Lakap takilmasindan bunaldim alinganlikmi yaptigim ?

Sık muhabbet tez ayrilik getirir.evlenmeden icli disli olmak hic hos degil.biraz kiymetiniz artsin

Çok laubali olmuşsunuz ya ailesiyle, evlenince bile bu kadar samimiyete gerek yok. Ben olsam "X'ciğim beni sevdiğinizden söylüyorsunuz biliyorum ama ben bu hitaplardan rahatsızım, özgüvenim düşüyor ister istemez. Bana bir daha böyle hitap etmezseniz sevinirim" der ve aramıza mesafe koyardım, eskisi kadar gelip gitmezdim.

Kadin durmadan cagriyo sevgilimde askerde annemin yanina sık sık git ihmal etme diyo bende fazla gitmekten yana degilim aslinda.
Kardeşim askerdeyken nişanlısı bile bir kere olsun gelmedi mesafeli olmak adına kaldı ki sen daha sevgilisin nişanlın değil kocan değil anasına karşı sorumlu değilsin hayatının devamında olup olmayacağı belli olmayan birinin..hadi evlendin ilerde bu adamla ailesi seni hiç ciddiye almaz şimdiden evden biri gibi olmuşsun samimiyet can sıkar her zaman..

Dogru soze ne denirki saflık bende cok cabuk guveniyorum inaniyorum kimse kirilmasin kalp kirmim diyorum olan bana oluyo tesekkurler yorumunuz icin aklimda kalacak hep bunlar

Kayinvalide adayi hakli. Erkek adama hersey soylenmez. Henuz esi degilsiniz nisanlisi degilsiniz. Ilerde siz kotu olursunuz. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz..
Et tirnaktan ayrilmaz derken annesi ve oglunumu kastettiniz ?
Nasil denmez icime attim kendimi kotu hissettim aglayacak hale geldim onla paylastim sonucta onun teyzesi benim degil esi olma adayiyim icime atmak istemedim ama haklisiniz ileride ben kotu olurum belki ona hemen diyorum diye annesi gizleme cabasinda bazi seyleri

O an bana da dediginde donup kaldim ne diyecegimi bilemedim cunku gercekten beklemiyodum had bildirmek gercekten lazim

daha sevgiliyken bu kadar samimi olursanız size saygı duymazlar.

yaşınız küçük sevgiliniz askerden gelene kadar bir daha gitmeyin evlerine.
Gitmim istiyorum bende kadin cok sıkbogaz ediyor gel gel diye gitmeyince 3 4 gun benimkine seninki bizi unuttu bilmem ne gelmiyo felan oluyo

Et tirnaktan ayrilmaz derken. Ilerde siz kotu olursunuz ana ogul iyi olur demek istemistim iste. Siz sonucta el kizi onlar ana ogul. Onlar kuser barisirlar. Ama sizin soyledikleriniz unutulmaz basa kakarlar

Teyzesi soyledi annesigil degilde şok oldum o an dondum.kaldim birsey diyemedim benimkini aradim hemen bi nevi icimi ona doktum patladim bu durumda ne yapayim bilmiyorum bazi seylerde hep annesi neden anlattin diyor

Et tirnaktan ayrilmaz derken. Ilerde siz kotu olursunuz ana ogul iyi olur demek istemistim iste. Siz sonucta el kizi onlar ana ogul. Onlar kuser barisirlar. Ama sizin soyledikleriniz unutulmaz basa kakarlar
Cok haklisiniz bende bocaliyorum ne yapip nasil davranmaliyim bilmiyorum ilk kez bi sevgilimin ailesiyle ayni ortamdayim nasil cevap vereyim ne yapayim bilmiyorum benimkine anlatinca annesi anlatilmaz yapiyo ama ben sevgilime anlatmicam da kime anlaticam ki

Teyzesi baska sehirde yasiyo sevgilimin annesine oturmaya gittigimde ordaydi misafir olarak gelmiski kadin uyarmistir kardesinide kim bilir ne zaman gorurum gitmeyi ciddi manada azalticam

Hata yaptim kabul ediyorum gecmi kaldim peki hatamdan donmek icin sizce ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…