daha sevgiliymissiniz bi de ne bu yilisik yilisik muhabbetler siz vermemissinizdir diye dusunuyorum bu rahatligi bence onlarin karakteri boyle. Boyunu kilonu okudum gayet iyi kilon keske senin gibi olsam 64kiloyum senden kisayim benim kv ye kizim ye diyo yani cidden tuhaf insanlar gibi geldi bana yanlis anlama acilen mesafe koymalisin. Sevgiline söylemekle iyi yapmissin rahat edersin artik anlasinlar oyle sacma sapan konusulmayacagini

Kız kısmısı az ağır olur diyerek ataerkil bir cumle kurmak istiyorum :) Yahu kiz evi naz evidir siz boyle zirt pirt giderek bence degerinizi dusuruyosunuz. Ortada resmi birsey de yokmus. Bu kadar yuz goz olmayin. Iki gun sonra evlenince nasilsa hic cikamayacaksiniz evlerinden. Görunen o.

Size bu şekilde hitap etmeleri çok yanlış,tavır koymakta haklısınız.
Yalnız daha aranızda söz-nişan olmamış bu kadar samimiyet fazla değil mi ?
Hep derim çok samimiyet tez ayrılık getirir.
Araya mesafe koyun ikide bir gitmeyin.

Mesafeli olmak istediğini söyleyeceksin güzel bir dille.

Kendi hakkını kendin savun.Öyle dediklerinde benim bir ismim var de.

Sevdiğinden falan yaptığı yok kendini yarıştırıyor sende ona bi lakap tak ben öyle yapardım. Sevmediği bişeyi illa vardır onla ilgili bi lakap tak. Ya da uyar biz aramızda şakalaşıyoruz ama milletin içinde öyle deme ayıp orama burama dikkat çekmiş oluyorsun utandırıyorsun de hatta srvgiline de bunu söylersen geldiğinde kıskançlıktan bidaha dedirtmez.

Haklısınız da biraz mesafe koyun. Bende hoşlanmam yani 1 kez 2 kez söylenir ama insanların bi ismi var sürekli başka şekilde seslenmek sinir bozucu. İş arkadaşım da bana hamileligimi öğrendi öğreneli hamiş hamiş hamiş diye seslenirdi mağazanın içinde bi gün kötü tersledim artık sıktığı için. Öyle.

Madem lakap takacak kadar samimiyet oluşmuş, sen de onlara tak. Dombay de mesela. Dombay teyzem benim de sarıl, öp. Sevgilinle konuşurken dombay teyzem de burda de

lakap takmak sevgiyle alakaliysa kaynana adayina bi tane bul en inciticisinden,hitap etmeye basla o zaman.tepkileri gorelim:)azcik empati kursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…