- 19 Ocak 2011
- 13.028
- 12.863
- 298
- Konu Sahibi saribaykuss
-
Kardeşim askerdeyken nişanlısı bile bir kere olsun gelmedi mesafeli olmak adına kaldı ki sen daha sevgilisin nişanlın değil kocan değil anasına karşı sorumlu değilsin hayatının devamında olup olmayacağı belli olmayan birinin..hadi evlendin ilerde bu adamla ailesi seni hiç ciddiye almaz şimdiden evden biri gibi olmuşsun samimiyet can sıkar her zaman..Kadin durmadan cagriyo sevgilimde askerde annemin yanina sık sık git ihmal etme diyo bende fazla gitmekten yana degilim aslinda.
Haklisiniz oyle yapmam gerekiyo kirilan uzulen ben oldumNe kadar uzak durarsan o kadar iyi.yaşamıi biri olarak kesinlikle araya kocaman mesafe bırak.
Dogru soze ne denirki saflık bende cok cabuk guveniyorum inaniyorum kimse kirilmasin kalp kirmim diyorum olan bana oluyo tesekkurler yorumunuz icin aklimda kalacak hep bunlarIste kımse kırılmasın dersen en cok sen kırılırsın snra kımseye yaranamazsın onlar senın onları dusundugunu anlamazlar arkandan laf ederler ınsanlar kotu ve bencıl ve fesat kınsenın guker yuzune kanmaabla tavsıyesı
Et tirnaktan ayrilmaz derken annesi ve oglunumu kastettiniz ?Kayinvalide adayi hakli. Erkek adama hersey soylenmez. Henuz esi degilsiniz nisanlisi degilsiniz. Ilerde siz kotu olursunuz. Unutmayin et tirnaktan ayrilmaz..
Davetlerini hep geri ceviremedim aptallik yaptimKırmak değil ki bu. Hem böyle siz kırılıyorsunuz sizi kim düşünüyor?
O an bana da dediginde donup kaldim ne diyecegimi bilemedim cunku gercekten beklemiyodum had bildirmek gercekten lazimLisedeydim balık etliydim hafiften o Zamanlar. Bizim Bi tanıdık vardı. Bi gun nişanlısıyla bize geldi ve kapıyı ben açar açmaz dalga geçer Bi üslupla "naber kız şişkooooo???" Dedi. O kadar sinirim bozuldu ki o an. Ben de dönüp ay valla kara kuru küçücük Bi şey olacağıma boylu poslu Bi şişko olurum daha iyi demiştim. Annemler şok tabi. ( kişinin kendisi kara kuru ve kısa Bi bayan)Bi daha hiç şişko falan demedi arada had bildirmek lazım
Gitmim istiyorum bende kadin cok sıkbogaz ediyor gel gel diye gitmeyince 3 4 gun benimkine seninki bizi unuttu bilmem ne gelmiyo felan oluyodaha sevgiliyken bu kadar samimi olursanız size saygı duymazlar.
yaşınız küçük sevgiliniz askerden gelene kadar bir daha gitmeyin evlerine.
Et tirnaktan ayrilmaz derken. Ilerde siz kotu olursunuz ana ogul iyi olur demek istemistim iste. Siz sonucta el kizi onlar ana ogul. Onlar kuser barisirlar. Ama sizin soyledikleriniz unutulmaz basa kakarlarEt tirnaktan ayrilmaz derken annesi ve oglunumu kastettiniz ?
Nasil denmez icime attim kendimi kotu hissettim aglayacak hale geldim onla paylastim sonucta onun teyzesi benim degil esi olma adayiyim icime atmak istemedim ama haklisiniz ileride ben kotu olurum belki ona hemen diyorum diye annesi gizleme cabasinda bazi seyleri
Basta ben cok hata ettim farkindayim pismanim simdide azalticamHiç de abartmamissiniz çok saçma buldum.siz de gidin ama baya azaltsin gelip gitmeyi ne gerek var bu kadar samimiyete
Teyzesi soyledi annesigil degilde şok oldum o an dondum.kaldim birsey diyemedim benimkini aradim hemen bi nevi icimi ona doktum patladim bu durumda ne yapayim bilmiyorum bazi seylerde hep annesi neden anlattin diyorDombili tombulum falan ay fena ama..
Samimi görüp demiş olabilirler ama işte fazla samimiyet bu..
Kızına dersin ama geline olmaz.. Bu ayrım kaçtı mi gerisi kötü geliyor..
Keşke onlara deseydiniz sevgilinizden duyunca hemen niye anlattın oluyor..
Cok haklisiniz bende bocaliyorum ne yapip nasil davranmaliyim bilmiyorum ilk kez bi sevgilimin ailesiyle ayni ortamdayim nasil cevap vereyim ne yapayim bilmiyorum benimkine anlatinca annesi anlatilmaz yapiyo ama ben sevgilime anlatmicam da kime anlaticam kiEt tirnaktan ayrilmaz derken. Ilerde siz kotu olursunuz ana ogul iyi olur demek istemistim iste. Siz sonucta el kizi onlar ana ogul. Onlar kuser barisirlar. Ama sizin soyledikleriniz unutulmaz basa kakarlar
Gelecegi goremiyoruz sonucta bende bilmezdim bu duruma dusecegime bilsem gidermiydim bu kadar sıkResmiyet olmadan sulaleyle "dombili" seviyesine gelmeye ne gerek vardi ya
Evet hata yaptim bilmeden boyle olacagini ah bi bilebilseydimSık muhabbet tez ayrilik getirir.evlenmeden icli disli olmak hic hos degil.biraz kiymetiniz artsin
Gec kalmis sayilmazsin mesafe cekmek icinGelecegi goremiyoruz sonucta bende bilmezdim bu duruma dusecegime bilsem gidermiydim bu kadar sık
Teyzesi baska sehirde yasiyo sevgilimin annesine oturmaya gittigimde ordaydi misafir olarak gelmiski kadin uyarmistir kardesinide kim bilir ne zaman gorurum gitmeyi ciddi manada azalticamÇok laubali olmuşsunuz ya ailesiyle, evlenince bile bu kadar samimiyete gerek yok. Ben olsam "X'ciğim beni sevdiğinizden söylüyorsunuz biliyorum ama ben bu hitaplardan rahatsızım, özgüvenim düşüyor ister istemez. Bana bir daha böyle hitap etmezseniz sevinirim" der ve aramıza mesafe koyardım, eskisi kadar gelip gitmezdim.
Hata yaptim kabul ediyorum gecmi kaldim peki hatamdan donmek icin sizce ?Kardeşim askerdeyken nişanlısı bile bir kere olsun gelmedi mesafeli olmak adına kaldı ki sen daha sevgilisin nişanlın değil kocan değil anasına karşı sorumlu değilsin hayatının devamında olup olmayacağı belli olmayan birinin..hadi evlendin ilerde bu adamla ailesi seni hiç ciddiye almaz şimdiden evden biri gibi olmuşsun samimiyet can sıkar her zaman..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?