Lakap takilmasindan bunaldim alinganlikmi yaptigim ?

Bende hatami duzeltmek istiyorum gitmeyi azalticam kadin ogluna direk seninki gelmiyo artik dicek sevgilimde bana soracak neden gitmiyosun diye ben ne demeliyim ne yapmaliyim ?
Annesi degil ki saygisizligi yapan teyze ve teyze kizi. Sulale ortamina girme anneyi arada bir ziyaret et bi saat otur kalk

Hepiniz arkadaslar haklisiniz ne deseniz ben hata yaptim bu kadar icli disli olmakla hatamdan donmek istiyorum gitmeyi cok azaltarak ..
Annesi benimkine soracak seninki gelmeyi kesti gelmiyo hic diye sevgilimde dogal olarak bana soracak neden gitmiyosun diye ben ona ne diyeyim ne yapayim kestirip atmak istiyorum bu gidip gelme olayini artik basim sismesin yetti ..

Ailen biliyor mu bu kadar sık gidip geldiğini?
Annen hiç mi uyarmıyor bu konuda seni? Benim kızım olsan asla izin vermezdim.
Daha hiçbir resmiyet olmadan yüz göz olacak kadar sık görüşmeyin .bana kalsa hiç görüşmeyin derim .
Ortada fol yok,yumurta yokken bu kadar gel gel diye bu kadar çok ısrar eden kadın ,kayınvalide olduğunda aynı evde oturmanız için yapmayacağını bırakmaz.

Annesi degil ki saygisizligi yapan teyze ve teyze kizi. Sulale ortamina girme anneyi arada bir ziyaret et bi saat otur kalk
Sulale ortaminda olduklarini bilsem gitmicemde gittigimde hepsi sira sira geliyo azalticam gitmeyi 1 saat oturur kalkarim tesekkur ederim fikirleriniz icin

Aileler tanisti bizim ve annemle sevgilimin ailesi 20 seneye yakin bi zamandir tanislar komsular annemde ailemde guvendigi icin ona gitmeme birsey demiyolardi ama bu durum sıklasınca annem ailem uyardi bende onlari.kirmim reddetmim diye hep gittim

O zaman,hazır böyle bir olay olmuşken başta koyamadığın mesafeyi koymaya çalış. Az git,az kal erkenden kalk.

Cok icli disli olmak tez ayrilik getirir.
Yine sor halini hatrini annesinin,ama " biseye ihtiyaciniz varmi, gecerken ugradim bi hemen gitmem gerek" gibilernden yap.
Sevgilin sana " annemi ihmal etme" demedimi? Tm ihmal etmiyosun bi ihtiyaci eksigi varmi soruyosun iste. Kafidir

Tabi maalesef su an " gelin kiz soguk davranir oldu" denilicek. Keske zamaninda boyle icli disli olmasaydiniz.

Hata yaptim kabul ediyorum gecmi kaldim peki hatamdan donmek icin sizce ?
Yoo geç kalmadın mesafeli ol biraz ve sana öyle hitap edenleri sen uyar hoşlanmıyorum x abla veya C teyze diye.. kimseye yaranır gözükme evlerine de gitme..he birden kesme gitmeyi tabi ayda 1 e düşür bi kere sonra da ailem uygun görmüyor aramızda söz nişan yok flan öyle sıyrıl..telefonda da habire konuşma onlarla..yani biraz gizemli ol merak etsinler herşeyini bilmeyiversinler

1.65e 57 kilo hiçte tombul değil. Tamamen art niyetli ve saygısız olduklarını düşündüm boy ve kilonuzu öğrenince... kaldı ki kiloluda olabilirdiniz kime ne?

gitme..
gelin ata binmis ya nasip demis,garantin var mi evlenmek icin?
hem evlensen de boyle sIk giderek suyunu cikarmis olacaksin,surekli seni evlerinde isteyecek kv.
gitme,ailem istemiyor rahatsiz oluyorlar de.

Kadin durmadan cagriyo sevgilimde askerde annemin yanina sık sık git ihmal etme diyo bende fazla gitmekten yana degilim aslinda.

Evlenmeden gidip duran, iş yapan, arayıp soran hatunlar , evlendikten sonra açık ara mesafe koyuyor.

Önceden bu şekildeki ilişki tarzına karşı gelmeyen kadınlar nedense evlenince u dönüşü yapıyorlar.

Bu karşı tarafa yapılan buyuk haksızlıktır.

Neyseniz , onu gösterin.

biz görümcemle birbirimize sinsi bile diyoruz ki gülerek şakalaşarak samimytetimizden hiçte alınmayız
ne bileyim bu kadar batıyolarsa bu adamla olmayın

ailemden rahatsız oldugunu dile getirse ben ayrılırdım ne var tombul dedilerse kardeş zayıfla madem o zaman tombiş dendiğinde güler gecersin

Ehh bence sende onlara inat kuğu gibi bir gencecik kızcağız ol kötü komşu ev sahibi yaptırırmış sendeki fazlalıkları erit bakalım 1daha diyebiliyorlarmı ?

Sakın sakın çok samimi olma yarın bigün evlenince hemen başlıyorlar sen kizken böyle değildin daha sıcaktın değiştin sen demeye kayinvalideler mesafe koy yoksa ortalık kızışıyor evlenince şekil à ben hergün orda ol hizmet et hiç evine gitme öyle istiyorlar benden demesi

İhmal etme ne demek yahu?
Ne münasebet, özel günlerde arar hal hatır sorarsın geçer gider.
10 yıllık evliyim eşim olmadan ailesine gittiğim zamanlar çok nadirdir.
Ne yapacaksın, ne konuşacaksın, nasıl vakit geçireceksin ki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…